- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бед трипс
Първия и последния път когато имах бед трип... еми беше незабравимо/неповторимо/сковаващо от страх. Бях у един приятел и си правехме 12-часов коз-маратон. На 3 или 4тия коз една дръпка я задържах толкова дълго, че мозъка ми от липса на кислород явно се е реснал,абе припаднах си. В това време приятелите ме гледат как аз се свличам на страни на дивана за секунда две и пак се изправям. Значи цялото това нещо е продължило 4 секунди макс. Но на мен ми се стори като страаашно много време. Всъщност бях изгубил чуство за време, а може би и за пространство и материално съществуване. Бях в нищо, бях на място пълно с нищо... т.е. АБСОЛЮТНОТО нищо, ако мога да се изрзя така. Беше уютно и топло и удобно. В един момент усетих, че трябва да излезна... а не исках... но чуството някакси ме убеди, че ТРЯБВА... и в следващия момент, сякаш видях изхода на тунела... все едно раждане. И тоя шок на влизането в нашата реалност ме скова в страх. Изпитах истински животнски страх. Без никакъв разум. Най - лошото беше, че се събудих на същото място, но в друго време... един вид дежа вю. Това също много ме стресна. Тогава след дежа вюто успях да си върна разумното мислене и избягах в другата стая. Исках да съм далеч от хора. След като всичко приключи - чувство за задоволство и щастие.
хехе...За сега съм ходил на изпит по френски само след 8-ми клас и не беше толкова трудно - имам 5.Първоначално написано от _donna_
Пък по темата - веднъж ми се случи от някви метиламфетамини (лошото е, че каквото и да правя без алкохол не минава) и филма беше брутален.Дявола излезе от една дупка и започна да ни дърпа един по един в горящата дупка.Последен бях аз-мене не можа да ме вкара и после почнах да се осъзнавам...тфа нещо в продължение на около час и нещо.От тогава си знам - чиста тревица -> бистра главица
Деца, ако друсате нещо нека да е друсан кебап!
Е,да'е тоя след 8-ми клас беше ебати простотията.
Я се пробвай да вземеш DELF да видим няя ли да ти е страшно.
Такъв бед трип ше си устроиш,че ..![]()
оф..не ми се мисли...тази година не се осмелих дори и на курсове да ходя....пък за изпита да не говорим...другата година, ако сме живи и здрави...
Преставам с off-topic-a щото ставам нахален..
Поздрави от Карнобат
Как се казва?Първоначално написано от Whisskas
Благодаря.Първоначално написано от Whisskas
![]()
lele kvi badtripove sum vijdala ... 1 fr s lsd na4i misle6e 4e moje da leti i 6te6e da sko4i ot balkona mn kofti abee super shit be6e am na men 1 put s gubi i posle mislex 4e sum riba i se si mislqx 4ew na su6ata 6te umr ai nekvi takiva ......![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Уау, верно ли?Първоначално написано от ooops
имаш поразително богато въображение, мислила ли си да се захванеш с изобразително изкуство, театър или фантастика??
п.с. и как разбра, 4е не си риба?
А колко време продъли това усещане?
а от какво коли4ество гъби успя да го постигнеш?
п.с. а може и истината да казваш, в такъв слу4ай имаш някаква уникална физиология, дето ти позволява да стигаш до някакви състояния, непознати на простосмъртните гъбари, дето само до бор4еата с ореоли от светлина и до квадратните триъгълници и спиралните фрактали сме стигали..
ne6to mai za mn zapoznat se misli6 xaxxaxa gubar ti si zeta zle be 4ovek zemi da probva6 nqkoi put ako mama ti dade xaxa gubi puk posle mi kaji kak e bilo axax![]()
![]()
![]()
![]()
по-добре веднъж да покажеш, отколкото 100 пъти да разкажеш
п.с.
http://www.youtube.com/watch?v=736NKsK86Uk
mmm tva video mn me radva xax dobro e=D> =D>
![]()
![]()
тва видео е 4аст от филма Блубъри с Винсент Касел.
и по моето скромно мнение много добре пресъздава ефектите за които става въпрос и най-добря подход към тях.
