- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярата ?!?!
любовта за мен е най-великото чувство, което е способен да изпита човек.. ако тя е истинска е способна да преобърна цял един живот, че дори и два.. не съм изпитвала такава любов, но знам че тя същесвтува, и няма да спра са вярвам колкото и пъти да се разочаровам и да ме предават.. ще оставя сърцето си отворено за нея, защото любовта е свещена и ни доближава до Бог и ни прави истински..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Абе то се страда ама за добро. Любов има . и се доказва ... Вярно е това че човек който те познава от 1 ден ти каже че те обича не е вярно ама има случаи в които не знаеш какво изпитваш и още в началото казваш че обичаш - а си е едно силно привличане нищо друго. След като този който е казал "обичам те" значи има нещо , остава въпроса дали наистина е обич?!? аЗ лично заобичах може би от 1вата седмица но случая е малко по-различен. Относно коментара горе - сигурен съм че 99% от форума са патили ... аз съм препатил вече колкото и гадно да звучиПървоначално написано от Писенце
Единия винаги е прецакан в случаите когато на срещите си говорят за клюките около последния клип на азис или тн и премълчават това което искат да кажат за връзката си ! Всичко се събира в един разговор. Дължината и тона му определят дали имате бъдеще ... Разговорите на 4 очи с партньора отностно дали връзката е сериозна и обсъждането на проблемите заедно е една от най-важните части на една пълноценна връзка.
P.S. Разговорите не ги правете по скайп по телефона или в компанията на 20 човека. Разговора насаме е най-краткия път към постигане на желана връзка !
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Първоначално написано от [B
=D>
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Mi az opredeleno vqrvam v lubovta dokazana s vreme,koeto pri men stava mnogo trudno,imam vpredvid vqrvaneto.Lubovta e onva sladko 4uvstvo koeto kara sarceto ti da bie ludo i kolenete ti da omeknatt..Vpro4em moje bi ima lubov ot prav pogled no obi4ta stava s vreme.Da obi4ash nqkogo e drugo,da si vluben e drugo spored men...
Аххх тая любов...има я, но много трудно се намира. Някои хора дори не успяват.![]()
![]()
изпитала си силно привличане, влюбила си се след като сте се запозналиПървоначално написано от [`b
![]()
а аз всъщност незнам кое да избера.. вярвам в любовта, но не в своята.. имам предвид, че ще мине доста време докато някой наистина ще успее да ме накара да се влюбя в него.. да не е само мимолетно чувстводори понякога да ми се е струвало, че изпитвам нещо по-сериозно към някого, е минавало доста бързо
може би трудно допускам хората до себе си, незнам
за любовта от пръв поглед няма да говоря, защото това не е любов, а бързо появило се чувство, което след това вече може да се превърне в нещо по-сериозно![]()
май ще подкрепя любовта, доказала се с времето, макар че не е задължително да мине кой знае колко време, за да заобичаш някого.. достатъчни са няколко дни прекарани заедно, общи моменти, в които да се разкриете, мигове, които да значат нещо.. и.. вече е станало![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Nqkoi beshe kazal: Ako imash lubov,drugoto,koeto imash nqma znachenie.Ako q nqmash,nqma znachenie kakvo drugo imash
Lubovta e nai-vajnoto i se useshtas s vremeto.Lubov ot pruv pogled e malko presileno.. moje da ima silno privlichane,no e i lubov,zashttoo za da obichash nqkoi trqbva da znaesh vsichko za nego,a ne samo vunshniq mu vid. Ima Lubov makar da e nai-prekrasnoto i nai-gadnoto chuvstvo.Stiga da namerish istinskata lubov si e neshto veliko. a koga da kajesh na drugiq,che go obichash? emi kogato kato go poglednesh v ochite i ti ide da izkreshtish na celiq svqt obicham tozi chovek..ne moga bez nego! togava![]()
Да в любовта доказала се с времето!
In dreams there are no rules...