.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Повече от фен Аватара на air_wisp
    16-17...е аз го направих на 15, но след това веднага осъзнах колко отговорен трябва да съм и сега много внимавам и се старая
    маа фака

nai dobriq period e kogato momi4eto ili mom4eto e gotovo za tova (sexa)a ne za da e kato drugite naprimer sam\a re6i koga e tvoeto vreme
    AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!

Голям фен
    На 63!
    Животът е БРЯГ!

Худолф Хес
    Guest
    quench
    Умрииииииииииии майка ти деба комунистическа.Умри в Гулаг ве,да ти се сера в устата,майка ти деба!Заминавай в Русия ве лайно миризливо!Умрииииииииииии ии!
    **14/88**

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    ot 17 nagore

Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    според мен 15 години вече е прилична възраст за секс
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    re6ix i az da pYsna 1 otgovor4e nai nakraq. Ta po vuprosa za men e normalno m/y 14-18g az se pak sum na 14 smqtam 4e sum gotova da go napravq,no ne razbiram kakvo to4no trqq da ozna4ava "togava kogato si gotov e nai dobroto vreme" prosto nqkaksi ne razbiram huu trqq da si otgovoren ama se pak kvo dr 6ot ot mneniqta koito pro4etox naistina se zamislix dali sum dostatu4no gotova (ako moje otgovorite na LS )

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    re6ix i az da pYsna 1 otgovor4e nai nakraq. Ta po vuprosa za men e normalno m/y 14-18g az se pak sum na 14 smqtam 4e sum gotova da go napravq,no ne razbiram kakvo to4no trqq da ozna4ava "togava kogato si gotov e nai dobroto vreme" prosto nqkaksi ne razbiram huu trqq da si otgovoren ama se pak kvo dr 6ot ot mneniqta koito pro4etox naistina se zamislix dali sum dostatu4no gotova (ako moje otgovorite na LS )
    На ЛС - няма да отговоря, защото е невъзможно леко
    Винаги има период, когато всеки се чувства толкова голям,че всичко му е под краката. Но не винаги е така. Тялото се оформя и моделира до към 19 години (може и по-рано или по-късно, зависи от организма на човек). А във възрастта 14-15 години то расте активно. Когато си готова значи физически да си в добро състояние и психически. Психически е отговорността. Да знаеш при евентуална грешка какво може да стане и да си готова да г оприемеш. Примерно ако почнеш от 14 и се заразиш с СПИН (недай си боже) ще живееш по-малко отколкото ако почнеш на 18 и вече се знае,че рискът си е лично твой. Ако на 14 стане гаф това ще значи,че си си съсипала живота, но ако стане на 19 (примерно) ще значи,че си направила крачка напред. Преди да го правиш трябва д апомислиш основно дали ако стане гаф ще можеш да го приемеш и разбирасе да се запознаеш хубаво с предпазние средства! Използвайте презервативи!

normalno e da se pravi kogato se 4uvstva6 gotova i sigurna v partniora si

Град
    In The Heart of Darkness
    За всеки си е различно.
    За някои като е нормално да го прават на по 14-15 ми ок- техен си проблем- за мен тва е ненормално и е прибързване обаче те са така днес...много бързат.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Аз го направих на 13(на 14 без 2 седмици) и мога да кажа, че първия път не ме изкефи.
    По-късно го направих пак няколко пъти и смело мога да кажа, че беше в пъти по-добре на 15.
    Така че 15-16 е нормално
    Важното е не много време да си трезвен!!!
    Живей завинаги в приказката на алкохола!!!

Nema ograni4eniq koito kogat e gotov! Vseki se razviva individualno! Taq tema q ima pone za 100 pyt! PEACE
    Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!

Така мисля,че това е строго индивидуално
    За мен лично...не по рано от 16-17
    Аз искам да се чувствам по зряла,по голяма,по уравновесена
    Да знам с кого го искам,как,къде и т.н

Но според мен някои много бързат
    Не мога да разбера за къде бързат...та живота е пред нас...
    Говоря от женска гледна точка
    Мъжете,секса...всичко останало....то предстои....не мисля,че е необходимо да се прибързва...но всеки решава сам за себе си..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от didi_g
    Съгласна съм.
    Все пак това си е за всеки... няма определена граница. А и едно
    момиче на 14-15 например може психически и физически да е много по-готово за това отколкото момиче на 16-17. Може и точно обратното.
    Така че...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от didi_g
    Съгласна съм.
    Все пак това си е за всеки... няма определена граница. А и едно
    момиче на 14-15 например може психически и физически да е много по-готово за това отколкото момиче на 16-17. Може и точно обратното.
    Така че...
    Да,така е...
    При всяко човешко същество е различно...
    Всеки го прави,когато вече смята,че е напълно готов/а и много,много силно го иска...

Mi za men nqma ... vyrzyst , kogato ti se otdade 6ans i kogato si gotov

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Ухх... Нямаше ли вече такава тема?
    Хах, имаше 100 такива теми, не е една.Ами зависи до колко един човек например на 15 или 16 напълно съзнава какво прави, напълно е сигурен в това и знае, че това е човека, с който иска да го направи и няма да има по-подходящ от него.За мен това е важното.Аз го направих на 15 и половина и не съжалявам.
    Напълно те подкрепям
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    16

spored men,trqbva da go napravi6 kogato si gotova i si sigurna 4e 4oveka s kogoto so ne e s tebe samo zaradi tova!!!!!!i pomni 4e nikoga ne trqbva da napr. ne6to samo za6toto po4ti vsi4kite ti pr sa go napravili!trqbva da useti6 4e si gotova!!
    ----@alkoholut____e____VRAG____@@@___na__4oveka<no bog e kazal^bi4ai vragut si!!!!!!!!

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от naia
    16
    Хееее стига де!
    аз съм на 16 също пък не съм го правила? значи съм ненормална ли?
    Преди си мислех че тва да си на 16 е голяма работа и че всичко вече можеш да правиш-обаче сега като пораснах /доколкото може да се използва тази дума/ разбрах че не съм се променила кой знае колко и че всъщност все още съм дете, така че иззобщо за мен не е нормално да го правиш когато все още искаш детството си и не искаш да порастваш... а това може да се проточи много дълго време и не зависи от годините.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от naia
    16
    Хееее стига де!
    аз съм на 16 също пък не съм го правила? значи съм ненормална ли?
    Преди си мислех че тва да си на 16 е голяма работа и че всичко вече можеш да правиш-обаче сега като пораснах /доколкото може да се използва тази дума/ разбрах че не съм се променила кой знае колко и че всъщност все още съм дете, така че иззобщо за мен не е нормално да го правиш когато все още искаш детството си и не искаш да порастваш... а това може да се проточи много дълго време и не зависи от годините.
    И на 40 да си се по същия начин ще се чувстваш. Що си мислиш че ше мине известно време и ще се превърнеш в друга личност?
    2т. системно

Guest
    az mislq che 25 godini e dobre

Град
    Far far away
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    18-пълнолетен си и според закона си възрастен!
    Добър отговор. Лично според мен на 16-17 е ок.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си