- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мразят ме и ме изолират, защото съм по-добра от тях
Аз просто казвам че трябва да мислите.
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
Аааааааалооооо... я слез на земята!!! Май до колкото разбрах си се издигнал така във фамилна фирма или греша?! Едно е мама и тати да те оправят в живота, защото си глупак и не си изкарал висше (явно хората са видяли, че от теб човек няма да стане и за това са си казали: "По-добре да му намерим някаква работа, че то горкото... не ще да учи и без това." - друго е сам да се бориш за целите си в живота и да си независим от тях.
Отделен е въпроса дали ти прави кеф, все още те да те командват...
![]()
Явно да. Сигурно още и живееш с тях.![]()
dobre de,amayo,spored teb ne sushtestvuva li variant da uchish i da mojesh da mislish ednovremenno?! Ili e neposilno za bylgarskiq uchenik?!
of i v moq klas sa takiva ima tyk tame nqkoi svesten...i men ne me haresvat mai osobeno no nz kakav e problema mai 4e sam po zatvorena i po seriozna nz ina4e sam sredna u4eni4ka imam hubavi ocenki no i lo6i no kvo da se pravi
ами на авторката определено не и липсва самочувствие.....и ако е изградено само на база шестици-евалаСамо едно не мога да разбера-като си толкова умна кво правиш в 10кл сред глупаци,защо не си в у-ще,кудето съучениците ти могат да се мерят с тебе по интелект?Защото това че си най-умната в този клас далеч не те прави непременно вундеркинд.И за да не си помислиш,че и аз съм от тея дето завиждат-абсолютна отличничка съм,но не смятам че това задължително ме прави невероятно умна.В клас съм заобиколена от хора,на които не мога да стъпя на малкия пръст по умствен багаж и знания,и в същото време успеха ми е мн над техния
И досега никога никой не ме е наричал зубър-нито в този клас,нито в стария,просто защото не съм(пък и доста хора се разминаха с изпити благодарение на мене хаха).в стария ми клас почти вс бяха доста глупави....те просто не възприемаха.Не са ме мислили за зубар,просто заради оценките,това не е причина.Сега ако ти по цяло междучасие стоиш на чина и четеш по предмета който следва и сякви е такиа зубърси историй-как искаш да не ти се подиграват??
Отклонихте се много от темата. Фамилната фирма е друга, аз имам моя собствена която също е част от холдинга но сам си я командвам и си троша главата с неяПървоначално написано от Анонимко
. И как искаш да имам завършено висше като съм на 20 години имай търпение де харалампи
и до там ще стигна.
2т. системно
Ей,мн кофти.Значи и аз съм попадала в такива ситуации.По-добре не им давай да преписват,щото за момента мн ще те обичат,а като се обарнеш пак ще заговорят зад гърба ти!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Изобщо не трябва да ти пука кво говорят зад гърба ти разни мухльовци дето един ден ще метат улицитеТи си на прав път, защото мислиш за бъдещето си, така че продължавай да си учиш и да изкарваш хубави оценки, пък те нека се късат от яд
![]()
А по въпроса, че не се разбираш със съучениците си, ами то това си е съвсем нормално. Аз съм също като тебе на 17 и до миналата година много си мразех класа, просто не виждах нищо общо между тях и мене. Обаче от тази година изобщо не е така, естествено още има хора, които ме дразнят, обаче има и много свестни, с които много добре се разбираме и сме си приятели. Така че не ги поставяй всичките под един знаменател, ако не си мислиш че всички са пълни кретени, може би ще разбереш че има и такива, с които си заслужава да се сближиш. Успех![]()
az sus sigurnost ne podkrepqm mnenieto na o.c.,4e trqbva da im dava6 da prepisvat,za da zapo4nat da te mislqt za "dostoina" za tqh.vuv vseki klas ima takiva porblemi,vkliu4itelno i v moq.az imam sravnitelno dobri ocenki..e,ne sum napulno otli4ni4ka,no kato cqlo znam pove4e ot dosta hora ot klasa.prosto trqbva da ne ti puka(trudno e no si go naloji) i da znae6 4e ne ti trqbva kakvoto i da e priqtelstvo s tqh.te neprekusnato ti pokazvat svoqta zavist..men vinagi sa me drazneli hora,koito se otnasqt po takuv na4in..namiram gi za dosta elementarni.te ne razbirat,4e v edin klas ne e ot zna4enie koi kvi ocenki ima i kolko znae..vsi4ki trqbva da se opitvat da dostignat drugiq i da se suzdade edinnost ili pone 6to gode nqkakvo razbiratelstvo. ama