- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказвам се...
колко задушевно...![]()
Ем Ice_Queen ако не вземе6 изпита аз мога да ти го дам стига да иска6 да повтори6а може и да потрети6 знам ли аз :P
Да бе да...Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам, че се бутам, но не може ли секса да е следствие и израз на любовта?![]()
И не е детинска представа бе дееба.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Аз знам че е израз...
Но когато стане по-важен от любовта не мислиш ли , че има нещо сбъркано ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мисля, да.
Ако говорим за връзка между двама души - разбира се, че когато сексът става по-важен от любовта, значи има проблем.
А всъщност за връзка говорим, нали?
Така или иначе, не смятам, че това е причина да се отказваш от самия секс.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
bungle...yspokoi se ...pro4etoh ti temata v lubov i vqrvam,che vsichko shte se opravi,samo ne trqbva da gybish nadejda...ako iskash mi pishi na skype-a ...online sym {}
Щом така си решила и мислиш че е правилно.. не прави
Bungle... кво става? Що така се отказваш от секса? Проблем4е с гаджето усещам май-май?![]()
![]()
Робинята на Quench
Ще я изкараме от това й настроение. Малко бира,струва ми се. И малко doodiе.com
:P![]()
мда и аз стигнах до тоя извод и в следствие си купих вибратор![]()
Върши работа, пък после не са ти намачкани чаршафите, няма странни петна и не си вадиш косми от устата![]()
А с този вибратор,можеш ли да станеш членка на ударната бригада и да си златното момиче?![]()
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
Робинята на Quench
Златините жени-членки на ударната бригада,са идеалът във всичко! Те изпълняват и преизпълняват нормата,имат семейство с поне 3 деца,за които се грижат,както и верен съпруг,на когото отдават ласки вечер! Нима една другарка може да е член на Ударната бригада,след като се уморява с подобни методики,които са на всичкото отгоре и плод на Империалистическата субкултура!?
![]()
Най сетне...Първоначално написано от bungle
До тук прочтените мнения достигам до извода или може би греша, че приятелят ти е поставил секса над любовта?И за мен любовта е над всичко, но секс или както аз по-обичам да го наричам-правя любов.Когато правиш любов, ти изразяваш чувствата си, това е ясно.Спомага ти да покажеш на човека колко го обичаш.Има много по-важни неща от него, естетвено.Защото аз например, за да правя секс с някой трябва да имам нещо повече от привличане.Искам да имам чувства и тогава да го правя, както е в моя случай.И аз мога да ти кажа да не се отказваш от секса, но замисляла ли се до какво води това?Може да се разделиш с приятеля ти, може да останете заедно, нищо не е ясно, но например, като станеш по-голяма и намериш мъж, с който искаш да споделиш остатъка от живота ти и искате да имате семейство, ти какво ще му кажеш?Това, че приятелят ти те е наранил(всъщност незнам, но предполагам), не е причината завинаги да се отказваш от секса.Това е много отговорно решение и трябва да си помислила за всичко, преди да го вземеш.Едно е това, но все пак и ти имаш нуждата от секс и ти се иска.Представи си следната картинка-ходиш с едно момче дълго време и той решава да те покани у тях на романтична вечеря и иска да ти предостави една нощ, която никога няма да забравиш.Вечеря те и после се пренасяте на леглото.Той адски много те желае, обича те и е чакал този момент с огромно нетърпение.Ти също го обичаш и искаш да го направиш, но нещо(незнайно какво, поне за мен) те спира.Приключвате вечерта, няма го тоя израз на чувствата или поне това, което той е искал да ти покаже и едва ли не всичко се проваля.Не казвам, че секса тук при вечерята и всички романтични неща е най-важен.Малко дългичко го понаписах, но поне мааалко ако съм спомогнала да те разубедя, ще се радвам.Не знам причината, заради която се откадваш от секса, може да е сериозна, но все пак се замисли за тези неща.
join #care we debili ......
Младеж в голяма заблуда си- още в древен Китай и Индия са правели дървени или глинение "вибратори", с големината и формата на половия орган на съпруга.....така на съпругата няма да и е толкова скучно докато той е на война или гурбет примерно...... нищо сензационно не е измисляно на скоро.....много одавна преди нас са се сетилиПървоначално написано от quench
![]()
![]()
ПП: Аз ще имам грижата за Bungle, несериозното ми настроение стига и за двама,за да я изкопча от ямата...
![]()
...напълно съм съгласна...че не можеш да се обречеш да не правиш повече секс. Според мен в момента си афектирана и може би много наранена, затова изпадаш и в крайности като тази да не правиш повече секс.После може да кажеш и, че никога повече няма да обичаш...и ще се заториш в себе си, което не е начина. Но все пак не забравяй баналната мисъл, че 'това което не ни убива ни прави по-силни'. Горе главата, милаПредстави си следната картинка-ходиш с едно момче дълго време и той решава да те покани у тях на романтична вечеря и иска да ти предостави една нощ, която никога няма да забравиш.Вечеря те и после се пренасяте на леглото.Той адски много те желае, обича те и е чакал този момент с огромно нетърпение.Ти също го обичаш и искаш да го направиш, но нещо(незнайно какво, поне за мен) те спира.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А ти не мислиш ли, че се отказваш от секса само защото чувстваш, че той се е превърнал в нещо по-важно от любовта за теб, а ти не искаш това да е така?Първоначално написано от bungle
Първоначално написано от asperger
Обичам, когато нищите нежната ми психика..
Душко защо така бе?Ее ти си знаеш де, но ако все пак размислиш ми пиши на ЛС
![]()
bungle, това беше въпрос, на който ти сама трябваше да си отговориш, за да можеш да си помогнеш. Понякога психиатрите правят така с пациентите си, вярно. Но ако си забелязала, човек полудява когато слуша, и оздравява когато говори, така че повечето пациенти оздравяват за сметка на психичното здраве на своите психиатри... Свирка да не видя, ако някой от вас е чувал по-безумна диагноза.Първоначално написано от bungle
Да, де, да...