- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се безнадеждно...
... в топено сирене "Президент". Не мога да му остоя.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
аз се влюбих безнадеждно в my day йогурт с парченца шоколад трябва да го пробвате мммммлуда съм понего лягам с него и се събуждам с него
![]()
Това не е поредната тъпа тема в този раздел. Това признание е изпълнено с изключително много емоция и затова ви моля да не си избивате комплексите върху моя гръб. Така де. Само аз мога да си ги избивам качествено.
Радва сиренцето ама си резнах ръцете и сега не мога да изпапамПървоначално написано от anubite
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Еми така е. Като слушате човек, влюбил се безнадеждно в сирене, така се получава.Първоначално написано от malone
Oh Pls PoMoGnEtE!!!!KaKvO Da PrAvQ KaJEtE!!!VlUbIh SE Mn V EdNo MOm4e!!Ta Toi E Mn GolQm I Si ImA GaDjE!No NiE Si PiShEme i ImAhMe NeShTo KaTO SReShTa!TOI Me NaKaRa dA Go CElUNA(Kogato si pisahme)i Az SE SuGlAsIh!!!I Na "sReShTaTa"TOi Me NaKaRa dA Go CElUnA No Az OTkAzAh i SE RAZbRaHmE NA SlEdVaShTiQ DEn Da Go CElUnA i PaK Si OgOvOrIhMe SReShTa!NO Az BQH BOlNa I Ne OTiDoH SEGa TOi NE PIShE I E MN SuRdIT!!!!!!KAKvO DA PrAvQ KaJEtE![]()
![]()
mn SuM VlUbEnA No ZnAm $E NiShTo NqMa DA StAnE!!!!
![]()
PlA4e MaLko MomI4E RoNi NEnUjnI SlUzI!MiSiLi ChE UmEE DA ObI$a KOlKo TuJnO NaLI!!!!!!
и нас какво ни интересуваПървоначално написано от NeL$eTo
![]()
Това е тема за топеното сирене и неговото влияние върху моите изключително крехки чувства. И КАК ЗА БОГА ТИ СТИГАТ НЕРВИТЕ ДА ПИШЕШ, РЕДУВАЙКИ ГЛАВНИ И МАЛКИ БУКВИ???
anubite
Samo za race sirene i liutenica li govori6 ? po princip?
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Ами... да.Първоначално написано от Konfucii
naprimer? doamti krastavici?
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
не той мисли за едни работи за които ти дори не си чувал пък камоли виждал наричат се полови органиПървоначално написано от Konfucii
Не-е. Не мисля за тях. Добре де. Може би рядко. По-често. Много по-често, отколкото си мислех. Няма значение. Но най-много ме тревожи факта за незаконното разпространяване на продукта "Златно чудо" на пазара в Западен Судан.Първоначално написано от wait a minute
тооо има ли някви чувства?
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
А аз много обичам хумора ти! Неконкорируем е. Засенчваш дори Къци. Поспри се малко. Ще умра от смях.Първоначално написано от LO6IQ
Ами всъщност вече оттук мина един модератор, който вероятно не е сметнал за нужно да премахва темата. Съшо така, доколкото си спомням, имаше и една друга точка от правилника: да не се правиш на модератор. А. Щях да забравя. Моите поздравления. Започваш да приличаш на себе си. Вече си истински "лош"... Bad Джи.Първоначално написано от LO6IQ
emi izvinqvaite!!!!ama az sum nova i nz kak da napravq!!!ama za topenoto sirene....mn qko!!! :Pi na men mi haresva!!!!
PlA4e MaLko MomI4E RoNi NEnUjnI SlUzI!MiSiLi ChE UmEE DA ObI$a KOlKo TuJnO NaLI!!!!!!
е тва е да си оптимално просТ
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
aПървоначално написано от anubite
xaxa....da naistina..xaxaxaxa...
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
А аз ако имах розуви маратонки нямаше да ги нося.Първоначално написано от LO6IQ
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.