.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: izbor

Guest

izbor

sig ima metyli tuka i se pitam dali v daskaloto hodite s metylski drehi i dali izob6to znaqt siqki ot va6iq klas 4e ste metyl 6toto i az ot izvestno vreme slu6am metyl oba4e v daskaloto me e strah da se obleka s 4ernite dre6ki nz prosto me e strah da napraq 1 vata kra4ka te do sq v daskaloto ne sa me vijdali s metyylski drehi a ina4e po ulicite si hoda ama v daskaloto nz nqkak si i az nz kvo e dali e strah 4e 6te mi se podigravat ili sram ili i 2-te
    6Toto po princip ne sam lidera na klasa i nz kak 6te me priemat
    PLS daite nqkvo davet4e

Град
    Shumen
    ходи си като метал и изобщо да не те Еб*
    В мойто даскало има няколко такива като се има напредвид че всичко останали са предимно чалгари , не съм чувал до сега някои да се е присмивал или нещо от сорта. Аз лично уважавам всякакъв стил музика. Слушам яко чалга и в същото време и яко Метал. на заден план рап, техно , хаус и мн.др. Много хора ми се чудят даже > метал ли съм чалгар ли съм. То просто си зависи от компанията. Аре пич касмет

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EvilBeast
    ходи си като метал и изобщо да не те Еб*
    В мойто даскало има няколко такива като се има напредвид че всичко останали са предимно чалгари , не съм чувал до сега някои да се е присмивал или нещо от сорта. Аз лично уважавам всякакъв стил музика. Слушам яко чалга и в същото време и яко Метал. на заден план рап, техно , хаус и мн.др. Много хора ми се чудят даже > метал ли съм чалгар ли съм. То просто си зависи от компанията. Аре пич касмет
    haha mersi mn
    ama az sam momi4e ama kakto i da e de np
    iskam da pitam i drugo kak vi se struva edno momi4e na 17 godini da nosi nqkvi "agresivni" kakto gi nari4a baba mi bluzi na Cannibal corpse -s edin mozak i bradva varhu nego i est mn ktyf ta vaprosa mi be6e dali e normalno edna metylka da nosi takiva bluzi

Град
    Shumen
    Извинявай за малкия гав . Нещо не съм разбрал SORY. Ама не виждам нещо лошо в тва аз го казах по горе. Абе я си дай SKYPE напрао да подрънкаме малко . Разбира се ако искаш.

Guest
    jeniya89 mi e skype

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Няма от какво да се притесняваш! Бъди себе си, обличай се както си искаш. Само че недей до вчера да си с розовата блузка с голямото деколте и късата пола, а днес с "агресивните" тениски например. Малко по малко промени стила си, за да не направиш впечатление и после да има изказвания от рода на "Тая на к'ва се прави?!"
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си