- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NA KOLKO SMQTATE 4E E NORMALNO DA GO NAPRAVITE?????????
KAJETE MI NA KOLKO SMQTATE 4E E NORMALNO DA GO NAPRAVITE ?????????????![]()
Кое?!!!!
То си има име,таковата...
![]()
И няма нормална възраст - това е тема от типа "Кажете ми 10 стъпки за бърз и ефективен огразъм!"
![]()
![]()
Не е толкова важно на колко си,колкото с кой си.Ако си с човек когото истински обичаш - ще го направиш когато си готова.Ако си с поредния глупак от онези с които връзката ти трае 1-2 седмици,тогава по-добре не го прави,пък ако ще да си на 20.Ако си с човек,в чиято любов си сигурна,около 15-16 години може би.Не е желателно да го правиш преди тази възраст по простата причина че тогава още не разбираш любовта така както ще я разбереш след години(2-3 или повече),а и не си определила ценностите си все още(не че на 15-16 вече си решила какво искаш от живота,но на 13 определено не си).
според мен 15 години вече е прилична възраст за секс
Craig David-Walking Away
А за ебане?
:P
Не знам,ако съм чукал за пръв път на 13,например,да очкавам социално или божие наказание ли? Да прави квото иска,ако смята,че един ден няма да съжалява за това...
![]()
Аз лично го направих на 17 и мисля че бях готова не като някой малки пикли само и само да са като прителките си на 13-14-15
![]()
Hahah istinata e 4e naistina ne sa vajni godinite! vajno e kak 4uvstva6 4oveka do teb za momi4etata,a za mom4etata... koga 6te dobarat ne6to 6toto te vinagi sa gotovi za sex!![]()
Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!
абе моми4е стига си пускало теми дето ги има 1000 пъти потърси малко все пак нали има търса4ка !!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от MIM4ETO SEXA
а по темата за 10000001278311 път : не е важно на колко години си а как се 4увстваш-т.е. ако мислиш 4е си готова и до теб е подходящия 4овек просто го правиш. ако смяташ 4е той е достатъ4но мил, нежен и знае какво е да му дадеш девствеността си, оби4а те и те уважава- е тогава мисля 4е никога няма да съжаляваш 4е си го направила...
не трябва да се влияеш от околните 4е може да са напред с "материяла", вси4ко зависи от теб и предразположението ти към секса..
ли4но ако питате мен до 15 -16 по добре да не се прави нищо.. след това може да се отдадете на секса с по голямо удоволствие и малко пове4е акъл в главата! И ПРЕДИ ВСИ4КО - ПРО4ЕТЕТЕ ИЛИ ПОПИТАЙТЕ НЯКОИ ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ КАКВОТО И ДА Е , запознайте се с болестите , на4ините на предпазване и на4ините за по добро задоволяване .. литература болл....... липсват 4итатели![]()
![]()
18-пълнолетен си и според закона си възрастен!
"Не са важни годините."..."Когато се чувстваш готова."...
От къде да знае едно девойче на 13-14, чиито отворени дружки се правят на интересни, за какво е готово и за какво не?!
Мама на 14 можеш ли да станеш? Човек трябва да прави нещо само ако е физически и емоционално способен да понесе евентуалните последствия от действията си. Момиченцата на 13-14 и да правят секс (да чукаме на дърво, ако са разумни и предпазливи...) най-вероятно няма да забременеят (то пък и не става така лесно), но въпроса е принципен. В някаква извънредна ситуация, ще бъдат ли способни да реагират адекватно и да вземат решение, което да не им навреди? За една малко по-зряла жена би било трудно, пък камо ли за ученичка. Аз на 19 успях да се почувствам достатъчно сигурна в себе си, пък и в партньора си...
До голяма степен подкрепям отговора на krem4et0...
Емм виж сега пич,аз като бях на 8 реших да ограбя една банка.Влязох вътре и почнах да пълня един чувал с пачки,ама ме хванаха много кофти и почнаха да ме ебат...ебаха ме,ебаха ме...ае напрао ме преебаха от всякъде,после куките като дойдоха да ме приберат и те ме ебаха,ебаха...след туи като ме заведоха в психиатрията и там ме ебаха и накрая мама и тати като дойдоха да ме вземат и те ме поебаха...Таа така де исках да ти кажа,че ми беше много хубавичко,макар че бях само на 8 не съжелявам.Сега когато съм на 9 няма да ти казвам какви работи правя вече![]()
Айде отивам да изтрезнявам,пък вий бягайте да се ебете,че току виж сте станали на 10 и все още сте девствени...
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
темата се повтаря многократно
аз мисля че 16 години е добре
Po moe mnenie 16-17 e normalno...no koito kvoto mu ide ot vatre tva prai.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Ухх... Нямаше ли вече такава тема?
И аз тва се питам "кое"? Незнам за какво става дума...Първоначално написано от quench
Az se pazq dokato ne stana na 18![]()
posle imame ugovorka
![]()
ina4e mislq che 15-16 e normalna vyzrast..nz
мисля, че на 10 години вече е екстра даже късничко ми се струва.
на 11 години треа в гъза да пуска
Хах, имаше 100 такива теми, не е една.Ами зависи до колко един човек например на 15 или 16 напълно съзнава какво прави, напълно е сигурен в това и знае, че това е човека, с който иска да го направи и няма да има по-подходящ от него.За мен това е важното.Аз го направих на 15 и половина и не съжалявам.Първоначално написано от BloodSoul
и аз мисля такаПървоначално написано от готина мацка
![]()
15-16![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Когато се чувстваме готови,тогава е най-подходящото време за първия път.
Не възприемам секса на по 12,13,14 години. Прекалено са малки момичетата и момчетата за секс + че даже някой момичета и на тези години нямат цикъл... А и повечето го правят, за да изглеждта по-големи или да видят просто какво е, да не остават назад от другите и подобни незрели мотиви. Според мен човек трябва да осъзнава какво е секса, до какви последствия може да доведе, т.н. и тогава да прави това, което ще прави. Сексът трябва да е с истински човек, на когото имаме доверие и обичаме. Аз го направих на 15 и половина, почти 16... Не съжалявам, защото беше с човека, когото обичам!
Аз мисля, че на 40-50 години е идеално.
абе нямат значение годините,яама да ме извинявате на 12-13 години да започнеш,то колкото пъти ще се влюбваш до полуда и ще вярваш че той е единствения..и вече кат оси почналла нормално е и с всеки следващ приятел да го правиш.....помисли каква ти е прерспективата..
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]