.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Guest
    axaxaxxaxa, 4ak vze da mi haresva da 4eta temite na takiva kato teb ti sigurno ne moje6 i da se zapoznae6 s MOMI4E... i o6te ne6to - koi te pokani to4no teb na kupon a syvet 6te dam - kogato se nau4i6 da se dyrji6 dobre s momi4etata - togava moje i da ti pusne nqkoq(stiga da se promeni6,i to na 100%) ina4e iz4akai malko i da porastne6, da ti doide pone malko akyl v glavata i nqkoq toku vij 4e ti pusne... ama pak ne e garanciq de, kvo da ti kaja...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    axaxaxxaxa, 4ak vze da mi haresva da 4eta temite na takiva kato teb ti sigurno ne moje6 i da se zapoznae6 s MOMI4E... i o6te ne6to - koi te pokani to4no teb na kupon a syvet 6te dam - kogato se nau4i6 da se dyrji6 dobre s momi4etata - togava moje i da ti pusne nqkoq(stiga da se promeni6,i to na 100%) ina4e iz4akai malko i da porastne6, da ti doide pone malko akyl v glavata i nqkoq toku vij 4e ti pusne... ama pak ne e garanciq de, kvo da ti kaja...
    tova bqh az

Супер фен
    Град
    Мбабане
    автора, ко стана ? чука или ти го зачукаха ?

tova bqh az

dnes ne6to mi stava s registraciqta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Ае ся не разбрах каде 6те е купона в некоя къ6та или на магистралата,защото за мене курвите са на магистралата а не на някое парти и т.н и както каза момичето по добре си промени отно6ението.КУРВИ 6те вика за тебе ако всяко момиче е курва просто незнам как 6те си намери6 някоя.А ти какав си??? мъжка курва? и се замисли ако случаино си промени6 държанието към момичетата и не се отнася6 с тях като с някакви играчки и парцали и да ги убижда6 на курви може би някоя 6те ти пусне на някои купон и както каза
    абвгд написа:
    изкъпи се
    направи го !!!
    Извинявам се, че така ги приемаш нещата ,пък май си от мъжки пол.
    Виж са, мой човек, нямам проблем с поведението си. Аз жените ги имам за стока и никога не съм уважавал такова дето като пикае кляка и всеки месец пуска кръв и не умира.
    Не искам да те обиждам, ама малко като мухльовците сресани на път и с очила разсъждаваш.
    Епа ти си някаква отрепка!Мамка ти стара копеле!

хахахахахаххахахахахахах
    лелееее тука докато чета темата половин час не мога спра да се хиля за глупостта на автора ... Аз кат гледам на тебе и 1367457 съвета няма ти помогнат с твоя манталитет... Опс чакай сега да не кажеш, че съм зализан мухльо с очила Но все пак да ти кажа говедо неориентирано ... 1во се научи да уважаваш момичетата и да можеш да се запознаеш с някоя, а след това прави каквото и да е... не че ти ще направиш нещо де... Бе просто такива акто тебе не заслужават дори да им се говори ...
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Голям фен

Re: на купон съм тази вечер и мисля да чукам? как да действа

Цитирай Първоначално написано от рики мартин
    със сигурност ще има свободни курви и ще пожелая някоа да е с мен.

винаги обаче става така, че все другите се уреждат а аз до като си допия пиенето и оставам без курва.

какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?
    Заслужаваш да те фане някой космат мангал ида те на**е хубаво в задника! ПЕ*АЛ с пе*ала ти мнръсен!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest

ooooooo ne]

starazagorsi_eba4
    Guest

AWe brat vij ko 6ti kaja>> zna4i na kupon otiva6 napiva6 uvajava6 zaribqva6 ebava6 i sled tui zaribqva6!1-vo da naebe6 na kupon nqkoq trqbva da ste imali ne6to ob6to predi tova q da se poznavate q da si q zaribqval!2-riq na4in da naebe6 na kupon e nqkoq KURVA koqto e oti6la sas sa6tata cel da e nabe nqkoi zagurql i dvamata da sa dovolni tam ne se iska nikvo uvajenie ili uvajava6 samo za ve4erta sled tui q zaebava6 :P i taka ne gi slu6ai tuka sulio i pulio det polovinata ne ebali o6te devstveni davat ve4e saveti kak da ebe6 koi da uvajava6 ala bala

Като за начало си смени ника,щото с тоя ник ще чукаш само МЪЖЕ...

hahahaahahahahah ebasi agro by6mena s tva mislene 6e si cql jivot na ra4na `bratko`
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от рики мартин
    със сигурност ще има свободни курви и ще пожелая някоа да е с мен.

винаги обаче става така, че все другите се уреждат а аз до като си допия пиенето и оставам без курва.

какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?
    хахахахахахахахахаха добре, че има във форума секция "СЕКС" иначе селянчета като тоя немаше да има къде да пишат и да си избиват комплексите... хахахаха "приятелю" професора ми по психология има много хубава клиника ще ти пуснат малко ток....може и да се оправиш...кой знае?...макар че не ми се верва...хахаха....искал си хване ку**а хахахаха...успех сигурно и некоя със спин нема ти пусне, защото и най-пропадналата жена нема да ти търпи отношението.....похвали се как мина купона хахахаха дано да си намазал нещо (макар че не вервам освен ако не си ходил и не си си дал дупето на некои мангал хахахаа)
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    леле... Рики... бебчо, много си тъп! да не кажа като гъз... хах...
    еби си майката... сигурно и тя е курва като всички жени, потвоите представи? а?
    дръвник!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си