.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Cikal

Cikal

zdraveite na 17 sam i ot samoto na4alo na cikala mi toi mi e kato po 4asovnik...nikakvi problemi dori bolki v krasta ili korema predi nego....samo 4e ot dva meseca nasam kaakto i sega...predi po vreme i 3,4 dena sled cikala se 4uvstavm adski zle....vie mi se cvqt,glavata me boli adski mn dve ve4eri nemojeh da spq...gadene nemoga da stana ot legloto...nikakvi hap4eta ne pomagat....nqkoi imal li e podoben problem i kakvo e pravel po vaprosa...i tva normalni uslojneniq li sa ili trqbva da se trevoja... ;( ;( ;(

На мен не ми се е случвало хапчетата да не помагат или да не мога да спя.Мисля че е най-добре да се консултираш с лекар.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    иди на лекар тва е спасението ли4но на мен такъв проблем съм нямала
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    иди на лекар тва е спасението ли4но на мен такъв проблем съм нямала
    Кое е смешното???
    /rossa./

Guest

Re: Cikal

Цитирай Първоначално написано от awanturistkata{P}
    zdraveite na 17 sam i ot samoto na4alo na cikala mi toi mi e kato po 4asovnik...nikakvi problemi dori bolki v krasta ili korema predi nego....samo 4e ot dva meseca nasam kaakto i sega...predi po vreme i 3,4 dena sled cikala se 4uvstavm adski zle....vie mi se cvqt,glavata me boli adski mn dve ve4eri nemojeh da spq...gadene nemoga da stana ot legloto...nikakvi hap4eta ne pomagat....nqkoi imal li e podoben problem i kakvo e pravel po vaprosa...i tva normalni uslojneniq li sa ili trqbva da se trevoja... ;( ;( ;(
    Бременна сИ!!!

кохсултирай се с лекар тои знае най- добре

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си