Че като не са батковци, чичковци ли са? на 25 години??? Ти се излагаш момиче!
И не говори за нещо, преди да си го изпитала и да знаеш за какво става въпрос. Секс и различни пози може да правиш и с 16 годишен, не по зле от това с 26 годишен. Не опират нещата до секса. В голямо заблуждение си.
Това което може да ти даде един зрял мъж, не може да ти го даде никой тийнейждър. А то е:
1. Любов
2. Уважение
3. Разбиране
4. Топлота
5. Нежност
6. Точност
7. Отношение
8. Приятелство
9. Доверие
10. Сигурност

Има и много, много повече от 10те, те са само примерни. Не говори глупости като някоя малка и недорасла госпожица. Защото ти си млада жена до колкото разбирам, на около 17. Редно е да си с малко по-голям от теб. Може и да е на 21-22 примерно. Но ако си избрала да си с връстник, защото характера ти е слаб, то е разбираемо, но не е смела и зряла постъпка. Не си пораснала достатъчно може би. До някоя и друга година ще осъзнаеш и ти истината, както правят повечето разумни млади момичета.

п.п. на 29 съм, приятелката ми е на 18
И защо мислиш че един мой връстник не може да ми даде тези неща?И ти си бил на 17-18,и кажи ми,тогава не можеше ли да обичаш,да даваш нежност,да проявяваш разбиране и т.н.?!?Съмнявам се да ми отговориш положително.Всеки човек,независимо на каква възраст е,може да се влюби.Друг е въпроса дали ще бъде истински или не.
Казваш ми че съм слаба,защото съм избрала да ходя с момче на моята възраст?!??!Е с това просто ме уби.Значи за да бъда смятана за съвсем нормална,трябва да ходя с 25-26 годишни!??Това не го знаех.Да,може би не съм пораснала достатъчно,и докато порасна (нз след колко години ще е това ) ще се държа като неразумно младо момиче.Ааа,да,и ще си говоря като "малка недорасла госпожица".