Цитирай Първоначално написано от Undying
Цитирай Първоначално написано от баткото
Цитирай Първоначално написано от Undying
също като теб се чудя на момичетата какво толкова по-привлекателно виждат в един 25 годишен мъж от едно 17-18 годишно момче.И какво по-интересно могат да си кажат с този 25 годишен мъж?Вобще има ли за какво да си говорят?
Вместо да се чудиш и да си блъскаш главата с подобни въпросчета, най-добре направи това, което е природната закономерност. Хвани си 25-26 годишен батко и ще разбереш и откриеш много неща, включително и отговор на въпросите си.
Няма да се хвана,щото за мен първ отва не е батко,и второ ми е противна само мисълта да погледна с нещо повече от приятелски поглед мъж на такава възраст.И на какво мислиш че ще ме научи той/ти предполагам си точно на такава възраст,иначе нямаше да ми изкоментираш по този начин думите/?Освен разбира се различните пози в секса.Аз друго не виждам какво може да науча.
Честно казано вобще не ме интересува живота на другите,всеки си има право на избор,аз съм избрала на този етап от живота си да общувам с връстници,а не с "батковци" (както ги наричаш ти).
Че като не са батковци, чичковци ли са? на 25 години??? Ти се излагаш момиче!
И не говори за нещо, преди да си го изпитала и да знаеш за какво става въпрос. Секс и различни пози може да правиш и с 16 годишен, не по зле от това с 26 годишен. Не опират нещата до секса. В голямо заблуждение си.
Това което може да ти даде един зрял мъж, не може да ти го даде никой тийнейждър. А то е:
1. Любов
2. Уважение
3. Разбиране
4. Топлота
5. Нежност
6. Точност
7. Отношение
8. Приятелство
9. Доверие
10. Сигурност

Има и много, много повече от 10те, те са само примерни. Не говори глупости като някоя малка и недорасла госпожица. Защото ти си млада жена до колкото разбирам, на около 17. Редно е да си с малко по-голям от теб. Може и да е на 21-22 примерно. Но ако си избрала да си с връстник, защото характера ти е слаб, то е разбираемо, но не е смела и зряла постъпка. Не си пораснала достатъчно може би. До някоя и друга година ще осъзнаеш и ти истината, както правят повечето разумни млади момичета.

п.п. на 29 съм, приятелката ми е на 18