Здравейте, всичко започна на 1ви Март( Рожденият ми ден-на 17 ставам ) - наехме с един приятел заведение да си правим двамата РД взехме си храна алкохол(уиски, вино, ракия) и т.н., приятели поканихме и към 7ч следобед се почнахме! Аз се понапих колкото да ми стане хубаво така и реших да се обадя на малкият ми брат да дойде(голяма грешка)! Той не се беше напивал досега аз му дадох да пие вино да пробва два пръста уиски и докато разбера кво става той не можеше да ходи вече. По едно време цъфнаха куките вземаха личните карти, огледаха ги и казаха да ни няма до 30мин. Заминаха и ние ест. продължихме купона. След 30-40мин се връщат и ме виждат да нося малкия(на 13год) тъкмо го прибирах. И ми викан: "Ако обичате заповядайте до патрулният автомобил!" Отидох, духахме двамата с него на дрегера аз имах по-малко от него(странно защото пих доста повече) ще кажа само че бяхме над 1 промила. Записаха там нещо и казаха в намсиколко часа пред полицията с родителите. Могат ли да ми напишат акт, глоби нещо, аз искам да уча във военноморско после, това ще ми навреди ли???
За пръв път ме хващат много съм притеснен!!!