- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NA KOLKO SMQTATE 4E E NORMALNO DA GO NAPRAVITE?????????
16-17...е аз го направих на 15, но след това веднага осъзнах колко отговорен трябва да съм и сега много внимавам и се старая
маа фака
nai dobriq period e kogato momi4eto ili mom4eto e gotovo za tova (sexa)a ne za da e kato drugite naprimer sam\a re6i koga e tvoeto vreme
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
На 63!![]()
Животът е БРЯГ!
quench
Умрииииииииииии майка ти деба комунистическа.Умри в Гулаг ве,да ти се сера в устата,майка ти деба!Заминавай в Русия ве лайно миризливо!Умрииииииииииии ии!
**14/88**
Първоначално написано от lamzzzercho
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
re6ix i az da pYsna 1 otgovor4enai nakraq. Ta po vuprosa za men e normalno m/y 14-18g az se pak sum na 14
smqtam 4e sum gotova da go napravq,no ne razbiram kakvo to4no trqq da ozna4ava "togava kogato si gotov e nai dobroto vreme" prosto nqkaksi ne razbiram huu trqq da si otgovoren ama se pak kvo dr 6ot ot mneniqta koito pro4etox naistina se zamislix dali sum dostatu4no gotova (ako moje otgovorite na LS
)
На ЛС - няма да отговоря, защото е невъзможно лекоПървоначално написано от Анонимко
Винаги има период, когато всеки се чувства толкова голям,че всичко му е под краката. Но не винаги е така. Тялото се оформя и моделира до към 19 години (може и по-рано или по-късно, зависи от организма на човек). А във възрастта 14-15 години то расте активно. Когато си готова значи физически да си в добро състояние и психически. Психически е отговорността. Да знаеш при евентуална грешка какво може да стане и да си готова да г оприемеш. Примерно ако почнеш от 14 и се заразиш с СПИН (недай си боже) ще живееш по-малко отколкото ако почнеш на 18 и вече се знае,че рискът си е лично твой. Ако на 14 стане гаф това ще значи,че си си съсипала живота, но ако стане на 19 (примерно) ще значи,че си направила крачка напред. Преди да го правиш трябва д апомислиш основно дали ако стане гаф ще можеш да го приемеш и разбирасе да се запознаеш хубаво с предпазние средства! Използвайте презервативи!
normalno e da se pravi kogato se 4uvstva6 gotova i sigurna v partniora si
Аз го направих на 13(на 14 без 2 седмици) и мога да кажа, че първия път не ме изкефи.
По-късно го направих пак няколко пъти и смело мога да кажа, че беше в пъти по-добре на 15.
Така че 15-16 е нормално
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
Nema ograni4eniq koito kogat e gotov! Vseki se razviva individualno! Taq tema q ima pone za 100 pyt! PEACE
Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!
Така мисля,че това е строго индивидуално![]()
За мен лично...не по рано от 16-17![]()
Аз искам да се чувствам по зряла,по голяма,по уравновесена![]()
Да знам с кого го искам,как,къде и т.н![]()
Но според мен някои много бързат![]()
Не мога да разбера за къде бързат...та живота е пред нас...![]()
Говоря от женска гледна точка![]()
Мъжете,секса...всичко останало....то предстои....не мисля,че е необходимо да се прибързва...но всеки решава сам за себе си..![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от didi_g
Все пак това си е за всеки... няма определена граница. А и едно
момиче на 14-15 например може психически и физически да е много по-готово за това отколкото момиче на 16-17. Може и точно обратното.
Така че...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да,така е...Първоначално написано от Lady Death
При всяко човешко същество е различно...![]()
Всеки го прави,когато вече смята,че е напълно готов/а и много,много силно го иска...![]()
Mi za men nqma ... vyrzyst , kogato ti se otdade 6ans i kogato si gotov![]()
![]()
Напълно те подкрепямПървоначално написано от koalka
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
spored men,trqbva da go napravi6 kogato si gotova i si sigurna 4e 4oveka s kogoto so ne e s tebe samo zaradi tova!!!!!!i pomni 4e nikoga ne trqbva da napr. ne6to samo za6toto po4ti vsi4kite ti pr sa go napravili!trqbva da useti6 4e si gotova!!![]()
----@alkoholut____e____VRAG____@@@___na__4oveka<no bog e kazal^bi4ai vragut si!!!!!!!!
Хееее стига де!Първоначално написано от naia
аз съм на 16 също пък не съм го правила? значи съм ненормална ли?
Преди си мислех че тва да си на 16 е голяма работа и че всичко вече можеш да правиш-обаче сега като пораснах /доколкото може да се използва тази дума/ разбрах че не съм се променила кой знае колко и че всъщност все още съм дете, така че иззобщо за мен не е нормално да го правиш когато все още искаш детството си и не искаш да порастваш... а това може да се проточи много дълго време и не зависи от годините.
И на 40 да си се по същия начин ще се чувстваш. Що си мислиш че ше мине известно време и ще се превърнеш в друга личност?Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
2т. системно
az mislq che 25 godini e dobre
az na 14![]()
Добър отговор. Лично според мен на 16-17 е ок.Първоначално написано от krem4et0
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.