.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Seks na parva sre6ta?!?

bihte li go napravili,pravili li ste go i vaob6te kakvo vi e mnenieto za nego???kakvo mislite za momi4eto,koeto o6te parviqt pat si lqga s nqkoi?a za mom4eto?i ako edin ot dvamata iska ne6to po-seriozno bi li bilo tova vazmojno?

Момичето - курва.
    Пича - късметлия.

Guest

Re: Seks na parva sre6ta?!?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bihte li go napravili,pravili li ste go i vaob6te kakvo vi e mnenieto za nego???kakvo mislite za momi4eto,koeto o6te parviqt pat si lqga s nqkoi?a za mom4eto?i ako edin ot dvamata iska ne6to po-seriozno bi li bilo tova vazmojno?
    Секс на първа среща е като да пиеш водка без да отваряш бутилката - тъпо е

SeXy_LaDy_f
    Guest
    emi az sam pravila sex na pyrva sre6ta s mom4e koeto vodehme virtualna lubov ne sam s mn dobri vpe4atleniq ot nego..sled sexa az go zarqzah,a toi zapo4na da tvardi 4e sam kurva za6toto az sam zarqzala nego a ne toi men..i sega kato se vidim se podminavame,6oto nemoga da go ponasqm

Град
    София Левски В
    Аз съм правил няколко пъти и в много малко случаи това нещо е продължило,т.е да се повтори и потрети.Някакси не върви секс на първа среща,хубаво е но след него всичко свършва.Това е от чата,след виртуална любов
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Град
    Пловдив
    няколко пъти ми се е случвало всъщност така започна и най-дългата ми връзка след това бяхме заедно 2г. мисля че няма нищо лошо дори понякога човек не търси връзка а просто секс а ако си допаднете всичко може да продължи
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    правила съм го 2 пъти...интересно ми беше пробвах и несмятам вече да правя секс с някой на 1-вата среща

SEX

A KOGATO PRAVITE VIRTOALEN SEX S KAKVO GO PRAVITE? KOGATO NQMATE VIBRATOR

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мдам, уселихте ми болното място По принцип и аз съм против и мисля, че момичетата, които го правят са курви... обааааче... По стечение на обстоятелствата и аз го направих, не знам защо, може би бях отчаяна и разбита след раздяла и се хвърлих на врата, или по-точно малко по-надолу на първото момче, което ми попадна. Може би ако ТОЙ беше някой друг щях до ден днешен да съжалявам за постъпката си, но аз попаднах на много добро и свястно момче, с което все още сме заедно и се обичаме ужасно много. Извода е, че може да има и добри попадения, но въпреки моя опит и на-вече късмет, съветът ми е: Не го правете! Първо се опознайте, за секс винаги има време!

Фен
    Град
    На далече
    С ТВОЯ УЙ

Не не съм го правил иначе може и да го направя ако имам шанс и не виждам нищо лошо това ни е природата еми за да си легне момичето най-вероиятно си е курва най-вероятно и момчето е курва а и ако някой иска нещо повече възможно е

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1. ne ne sum pravila i nqmam желание, мнението ми за секса за една ве4ер е твърде отрицателно и гадно
    2.ами мисля си и за двамата 4е са яко загоряли
    3. ако искаш нещо сериозно по добре да не си създавай илюзии 4е след 1 ве4ер ще го полу4иш (е имало е такива слу4аи но 1 на 10000! за такава късметлийка ли се смяташ!)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Против съм. Не съм правила и не мисля. Просто сексът не е само чукане за мен. Трябва да познавам човека,да го харесавам,да му имам доверие и да изпитвам чувства. Имала съм възможност-не съм го правила. Не мога!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Никога не съм и нямам намерение ( което няма да се случи) ,дори да съм сама..просто се губи интригата и т.н. За да реша да спя с някое момче то трябва наистина да ме привлича,а тва от 1 среща е невъзможно да се случи!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    София
    Курва Е,извинете ама тук за пореден път не се съгласявам,поради неразбирането на мн хора какво значи "курва"

Иначе да,аз съм спала за 1ния път с някого...случвало ми се е тъкмо 3 пъти. Била съм свободна=> искало ми се е=> направила съм го..аре са наречете ме курва,за тва,че съм искала да си легна с някого от нужда, без да изневерявам и без да ми се е случвало често!!!! Готино беше, не съжалявам...то си зависи на какъв човек попадаш. С едното момче продължихме да се срещаме около месец, но не си паснахме никъде освен в секса. Не мисля,че бих го направила пак...но нищо не се знае

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Момичето - курва.
    Пича - късметлия.
    Правилно!

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм правила, а и не искам да пробвам.Достатъчно ми е това, което имам в момента.

Никога не съм го правила, няма и да го направя. За мен секса не е просто чукане, а доказателство за любовта между двама души. А за каква любов може да се говори при първа среща.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Момичето - курва.
    Пича - късметлия.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    trqvna
    ако се познават от преди това от дълго време и са имали връзка но са скъсали и са решили пак да пробват добре но ако не са се познавали и за първи път ще бъдат заедно твърдо не за момичето бих си помислила че е курва а за момчета че ще си легне с всяка

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Момичето - курва.
    Пича - късметлия.

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Секс на първа среща е като да пиеш водка без да отваряш бутилката - тъпо е
    Добре казано...
    Бих го направил само ако момичето ме изнервира...
    Но като цяло физически контакт без да знаеш нищо за човека не ми се вижда особено удачно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си