- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- otnosno metalkite
да да тфа съ6ту!!!ние не държиме на вън6ността и как 6се наконтиме за вънка за едното кафе или за кфото иска6 там....еми тфа е .....об6то взету не ни пука от ни6ту и никого ..........!!!!ма нали ти казвам тфа требе да го усети6 от вътре...Първоначално написано от jadna_za_lubov
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Ахх ти грешникПървоначално написано от passion_kisssss
Аз форевър па след тва може и метъл
(бтв линкин парк са възможно най-лекото подобие на метъл то е за прохождащи метъл4ета)
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
много се радвам,че мислиш така за матълките,но явно си попадала все на хубави момичета,но има и много металки,които са толкова отвратителни и гнусни,че ми се драйфа като ги погледна.не приличат на нишо горките и в жалките си опити да са супер метълки,са се превъкнали в някви мъжкарани..мога да ти кажа,че има прекрасни момичета,които слушат чалга примерно..то дали ше си хубав или не не зависи от музиката,която слушаш..а тва,че се обличат яко..еми секи с вкуса си..пък и от метъл до метъл има разлика.кое според теб е яко в облеклото на метълките??
get off.
след задълбочен анализ на написаното стигнах до съкрушителен(за теб) извод.Първоначално написано от Juicy_Lucy
Ти си тъпа ^^
Мноо си е умна даже.Първоначално написано от xixi
![]()
2т. системно
Не е задължително да слушаш метъл като не ти харесва.Просто ако си печен и знаеш как да се държиш с едно момиче имаш шансове.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ами всеки си има своя стил на обличане ..без значение какво слуша...Първоначално написано от malkata_f
според мен ако ти харесва...как се обличат и ти така се обличи не е нужно да си металка лично аз..не намирам никаква женственост в метълките..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кфаа женстфеност кфо не6то?!?! ский моми4ето кфо ти приказва
![]()
метълките са ГОТИНИ МАЦКИ а не некфи кифли....!!!
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
ami ako sly6am H.I.M zna4i li 4e sam metalka...te sa malko brytalni spored menkak be LP sa si jiv metal osobenno tazi pesen Numb
![]()
ne sum poziorka prosto iskam da sum metalka i 6te stana v nai skoro vreme
![]()
Малката,не се прави на такава квато не си,от 12 годишен слушам метъл и ги знам тия работи,първо-трябва да знаш всичко за групата която харесваш,второ-не трябва да слушаш метъл насила,ако не ти харесва-откажи се,трето-избери си група от хора,фенове на твойте предпочитания,ти кво си мислиш-че метълите сме единни и сме се фанали за ръчичка-лъжеш се,примерно-хора които слушат HIM или някоя от твойте любими групи,четвърто-металите,каквито и да са те,давам ти личен пример-винаги са били отхвърляни от обществото до една степен-учители,приятели,органи на реда...Първоначално написано от malkata_f
![]()
Ако искаш да слушаш нещо сериозно,защото нека си го кажем-LP са Rapcore,не метъл,пробвай различни групи и си избери една на която до бъдеш верна.Вчера се сбих с един чалгар-каза че любимата ми група Rammstein са педали,пребих го,водиха ме при директора и иам предупреждение,но си струваше-честта преди всичко!
Това, че харесваш визията на металите не означава задължително, че трябва да слушаш метал. Аз слушам метал, но нямам нито обеци по носа или езика, нито нося широки черни дрехи.
Сигурна съм, че His Inferanal Majesty e някакъв вид метал, ама не знам какъв. За Линкин Парк съм сигурна, че са нео метал. Какво толкова, като понякога носят шапки? На Честър му отиват.Първоначално написано от malkata_f
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
hmmm emi niznam az sum prosty edno mymi4i koeto iska da ispukne pred ostanaliteПървоначално написано от Levski Ultras
![]()
Здравей, аз също съм метъл.![]()
Радвам се че ни гледаш с такъв поглед. Метъл несе става като слушаш метъл музика, а като се научиш да я слушаш. Ествествено не всеки може да се научи да я слуша. Аз започнах преди 2 години. Започнах с всеизвестните Disturbed, след това се ориентирах към нещо по-свежо и открих Static-X, Manowar, след това съм минал през много групи като Слипкнот такива за по-крайни стилове метъл.Сега слушъм индъстриял метъл. Моят съвет към теб е:
За да станеш метълка, нетрябва само да се научиш да слушаш метал, и да се обличаш като метълка, но трябва да знаеш историята на метъла, трябва да вникваш в неговия смисъл затова ти препоръчвам Google ! Можеш да намериш много ценна информация!
