- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво да го правя ??
Така проблема ми е следния , хванах гаджето ми да ми изневерява с един нещастник , смисъл видях ги да се целуват само ма мисля че е достатъчно иии мн се чудя ко да праа да му счупа ръцете на тоя или нея да я острижа 0 номерНе въпроса ми е сериозен вие какво бихте напраили : ) ?
tva da mu chupish racetei neq da e ustrijish mn qko kefima ma ti si znaish ko da praish![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем аз ако бях на твое място и ако не обичам момичето с което съм 6тях да я НАЕБА за последно много здраво и много грубо и на ония да ида и да му начупя всички кокали.Но ако обича6 момичето просто я попитаи за к'во го е направила вдигни може би малак скадндал да види6 ко 6тете излъже и след тва иди и пребии ония до смърт.Аз ако бях в болницата го вкарвам без да ми мигне окото ако обичам момичето!!!По добре иди го пребии едно хубави и така всички други 6те си имат 1 на ум за тебе и 6те знаят да не се закачат с приятелката ти!!
ми нея я острижи а него се съберете с 2 аверчета и го пребийте![]()
Емии нз ама като се замисля , момчето не е толкова виновно и аз да съм , примерно да съм си харесал некое момиче , няма да ми дреме мн мн дали си има гадже след като имам вазможност да напраа нещо с неятака че само тя си е виновна и тя тряя да си носи последтсвията , а хубавото е че тя не знае че аз знам
хах смисъл мисли си че ше и се размине.....
![]()
![]()
Абе човек недеи вкаврва теории е за ко да си виновен ти е?? просто на нея може би и е писнало да е с тебе и си е харесала тоя апак и тои може да я харесва аз ти казах на твое място какво бих на направил ти си ре6и.Но всеки случаи няма6е да я подстръгвам![]()
зарежи я и не й обръщай грам внимание...макар че явно...едва ли ще й пука
Наеби го пред нея,че и на двамата да им е гадно![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Зарежи я! Няма смисъл да я обръснеш...
избии ги и двамата виж как са се изгВРИли с теб..а може да не е само този път а да са лубовници![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Според мен момчето не е виновно,че тя му е позволила да я целува
или там каквото са правили.Единствено приятелката ти е виновна и явно не те обича,щом постъпва по този начин.Вече ти ще си решиш какво да правиш!Пожелавам ти успех.
ABE BATE NEMA DA GI STRIJESH, NEMA DA GI BIESH!!!!
SHTE SE REDUVATE NEMA DA SE REVNUVATE))!!
Хах ем..... де да знам ше вида ко да я праа до утре ше го измисляМерси на сички дет писаха
Аи с здраве
![]()
Нито едно от двете. Ако бях видяла гаджето си с друга, просто ще се разделим и повече няма да искам да го виждам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мии просто поговори с нея..на мисля че е нужно да се стига до насилие...Лол![]()
бих й извъртяла същия номер или само щях да скъсам след луд скандал![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Последното яко ебане има резон! Опъни я за последно и после й кажи да си гледа работатаПървоначално написано от Me4oOoOo
![]()
![]()
![]()