.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 171

Тема: otnosno metalkite

Hybrid View

Guest
    Да, стила им на обличане е много хубав наистина.Едни такива хубави рокли....Но не всички ходят така, защото не могат да си позволят.
    zavisi dali govori za gothic metulite, poprincip te prosto se obli4at taka zaradi klipovete koito snimat...no hora zapomnete Evanescence NE SA gothic metul!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    znam 4e ne stavam prosto muzikata ne mi ponasq yjas govora kato nqkva poziorka ama e taka gotin e stila Kakvi grupi trqbva da slu6am daite mi savet pls
    Manowar, nirvana, Godsmack, Alice Cooper, Marilyn Manson, Pantera, Speltura....ima o6te mnooogo qki, Nightwish i Godsmack na men sa mi lubimci iii 6te prepory4am nqkoi dr
    Nightwish - sleeping sun i Nemo
    GODSMACK - Voodoo, Serenity, Moon baby....Tva e adskata muzika
    A ina4e po temata - ne zavisi ot stila, koito slu6a6 dali 6te si hubav.Nqma6 li si hubavi 4erti - vyn6ni i vuytre6ni, kakavto i stil da slu6a6 ako ne prili4a6 na ni6to nqma da zaprili4a6
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Не всички металки са красиви.Може би стила на обличане и т.т. те бъркат.Не мисля,че музиката която слуша човек влияе в/у това дали е грозен или красив...
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Повече от фен
    aa i zabravih da dopulnq...Ne na 4algata!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен Аватара на pathetic
    Хората са толкова твърде красиви и грозни.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да, стила им на обличане е много хубав наистина.Едни такива хубави рокли....Но не всички ходят така, защото не могат да си позволят.
    zavisi dali govori za gothic metulite, poprincip te prosto se obli4at taka zaradi klipovete koito snimat...no hora zapomnete Evanescence NE SA gothic metul!!!!
    evanescene prosto sa tvurde komersialni spored men...ohhh i milata amy lee katy zakrqka i 6te zaspa o6te malko tristania-angina ili evenfall tfa sa pesnite kato stava duma za gothic

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tezi sam gi 4uvala ama ne6to se zatrydnqvam s proiznasqneto Еванесценсе li se kazva

abe slua6am metal ot 6 godini i dosq sas hubava metalka ne sam se zapoznal

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от Destroy`Fashion
    abe slua6am metal ot 6 godini i dosq sas hubava metalka ne sam se zapoznal
    Ебаваш се нещо. Ми дай да те запознаеме с някоя хубава, поне да не се оплакваш.

Голям фен Аватара на pathetic
    Според мен е на 13.

И слуша слипКнот.
    (не,това вече не е от пророческата ми дарба)
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

aide 4akam

ei shalis Nirvana ne e metal a grun4

I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER

bUrN In LoVe
    Guest
    Мойту мнение е че ако искаш да се обличаш кат метълка-обличай се тъй... кат не ти харесва метъла-не го слушай... мен лично мноу ме кефят emo-тата... въъ направо беэ думи остаам.Ходя като тях...но не се държа нат тях.Мноу съм эарибена! както и да е.Бъди кфато искаш да си,не мога да ти каа нфа да си...обличай се кат тях...ходи кат тях ако искаш слушай метъл,ако искаш не

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    vij sq..i az si sly6kam mn zdravo metal i to nai ve4e LP....ama..tva zna4i li 4e s1m Miss World? tva 4e primerno si slagam 50 tona 4eren moliv i se obli4am v 4erno..ne zna4i 4e s1m "EGATI MACKATA" ta...ako si sly6a6 4alga si se obli4ai kakto iska6...4esno da ti kaja...drehite ne mogat da te promenqt mnogo....te sa prosto drehi.....
    МНОГО ЗДРАВО МЕТЪЛ?!?!?!?!?!?!
    Вие ме изумявате бе!!!
    Откога ЛП са МЕТЪЛ?!?!
    Ах как се дразня на ей такива заблудени, които се имат за великите МЕТЪЛКИ и разбират от МЕТЪЛ!!!
    Говорим за МЕТЪЛ бе хора!!! Осъзнайте се!!!
    Като сложите един широк панталон и няк'ва черна блуза на ЛП и се движат със самочувствие на МЕТЪЛИ!!!
    Жалки сте бе...
    /Съжалявам за повторенията...и за това, че не се сдържах, но .../
    =D> =D> =D>
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    zamirisa na smyrt
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    zamirisa na smyrt
    що, пръдна ли?

