- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- typi4koo
bif6iq mi priqtel hodi s edna ot na6iq klas![]()
![]()
i kak da q nakaram da gleda na men ne kato sisa a kato bif6ata na nikolai
![]()
![]()
![]()
ako razbrahte kvo iam predvid de
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А защо трябва да си бившата на Николай?Това не те ли прави вече стара история ? Бившата=онази,която беше преди,но сега не е на дневен ред.Не те ли притеснява този факт?Защо трябва да изглеждаш така в очите на новото момиче,което след време ще бъде следващата бивша?
"Какво ти харесва повече?..Да крадеш коли или да правиш секс с мен..?" от "Да изчезнеш за 60 секунди"
da naistina i tq 6te stane nqkoga bif6a no kato se zamislq s neq i moita fr-ka sedim na edin 4in az sam ot kraq a moita frka e po sredata no s sega6nata pr-ka na nikolai sme nqmali nqkvi konflikti razbirame se govorim si ob6ti prikazki za daskaloto no primerno 6toto v 4etvartak sme v dryga staq i sme razdeleni az i moita pr-ka sedim na edin 4in a tq na drug i tq iam 4yvstvoto 4e me gleda postoqnno ne 4e i az ne q gledam ama q gledam i se 4uda kak moje toq tapak da q e izbral takava idiotka![]()
![]()
По-добре покажи, че Николай е минало за тебе и изобщо е под нивото ти!![]()
![]()
Every moment is another chance...
Остави ги намира.И между другото далеч по-добре е да си Сиса пред Бившата на Николай.Поне аз бих се ядосала ако ме нарекат Бившата на този или онзи...
po dobre e da si Sisa!!!...zashto iska6 da si biv6ata na nikolai..za da drazni6 sega6nata mu frd LI ?!..Ne revnuva6 li ?! :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
то4но...вси4ко което прави6 е от РЕВНОСТ просто все о6те има6 4увства към това мом4е и не иска6 да е на някоя друга познато..Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
И защо подяволите небето е зелено!!!Първоначално написано от lubovnica
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.