Първоначално написано от
iznerven
Abe vsi4kite macki po forumite obqsnqvate kak tree da sme sebe si, ama istinata e che tree se pravim na idioti za da ni zabelejite. I ne mi kazvaite che ne e taka, 6toto edno e da se pravite na mnogo razbirashtite po forumite, drugo e kak se durjite v istinska situaciq.
V momenta sym dosta iznerven i sigurno zatova gi pisha tiq neshta, ama sa si verni. Ne mi e neudobno da se hvalq zashtoto pisha anonimno, taka 4e realno nqmam pri4ina da luja ili neshto podobno. Izglejdam dobre i kato fizika i kato poddurjane na vunshniq vid, taka da se kaje(ama ne sym nekaf feshun kelesh), umen sym, vnimatelen i tn i tn, si4kite tam neshta deto UJKIM tursite v edno mom4e. Ne samo tova. Dvija s pravilnite hora, znam kak da se zabavlqvam. Abe perfecten sym napravo, nqma 6to. Kuf mi e problema li ? Mi qvno sym sku4en. Sku4en ne kato nekaf druvnik deto samo sedi otstrani i mul4i, ami kato 4ovek, koito ne se durji kato idiot. Ne sym nepredskazuem. Ne se pravq na maimuna ina4e kazano. A za da vi se privle4e vnimanieto qvno tova trqbva. I ne govorq samo za kurvi4kite. I svestnite momi4eta se kefqt na pozior4etata deto se praat ma maimuni. Prosto tfa si vi e 4ast ot vas, ne vi uprekvam za tova. Ama prestanete da ni zalugvate po forumite, 4e trqbva da budem sebe si.
Sigurno ako utre pro4eta posta si shte mi se struva glupav. Vsushtnost oshte ot sega mi izglejda takuv. Ta az roptaq sreshtu neshto deto ne moga da promenq, nito tezi koito shte pro4etat tova, koeto az sym napisal mogat da go promenqt.