.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в любовта изобщо?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да в любовта от пръв поглед!

12 22,22%
  • Да в любовта доказала се с времето!

35 64,81%
  • Не любов не съществува.

7 12,96%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Вярата ?!?!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Аз избрах любовта доказала се с времето,защото при мене е така...на доста боклуци съм попадала....и залагам на по сигурното!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    любовта за мен е най-великото чувство, което е способен да изпита човек.. ако тя е истинска е способна да преобърна цял един живот, че дори и два.. не съм изпитвала такава любов, но знам че тя същесвтува, и няма да спра са вярвам колкото и пъти да се разочаровам и да ме предават.. ще оставя сърцето си отворено за нея, защото любовта е свещена и ни доближава до Бог и ни прави истински..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от Писенце
    Ами аз невярвам в никаква любов,няма любов,всичко е една голяма,голяма лъжа...Толкова си изпатих че вече незнам дали ще повярвам някога наистина иска ми се да вярвам,но опита ми показва че от любовта само ме боли.Невярвам че двама души могат да се обичат чисто и искренно просто единият винаги се оказва прецакан.Не се залъгвайте с тъпата любов защото рано или късно ще страдате...
    Абе то се страда ама за добро. Любов има . и се доказва ... Вярно е това че човек който те познава от 1 ден ти каже че те обича не е вярно ама има случаи в които не знаеш какво изпитваш и още в началото казваш че обичаш - а си е едно силно привличане нищо друго. След като този който е казал "обичам те" значи има нещо , остава въпроса дали наистина е обич?!? аЗ лично заобичах може би от 1вата седмица но случая е малко по-различен. Относно коментара горе - сигурен съм че 99% от форума са патили ... аз съм препатил вече колкото и гадно да звучи Единия винаги е прецакан в случаите когато на срещите си говорят за клюките около последния клип на азис или тн и премълчават това което искат да кажат за връзката си ! Всичко се събира в един разговор. Дължината и тона му определят дали имате бъдеще ... Разговорите на 4 очи с партньора отностно дали връзката е сериозна и обсъждането на проблемите заедно е една от най-важните части на една пълноценна връзка.

P.S. Разговорите не ги правете по скайп по телефона или в компанията на 20 човека. Разговора насаме е най-краткия път към постигане на желана връзка !
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]ne vqrvah v lubovta ot 1 pogled dokato ne q izpitah... i be6e mn`mn`mn`krasivo...

=D>

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Mi az opredeleno vqrvam v lubovta dokazana s vreme,koeto pri men stava mnogo trudno,imam vpredvid vqrvaneto.Lubovta e onva sladko 4uvstvo koeto kara sarceto ti da bie ludo i kolenete ti da omeknatt..Vpro4em moje bi ima lubov ot prav pogled no obi4ta stava s vreme.Da obi4ash nqkogo e drugo,da si vluben e drugo spored men...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аххх тая любов...има я, но много трудно се намира. Някои хора дори не успяват.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от [`b
    a[N]D[i]T[k]a]ne vqrvah v lubovta ot 1 pogled dokato ne q izpitah... i be6e mn`mn`mn`krasivo...
    изпитала си силно привличане, влюбила си се след като сте се запознали

а аз всъщност незнам кое да избера.. вярвам в любовта, но не в своята.. имам предвид, че ще мине доста време докато някой наистина ще успее да ме накара да се влюбя в него.. да не е само мимолетно чувство дори понякога да ми се е струвало, че изпитвам нещо по-сериозно към някого, е минавало доста бързо може би трудно допускам хората до себе си, незнам

за любовта от пръв поглед няма да говоря, защото това не е любов, а бързо появило се чувство, което след това вече може да се превърне в нещо по-сериозно

май ще подкрепя любовта, доказала се с времето, макар че не е задължително да мине кой знае колко време, за да заобичаш някого.. достатъчни са няколко дни прекарани заедно, общи моменти, в които да се разкриете, мигове, които да значат нещо.. и.. вече е станало
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ем , да .. вярвам .
    Нещо като добрия парфюм е тя , ако не издържи да времето - значи не струва .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Nqkoi beshe kazal: Ako imash lubov,drugoto,koeto imash nqma znachenie.Ako q nqmash,nqma znachenie kakvo drugo imash
    Lubovta e nai-vajnoto i se useshtas s vremeto.Lubov ot pruv pogled e malko presileno.. moje da ima silno privlichane,no e i lubov,zashttoo za da obichash nqkoi trqbva da znaesh vsichko za nego,a ne samo vunshniq mu vid. Ima Lubov makar da e nai-prekrasnoto i nai-gadnoto chuvstvo.Stiga da namerish istinskata lubov si e neshto veliko. a koga da kajesh na drugiq,che go obichash? emi kogato kato go poglednesh v ochite i ti ide da izkreshtish na celiq svqt obicham tozi chovek..ne moga bez nego! togava
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Да в любовта доказала се с времето!
    In dreams there are no rules...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си