Намирам се в доста странен период. На 16 съм, а досега никога не съм си имал гадженце. Поне 1но едничко. По-точно се чувствам съвсем самотен. Няма къде да си намеря компания където да ме запознаят с някое момиче, а сам не съм много сговорчив и не мога да си развържа езика дори да харесвам някое момиче просто усещам, че ще бъда отхвърлен. Пък и връсничките ми рядко си падат по връзки със свои връсни. Все ги гледам как ходят с по-големи батковци. Само с тях се движат, може би за да се докажат колко са големи и разкрепостени, а просто биват използвани като евтини курвички. Незнам, може би им харесва - но така просто не дават шанс на такива като нас. Какво по-интересно намират в по-големите - догатки.
Та така нямам шанс да си намеря гадженце, а и да опитвам резултата е 0-лев. Не съм достатъчно модерен, знам ли. Скучен ли съм, не вярвам да се крие в това проблема. Може би идва от факта, че се държа по-нетипично за разлика от моите връсници. По-скоромен съм така да се каже, свестен съм - не пия, не пуша. Може би това ме изхвърля от предпочитанията на момичетата. Явно трянбва да им се доказвам по някакъв начин ? Незнам, сигурно ме мислят за задръстеничък, а това е лошо. Оставам с впечатление, че първото впечатление на момичета с които се опитвам да се запозная е именно такова. Е каквото и да правя, все ме приемат като някакво зубърче. А аз не мисля, че съм толкова скучен - имам всестранни интереси, но когато се мъча да бъда естесвен не се получва никаква свалка. Пробвал съм и запознанства по и-нет. Все неуспешни - останах с впечатление, че никой няма навика да е откровен в и-нет пространството - съответно и няма доверие на отсрещния събеседник. Та така и и-нет запознанствата отпадат като вариянт. Ох кажете имали ли сте подобен период на мъчителна празнота и да незаете на какво да се надявате.
Адски много се притеснявам - това дали не показва колко съм некадърен в подхода и дали ще се отрази на бъдещето ми.
Неискам да се превърна в някакъв нещасник дето фамилията на гаджетата му да завършват само на .jpg както имаше такъв лаф.

пп. Сори ако не улучих раздела...