- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- STRESIRA6TIQT 7 KLAS
Az sam 7 klas i psihi4eski se stresiram pri misalta 4e 6te trqabva da kandidatstvam.Imam 4uvstvoto 4e nqma da zavur6a s hubava ocenka v daskaloto.Ve4no se pritesnqvam zaradi tova. MOLIA VI KAJETE MI KAK DA SPRA TOVA PRITESNENIE ! Blagodaria vipredvaritelno![]()
Vij nedei da se pritesnqva6 za izpita nqma ni6to stra6no prosto vqrvai 4e moje6 da go izkara6 i tva e. a za ocenkite kato se pritesnqva6 zna4i ne si mnogo dobra v daskaloto tova 6te re4e 4e trqbva dosta da se ponapune6 i da u4i6 zdravata. Uspeh![]()
ти си намерил от какво да се стресираш ..повярваи ми има доста по стресиращи неща от това ...Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми като се замисля... и аз бях изпаднала в паника, обаче т'ва беше в 6 клас... 7 клас го изкарах сякаш нищо нямаше да се случи с мене лятото... и въобще не си давах много зор... Обаче на края естествено си изкарах хубавите оценки за края на 7 клас и изкарах добри и на изпита...И съм много доволна, че съм в това училище в което съм сега... За мене не беше важно каква оценка ще изкарам, беше ми важно да се махна от старото училище.... И не се притеснявах за оценките, защото просто си знаех, че ще изкарам изпита... И да си кажа право, като си научих резултата се очаровах от себе си...
Не се притеснявай... Успокой се и си повтаряй че можеш... Най - важното е да вярваш в себе си.... Този изпит е лесен... Чудя се кой някога е пуснал слуха че е толкова страшен...
![]()
хах на мен 7ми клас ми беше най-якия и освен ия 2-3 часа седмично дет изкарвах на уроци нищо не съм прайла толкоз...бе лесно си беше...а и общо взето няма значение в каква гимназия ще влезеш...даже колкото е по-забутана толкова по-лесно ще изкарваш оценки сиреч ще имаш добра диплома![]()
Nz.Oba4e vseki kazva 4e ispita e mn truden i tva eki mi go kazva i az SE PANIKIOSVAM!![]()
i az bqh stresirana :P misleh 4e shte zavursha s nisuk uspeh 4e nz si kakvo.. i kakvo nakraq na godinata daje po geografiq imah 6prosto sqdash i u4ish tva e
tai si mislq de.. pri men tai stana
Kvo 6te se stresira6 be 4ovek q pogledni na sveta ot drugata mu strana![]()
Naprimer az kat bqx sedmi klas mnooo se zabvlqvaxodix na uroci s nai dobrata mi priqtelka i mi be6e kef;bqgax ot daskalo i si gledax kefa,a nakraq imax dobri ocenki v daskalo i izkarax 4etvorki na izpita,ot koeto sam acki dovolna...
Taka 4e zabavlqvai se i raztovarvai a ne se stresirai,za6otoo pove4e 6te vlo6i6 ne6tata![]()
офф леле ми мене лично хич не ме ебеше кво шсе случва не ходих на даскало имах яко отсъствия висях при 8ми клас и некфо си праехме купона.. де а знам бях остаила сичко да върви по дяволите даже как изкарах и аз не знам как завърших вобще.. и яко се гаврех с тия дето постоянно се притесняят кфо шсе случи примерно на еди коя си дата заради еди кфо си и кви оценки ще изкарат кфо те ебе не моа да разбера.. гледай си кефа то стана така че тия дет се притесняваха ся им е в гъза учат в старото даскало химия физика и деа знам още кфо а аз уча само френски в езикова![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стресиращ ?![]()
Ми, не бих казала.Поне за мен, де.
И аз са съм 7-ми клас иии първия срок мина доста добре.. а въобще не си давам кой знае колко зорАма случих и на печени даскалки де, и тва има значение..
Иначе споко и аз изперквам понякога като ми дойде малко в повече... решението --> взимаш боксова круша и почваш,при мен действа(сериозно .. о_О) и абе да не ти пука в крайна сметка положи там некви усилия пък квото стане.. важното е да знаеш, че си се потрудил/а
![]()
Оффф сегас тия тестове! Си4ки казват, 4е било мн лесно! Ама на6те 5 да изкарам и ми крещят, на уроците като праиме тестове имам 3ки и се сдухвам, 4е и на изпита ще е така!
Ама в крайна сметка, кат се притеснявам, изкарвам по-ниски оценки(изклю4вам тотално) така, 4е не му мисли мн мн!![]()
дреме ти,пии една бира за отскок преди изпитите и всичко е наред.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Аз мин година бях 7ми клас и да ти кажа въобще не ми пукаше - живеех си животаНа уроци не съм ходила ... единственото, което правех е да пиша домашни по литература , а по математика все гледах да преметна нещу даскалката
Бе все метър минавах , а после изпитите си ги взех с отлични оценки (5,75 БЕЛ и 6,00 Математика)
![]()
Нях нях ... 7 кл беше неква супер лудница.
Няа го забравя... никога ... кви неща съм правил ... оле мале ...![]()
![]()
![]()
Все пак ако си изкараш изпитите тва ти е последната година с тоя клас. Ае .. забавлявай се.
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
sledko_f>93 e prava seki kazva 4e testut bil po-lesen , no mai toi 6te izleze po-truden za6toto e s 50
vuprosa i po matematika su6to!Teq ot ministerstvoto se 4udqt kvo da izmislat ve4e!![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Айде,айде...не е толкова трудно.Ако седнеш и си учиш както трябва няма да имаш проблеми.И аз съм 7-ми клас ама не съм се презорила толкова много...освен за БЕЛ и математика,за другите предмети не ми дреме толкова много.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ми евалата човече затфа говорех и аз..Първоначално написано от S_Soul
![]()
Най-важното е да си вярваш, че ще се правиш, защото ако тръгнеш с тоя песимизъм до никъде няма да стигнеш.Просто се успокой и учи усилено и ще има резултат.