Друг е въпроса, 4е дори опитни психонавти рядко изпитват ТОЛКОВА интензиви ефекти.
още по въпроса :
книгата "The Spirit Molecule" от др. Рик Страсман, в която авторът описва хронологията на единственото досега клини4но изследване върху ефектите на ДМТ и псилоцибин върху хора.
Книгата завршва с думите :
"If so, so what?"( Ако е така, то какво?) Какво приложение може да се намери за тази "нанотехнология" от дале4ното минало в нашето настояще и бъдеще?
За съжаление съвременната психология и съвременната психиатрия избягват този неудобен въпрос, вместо да се опитат да наваксат изоставането на техните науки от развитието на орхани4ната химия и фармакоботаниката.
Мойто не знам дали може да се нарече бад трип. 1ъж се бях нажулил мн здраво с амфети вече като почна да ме пуска започна да ме обзема силен страх. Нямаше от какво да се страхувам а и аз някак си не виждах да се страхувам от нищо конкретно, просто страх. И така продължи през целия ми ден. Общо взето беше неприятно .
Невероятни!Първоначално написано от patilan420
![]()
Първоначално написано от IdiOtKa
трипъл вижън ли как се каше тва ... тея филмчета не съм мно запозната с тях , но някой са доста гаднички ...тея неща понякога се виждат и когато човек не е нагърмян ..тря малко си пресвие човек очите ... мен мно мно не ме радват тея неща ... Psychedelica също не ме радва мно ..Първоначално написано от p4elata_brumze
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
patilan420, това във филмчето е пейоте, ако не се лъжа?
Та както и да е, аз нямам никакъв опит с етеогените, но бихте ли ме насочили кое е добро като за "старт" (достатъчно голям съм ,над 1, мисля да пробвам с пейоте...вие какво ще кажете по въпроса?
tva,deto 4uvash horata kvo si misliat e super zaribiavashto...moite purvi napushvania i malko sled tiah biaha takiva,sediahme si po peikite i si mislishem koi kude otiva,kvo pravi,kuv jivot vodi,kvo si misli...ei takiva!beshe super zaribiavashto i veselo,a v gradskia transport naopravo se s4upvash!!!!pffhah! ama niama ve4e...mnoooogo tujno!Първоначално написано от IdiOtKa
we like it DARK&HARD
да ..и наистина ги чувах кво си мислят ...между другото аз се опитах да си го обясня по много глупаф начин ..... начи когато хората са говорели аз съм осъзнавала след 3-4 секунди и затва си мисля че си го мислят .... зарибено е ..но не и когато те си мислят кофти неща .... иначе наистина последните няколко пъти не ги чувам ...Първоначално написано от GoHardeR
що така нз ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
nalapaite se qko s gabi da vidite kfo e bad trip![]()
haha kvo se panirash ot jointa, kolkoto i gaden da e rtea se otpusnesh i da se ostavish na techenieto a ne da si vkarvash paranoite hahahaПървоначално написано от Анонимко
ooooooo grubi trip4e imah dosta 4esto v poslednite 2-3 meseca predi da spra da 4adq moje bi zarad tova i sprqh...4esno kazano sa mi e po-dobre.... ne sam pushila ot okolo godina.... a i trip i ot dr ne6ta sam imala i to na poslednoto mi party( Broken Balkanz 3 ).. be6e mn mn gadnooo i neiskam nikoga pove4e da mi se slu4va...![]()
![]()
![]()
Земи прочети малко нещо,а?!Няма да е лошо!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
Let the beats control your soul...
![]()
![]()
o , Boje mili mn zabludeni DECA ima tuk , kak ot napu6vane ili prekalqvane s amfetamini 6te popadnete v Bad Trip xaxhaxhahxahxhax, nai lo6iq mi trip be6e s LSD , bqh si u nas i izvednuj po stenite po4na da te4e kruv, korema mi me bole6e i kato poglednah ima6e dupka v nego i te4e6e mnn kruv, kojata mi po4na da okapva , ujs. nqma6e takuv gaden film.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...