- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- otnosno metalkite
zavisi dali govori za gothic metulite, poprincip te prosto se obli4at taka zaradi klipovete koito snimat...no hora zapomnete Evanescence NE SA gothic metul!!!!Да, стила им на обличане е много хубав наистина.Едни такива хубави рокли....Но не всички ходят така, защото не могат да си позволят.
Manowar, nirvana, Godsmack, Alice Cooper, Marilyn Manson, Pantera, Speltura....ima o6te mnooogo qki, Nightwish i Godsmack na men sa mi lubimciПървоначално написано от malkata_f
iii 6te prepory4am nqkoi dr
Nightwish - sleeping sun i Nemo
GODSMACK - Voodoo, Serenity, Moon baby....Tva e adskata muzika
A ina4e po temata - ne zavisi ot stila, koito slu6a6 dali 6te si hubav.Nqma6 li si hubavi 4erti - vyn6ni i vuytre6ni, kakavto i stil da slu6a6 ako ne prili4a6 na ni6to nqma da zaprili4a6![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Не всички металки са красиви.Може би стила на обличане и т.т. те бъркат.Не мисля,че музиката която слуша човек влияе в/у това дали е грозен или красив...![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
aa i zabravih da dopulnq...Ne na 4algata!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Хората са толкова твърде красиви и грозни.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
evanescene prosto sa tvurde komersialni spored men...ohhh i milata amy lee katy zakrqka i 6te zaspa o6te malkoПървоначално написано от Анонимко
tristania-angina ili evenfall tfa sa pesnite kato stava duma za gothic
![]()
tezi sam gi 4uvala ama ne6to se zatrydnqvam s proiznasqneto Еванесценсе li se kazvaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
abe slua6am metal ot 6 godini i dosq sas hubava metalka ne sam se zapoznal![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
Ебаваш се нещо. Ми дай да те запознаеме с някоя хубава, поне да не се оплакваш.Първоначално написано от Destroy`Fashion
Според мен е на 13.
И слуша слипКнот.
(не,това вече не е от пророческата ми дарба)
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
aide 4akam![]()
ei shalis Nirvana ne e metal a grun4
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
Мойту мнение е че ако искаш да се обличаш кат метълка-обличай се тъй... кат не ти харесва метъла-не го слушай... мен лично мноу ме кефят emo-тата... въъ направо беэ думи остаам.Ходя като тях...но не се държа нат тях.Мноу съм эарибена!както и да е.Бъди кфато искаш да си,не мога да ти каа нфа да си...обличай се кат тях...ходи кат тях ако искаш слушай метъл,ако искаш не
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Lady Death
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
zamirisa na smyrt![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
що, пръдна ли?Първоначално написано от Psihi4no_bolen
Mi ne saseda ubi 1 ku44e ....Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ne !
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ne !
ne !![]()
Nightwish метъл..ахахах..тези са най-голямите.......метъли след Дринкин Парк..оопс,простете Линкин парк.Първоначално написано от shalis
![]()
![]()
![]()
Nirvana..и те са върли метъли![]()
Не разбрах кои са Speltura![]()
![]()
?
Иначе метълките са толкова отвратителни за чалгарите,колкото и чалгарите за метълите.Поне съм спокойна,че някой загорял фешън няма да дойде да ме сваля.![]()
![]()
![]()
мииии повечето са хейтарки
тка че мн рядко се случва да си харесат
някой който да не е ф техен стил
ма що пък не проаш тка ш разбереш![]()
spored moom4etata ot klasa sum metulkapitam gi za6to mislete taka,za6toto ot klasa momi4etata sum nqkak si po razli4na(da,6toto sum po gotina)i zardi kecovete,4estno dosta momi4etata nosqt kecove i ne sa metulki,nz za6to si mislqt 4e sum metulka,a i ne slu6am metul,moje bi imam 2 pantalona koito sa malko po 6iroki,a te si pravqt izvodi 4e sum metulka
![]()
PoziorkAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa aaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAПървоначално написано от bUrN In LoVe
![]()
kak 6e nosi6 ne6ty ili 6te pozdrajava6 na nqkav stil bez da znae6 kuf e prosto ei taka se pokaje6
tipi4no po 4algarsi lele mn zabavno
![]()
Oooooooooo Boje !!!!!!!!!!!!!! Aman ot poziori !!! I da po4ne6 da se pravi6 na metalka nqma da se vnedri6 nikoga v takava kompaniq za6toto poziorite si li4ite ot dale4e a "nie metalite" leko ne vi ponasqme
mersi za fnimanieto