И запомни, да си метъл не е геройство, а изживяване,приключение!
Надявам се да съм ти бил полезен.
Това е моето мнение, бях забравил да се логна.Първоначално написано от Анонимко
метълките са секси , дам вярно е. Зависи от стила метъл разбира се . Ей обечи се с някфа черна тениска , кецки да видим дали ще си секси
- не , щот от тенсиката няма да се вижда нищо . не ми се говори ся за тва обаче
![]()
моля ви изтеглете си нещо на кръдъл или на абортед ^^
Насила метъл не се става!Първоначално написано от malkata_f
Както казах като искаш се носи така-имаш право на избор как да се обличаш.
хъхъ..
purvoto,koeto ne razbrah ti haresvash samo stila na oblichane i zatova iskash da proslushash muzikata i da stavash metulka? mi nqma zamisul.. oblichai si se kakto si iskash.muzikata nqma nishto obshto s drehite. puk i ot edin nachin na oblichane do dr ima golqma razlika. ako si s razdurpani drehi "krasotata" opredeleno se gubi. i da znaesh metulite sa vinagi otritnati ot horata kato narkomani,bokluci i t.n. a za muzikata.. HIM sa si gotin neo metul( kakto kazva Ville Love metal) ,no ako si mislish che ako si slushash LP i LB veche si metulka i to nasila.. lujesh se! za da si metulka sa vajni ubejdeniqta i da znaesh neshto za tozi vid muzika... da ti dostavq udovolstvie... nasila hubost ne stava..no vse pak lichen suvet.. nedei da se zanimavash..zashtoto horata ponqkoga shte te gledat bukvalno kato padnala ot mars.. inache metal rulz:Ppp \../
purvoto,koeto ne razbrah ti haresvash samo stila na oblichane i zatova iskash da proslushash muzikata i da stavash metulka? mi nqma zamisul.. oblichai si se kakto si iskash.muzikata nqma nishto obshto s drehite. puk i ot edin nachin na oblichane do dr ima golqma razlika. ako si s razdurpani drehi "krasotata" opredeleno se gubi. i da znaesh metulite sa vinagi otritnati ot horata kato narkomani,bokluci i t.n. a za muzikata.. HIM sa si gotin neo metul( kakto kazva Ville Love metal) ,no ako si mislish che ako si slushash LP i LB veche si metulka i to nasila.. lujesh se! za da si metulka sa vajni ubejdeniqta i da znaesh neshto za tozi vid muzika... da ti dostavq udovolstvie... nasila hubost ne stava..no vse pak lichen suvet.. nedei da se zanimavash..zashtoto horata ponqkoga shte te gledat bukvalno kato padnala ot mars.. inache metal rulz:Ppp \../
LP- linkin park
LB ?????????????
koi e tfa?
Q kajete izpulniteli ot toq vid. PLS
тряя има предвид лимп бизкит въпреки че такова съкръщение не съществуваПървоначално написано от Анонимко
и a HIM са така известния гей metal (сички психически изостанали който решат че метълите са много готини(познато а) ги слушат)
tva mnenie na gosta otgore beshe moe...traaa LB e Limp Bizkit da.. i vuobshte nito Linkin Park nito Limp Bizkit( ae shte vi pisha celite imena da shvanete) ne sa nikakyv metul.. po-skoro na rap malko biqt.. za HIM .. mi ima hora ,koeto slushat neo metul,koito e po-lek i im se kefqt.. az ot tam sum pochnala i ima mn qki pesni! i kvo im e na metulite... vseki si ima vkus... a za grupi emi ako imash predvid neshto po-leko ( v smisul neo ) Evanescence Korn ; Disturbed ; System of a Down ; Ill Nino... moje i Rammstein
za neshto po-dobro i zdravo Metallica ; Sodom ; Pantera .. veche vupros va vkus![]()
нито металика ни пантера са по твърди от SOAD и неможеш да твърдиш кое е по добро преди да ме питаш кое е по добро( с една дума пантера sux)Първоначално написано от PoisoNGirL
по новите групи не са по лоши ах вие промити мозъци
П.П. SOAD не са неометъл нито Disturbed
SOAD i Disturbed sa malko po-tejki da .. no ne sum kazala,che sa neo vs izredeni grupi.. a i vseki si ima vkus..spored men starite grupi imat mn po-qki pesni
a i Metallica imat mn razlichni pesni nqkoi ot koito sa s puti po-tejki ot SOAD