- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказвам се...
Аз секс повече няма да правя....
Благодаря за вниманието.
Майната ви.
Любовта над всичко.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И защо така си решила повече никакъв секс? Да не се готвиш за монахиня? :P
само не знам що тряя се обиждаме![]()
и като няма да правиш секс и ние ли да се откажем от него?Първоначално написано от bungle
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Да обясни на всичко за6то повече няма да прави6 СЕКС да не би приятеля ти да е правил HARDCORE с тебе или не6то такова което не ти е харесало или може би да си забременяла недаи си боже.И както каза Seizure of Power не виждам за ко трябва да ни убижда6!!!
Да обясни на всичкИ за6то повече няма да прави6 СЕКС да не би приятеля ти да е правил HARDCORE с тебе или не6то такова което не ти е харесало или може би да си забременяла недаи си боже.И както каза Seizure of Power не виждам за ко трябва да ни убижда6!!! (поправена гре6ка)
misli6 li 4e me ebe za teb nqmala da pravi pove4e seks mi mn vajno nas kakvo ni interesuva i koq be6e ti moito momi4e 4e da pi6e6 mainata vi q po poleka molqti se q se ovladei
Айдеее поредният луд хаха то така става няма секс един път като почнеш иии докрай![]()
Tи вземи да пишеш на кирилица и грамотно.Първоначално написано от fdsgrf
аре и ти Мара подробнатаПървоначално написано от Me4oOoOo
боже, кажи ми,че грешиш думите нарочно![]()
DJ li she stavash ?
виж какво миличка пиша както си искам,ти нещо маи се ядоса тва е защото не можеш да приемаш мнението на другите след като си написала нещо във форума значи тарсиш внимание и искаш мнения е тва беше моето просто го приеми мисля че никои не го ебе за твоето решениежива и здрава
ХаХаХа Seizure of Power ем може и думите да гре6а ама според мене натискам неправилните копчета от бързанеама незнам може и ти да си прав (макар че сега вероятно си седнал) защото аз и без тва си имам 2-ка по БГ и литература хахахах
![]()
Абе как няма да правиш секс..1 от малкото удоволстивия на тоя свят пффф,не се самонаказвай заради гадняри!
2 т. от правилника. Бан на профил
Еееее fdsgrf по полека е стресива6 момичето е човекчак аз се упла6их като го прочетох т'ва хахаха
![]()
Всъщност, проблемът се корени много по-дълбоко.Първоначално написано от fdsgrf
Някъде там в душата и сърцето ми.
Пускам тема,защото това е моето голямо Интернет семейство. Те знаят много за мен. Аз просто споделям ,че повече секс няма да правя и че поставям ЛЮБОВТА над всичко.
А относно мненията... не ме интересуват. Чета без интерес, ревейки...
Доволен/доволна от отчета, който ти дадох?
Ам Ice_Queen то вие кефа и удоволствието можете да си го пварите и без нас момчетата може да е ре6ила да минава на САМОСТОЯТЕЛНА ПОДГОТОВКА знае ли човек.
Не знам какъв ти е проблемът, но за мен това, че правя секс е допълнение към любовта. И за мен любовта е над секса, но това не означава, че трябва да се лишавам от него и без това напоследък е достатъчно рядко.
Ам bungle запомни само 1 човек никога е почти никога неможе да си удържи на думата.Ти сега казва6 че повече СЕКС няма да прави6 но след няколко седмици,месеци най-много 6те ти се прииска пак да го напвари6 и тогава 6те го направи6.Все някога 6те е!!! И много се извинявам 6том реве6 ако съм написал нещо с което съм те засегнал![]()
ахахахахахахахахахахахаха х аз тук си замълчавам тактично..както има 1 форумец със сладък подпис -Самозадоволяването е задоволяване само на тебе си,не бъдете егоисти и го споделете с някой!(или нещо такова импровизирам!)
Ай със здраве,отивам да спя,пък може и да мина на самостоятелна подготовка хЪх
ХаХаХаХ Ice_Queen много сме6ноае минаваи на самостоятелна и дано да премине6 изпита
![]()
хахах ,хората много могат да научат от чуждите подписи :P !А ако не го мина,после някой ще ми помогне в подготовкатаGn,Hf
![]()
ама жено проста ? ти не разбра ли че има любов само в песните THE LOVE NOT EXISTED ! ! ! ти май не чаткаш а ? мноо просто парче си май ? ? ? и ко е тва интернет семейство ма пенке ? ти ли на осинови ? шот нии незнаем да имаме уличница в семейството ? дето "няма да прави повече секс" да бе да аз да не идвам от гората? любовта е секс . . . затова хората му казват СЕКСССС не любов ? начи прай си сметка отказваш са от любовтаПървоначално написано от bungle
![]()
PEACE ! ! !