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от Psihi4no_bolen
    zamirisa na smyrt
    що, пръдна ли?
    Mi ne saseda ubi 1 ku44e ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ne !

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

ne !

А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

ne !

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    znam 4e ne stavam prosto muzikata ne mi ponasq yjas govora kato nqkva poziorka ama e taka gotin e stila Kakvi grupi trqbva da slu6am daite mi savet pls
    Manowar, nirvana, Godsmack, Alice Cooper, Marilyn Manson, Pantera, Speltura....ima o6te mnooogo qki, Nightwish i Godsmack na men sa mi lubimci iii 6te prepory4am nqkoi dr
    Nightwish - sleeping sun i Nemo
    GODSMACK - Voodoo, Serenity, Moon baby....Tva e adskata muzika
    A ina4e po temata - ne zavisi ot stila, koito slu6a6 dali 6te si hubav.Nqma6 li si hubavi 4erti - vyn6ni i vuytre6ni, kakavto i stil da slu6a6 ako ne prili4a6 na ni6to nqma da zaprili4a6
    Nightwish метъл..ахахах..тези са най-голямите.......метъли след Дринкин Парк..оопс,простете Линкин парк.

Nirvana..и те са върли метъли
    Не разбрах кои са Speltura ?

Иначе метълките са толкова отвратителни за чалгарите,колкото и чалгарите за метълите.Поне съм спокойна,че някой загорял фешън няма да дойде да ме сваля.

мииии повечето са хейтарки
    тка че мн рядко се случва да си харесат
    някой който да не е ф техен стил
    ма що пък не проаш тка ш разбереш

Повече от фен
    Град
    sofia
    spored moom4etata ot klasa sum metulka pitam gi za6to mislete taka,za6toto ot klasa momi4etata sum nqkak si po razli4na(da,6toto sum po gotina)i zardi kecovete,4estno dosta momi4etata nosqt kecove i ne sa metulki,nz za6to si mislqt 4e sum metulka,a i ne slu6am metul,moje bi imam 2 pantalona koito sa malko po 6iroki,a te si pravqt izvodi 4e sum metulka

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от marche
    spored moom4etata ot klasa sum metulka pitam gi za6to mislete taka,za6toto ot klasa momi4etata sum nqkak si po razli4na(da,6toto sum po gotina)i zardi kecovete,4estno dosta momi4etata nosqt kecove i ne sa metulki,nz za6to si mislqt 4e sum metulka,a i ne slu6am metul,moje bi imam 2 pantalona koito sa malko po 6iroki,a te si pravqt izvodi 4e sum metulka
    no nqmam ni6to protiv tqh,daje bih kazala 4e sa mn pe4eni

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bUrN In LoVe
    Мойту мнение е че ако искаш да се обличаш кат метълка-обличай се тъй... кат не ти харесва метъла-не го слушай... мен лично мноу ме кефят emo-тата... въъ направо беэ думи остаам.Ходя като тях...но не се държа нат тях.Мноу съм эарибена! както и да е.Бъди кфато искаш да си,не мога да ти каа нфа да си...обличай се кат тях...ходи кат тях ако искаш слушай метъл,ако искаш не
    PoziorkAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa aaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kak 6e nosi6 ne6ty ili 6te pozdrajava6 na nqkav stil bez da znae6 kuf e prosto ei taka se pokaje6 tipi4no po 4algarsi lele mn zabavno

Guest
    Oooooooooo Boje !!!!!!!!!!!!!! Aman ot poziori !!! I da po4ne6 da se pravi6 na metalka nqma da se vnedri6 nikoga v takava kompaniq za6toto poziorite si li4ite ot dale4e a "nie metalite" leko ne vi ponasqme
    mersi za fnimanieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си