uvi takova ne6to po4ti nqma dnes..zatova ti stiga dori 1 4ovek ot klasa s koito da se razbira6 i da mojete da si govorite na nai-razli4ni temi i tva e..az li4no ne sum umrqla za priqtelstvo s vsi4ki ot klasa,za6toto mnogo puti sum se ubejdavala 4e s mnogo ot tqh nqma kvo da si kaja,za6toto sa super razli4ni ot men.az ne iskam da se prinizqvam,da davam na vseki da prepi6e..i posle da me komentira 4e sum bila "zubarka" i tempodobni.pri nas nqma 4ak takiva krainosti,no horata koito me tursqt samo za prepisvane i ottam natatuk nikakuv kontakt..1-2 puti moje..no ako vidq 4e stavat nagli ignor i tva e.men me draznqt takiva,koito raz4itat postoqnno na 4ujdite znaniq.ima mnogo nagli hora- prosto pokaji dostoinstvo i nedei se zanimavati 6te postigne6 pove4e i sus sigurnost 6te nameri6 razbiratelstvo ako ne s tqh,to s drugi hora
![]()
v 8mi klas klasnata me sloji s edno momi4e ot klasa..guzarka uj..mi kvo da ti kaja tq samo se vurte6e i 4aka6e na men i kato i pokazah 4e mi pisva po4na da mi durji ton...to4no primer za naglost..i tova e. kvo mi trqbva da i se maznq,izbrala sum si nqkolko 4oveka,s koito se razbiram- ambiciozni sa i ne pravqt komentari ot toq tip.elementarnite da se vodqt s drugi takiva
ti imai druga predstava za tova da si :guzarka,koqto da e svurzana s tova hem da u4i6 i da ima6 ambicii,hem i da izliza6 from time to time i da balansira6 :P uspeh
mi nz kvo da kaja...ne trqq ti puka i tolkoz
az sam v sashtoto polojenie i re6ih da probvam tova s prepisvaneto predi vreme....i kakvo se okaza?4e tezi koito me misliha za zubarka po4naha da mi se praqt na fr da se podmazvat to4no i samo za prepisvaneto a posle a ostai q taq zagubenata i mi govorqt zad garba....moga samo da ti kaja 4e tova qvno ne e tvoqta sreda i aok naistina ti e super kofti tam po dobre se premesti...po dobre da imash nepriqteli otkolkoto fal6ivi podmazva4i!!!!sega sprqh da im davam da prepisvat i mn ve4e zeha da me cenqt kato li4nost a ne kato tapa zubarka....i 6ti kaja 4ovek ne trqbva da jivee za 4ujdoto mnenie a samo i edinstveno da ceni i da priema sebe si takav kakyvto e!
Emi vij sa az su6to imam hubavi ocenki(o6te sam mnogo malka za da ogovrim za lo6i) i na mene mi se podigravat ama az si varva s virnat nos i izob6to ne mi puka kvo govorat za mene az znam kvo sam i kvo ne sam zatva ne im se vrazvam!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
mi dz,v nashto daskalu po umnite sichki gi ovajavme zashtoto ni pomagat na kontrolni prepisvame ot tqh.. i sa na pochitno uvajenie,ma ima edna deto kato q pitahs neshto i pochva da kreshti "ne me raseivai"... i est daksalkata pochva da kreshti zashto prepisvam.. i t.n.t .. e takaa djofra nemoa da q haresa nekoi.. puk tvoq sluchei kak e nz..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ми не трябва да ти пука,аз съм с нов клас от ТЪПАЧКИ(имаме само 3 момчета) и общо взето сичките ме мразят,а и тези от другите класове,ноо не мога да кажа 4е съм им казала или направила нещо-единственото,заради което го прават е 4е ти завиждат)))
iskarai oshte edna godina ako si 12 klas i ne im obrashtai vnimanie.te ti zavijdat i iskat da sa kato teb, zashtoto kato si pretstava 4e ti shte vzemesh vishe moje bi 2 i she si imash hubavoto gaje i hubavata kola i kashta.NE IM OBRASHTAI VNIMANIE TE ISKAT DA SA KATO TEB.ot teb shte stane 4ovek da znaesh.za tova ne im obrashtai vnimanie.
какво значение има,какво мислят хора,които не са като теб? имаш си приятели бъди си с тях..
и викаш - " то гроздето е кисело" аПървоначално написано от AnIcHkAtA
?
2т. системно
имам горе доло същия проблем ... днес бях с едни хора които уважавах .. но при определени ситуации почнах да чувам прекалено много ..да чувам какво си говорят как м е обсъждат ..как обсъждат мен и моите приятелки .. как ни се смеят на непонятни за нас неща .. и беше ужасно ...всичката тази отрицателна енергия ме убиваше ... чувствах се затворена и много уплашена следкато излезнах от тази малка стая напълнена с такава умраза се почувствах много по добре имах чувството че сам се освободила от една голяма отрицателна енергия насочена към мен ..не просто беше ужасно ! и особено при всички обстоятелства ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
IGNORE THEM !![]()
;]
da ne ti puka!!!![]()