.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Spe6no

Guest

Spe6no

Izdirvam edin mn star indiiski film-v nego se razkazva za edna jena,koqto padna ot edna lodka pri edni krokodili i te q nahapaha.Sled tova tq si napravi plasti4na operaciq i se varna,za da otmasti na vsi4ki
    Molq vi-pomognete mi
    Mn mi trqbva tozi film
    Ne moje da ne ste go gledali-be6e na6umql predi mn vreme,kogato gledahme i Slonat moqt priqtel

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Аааа незнам аз несъм го гледал този филм немога да ти помогна апак и за мене най-хубавия индииски филм е Krishna според мене тоя филм 1-во че е смесица от няколко филма в 1 и 2-ро че има супер хубави иднииски песни.Иначе за този които казва6 немога да ти помогна несъм го гледал.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Аааа незнам аз несъм го гледал този филм немога да ти помогна апак и за мене най-хубавия индииски филм е Krishna според мене тоя филм 1-во че е смесица от няколко филма в 1 и 2-ро че има супер хубави иднииски песни.Иначе за този които казва6 немога да ти помогна несъм го гледал.

Krishna ili Krish kazva6,4e ti li e lubimiqt?

Guest
    Molq vi-pomognete mi
    Nikoi li ne go e gledal

Guest
    az sam go gledala se6tam se za koi stava vapros oba4e nepomnq kak se kazva a i e dosta star edva li 6te go ima nqkade iz neta...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az sam go gledala se6tam se za koi stava vapros oba4e nepomnq kak se kazva a i e dosta star edva li 6te go ima nqkade iz neta...

Pone ne6to malko ne se li se6ta6?
    Nqkoi sait,kadeto da ima indiiki filmi?

Probvai v torentite i v data moje da go ulu4i6 slu4aino ako go ima izob6to.Tozi film naistina be6e hubav pove4eto stranen
    ....SnoOp Doggy....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Malko_D
    Probvai v torentite i v data moje da go ulu4i6 slu4aino ako go ima izob6to.Tozi film naistina be6e hubav pove4eto stranen

Kato ne mu znam imeto kvo da napi6a v data?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си