.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 171

Тема: otnosno metalkite

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Oooooooooo Boje !!!!!!!!!!!!!! Aman ot poziori !!! I da po4ne6 da se pravi6 na metalka nqma da se vnedri6 nikoga v takava kompaniq za6toto poziorite si li4ite ot dale4e a "nie metalite" leko ne vi ponasqme
    mersi za fnimanieto
    Ъъъ "вие металите" що неее "си го нач-укате"
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Oooooooooo Boje !!!!!!!!!!!!!! Aman ot poziori !!! I da po4ne6 da se pravi6 na metalka nqma da se vnedri6 nikoga v takava kompaniq za6toto poziorite si li4ite ot dale4e a "nie metalite" leko ne vi ponasqme
    mersi za fnimanieto
    Е така нарочно !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    mersi za fnimanieto
    Е така нарочно !
    Охоо вътрешно преателство тъй ли?
    2т. системно

Град
    ®България...®
    mersi za fnimanieto
    Е така нарочно !
    Нека така да го наречем

Супер фен
    mersi za fnimanieto
    Е така нарочно !
    Нека така да го наречем
    Тц тц провал такъв =D> . Как ше ми слушаш метъл, не съм ли те учил ?
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Как ме нарече??? Ти не трябваше ли вече да спиш а ?

Супер фен
    Мама неще да ме завие . Иначе чу ме - как ше се почувстваш ако кажа на форумците как ме караш да те водя на чалготека гюбек денс ?
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Мама неще да ме завие . Иначе чу ме - как ше се почувстваш ако кажа на форумците как ме караш да те водя на чалготека гюбек денс ?
    Похвалила съм се спокойно , не бери грижи за тва .. Утре само ако ми измрънкаш , че ти се спи.. леле

Супер фен
    Ми спи ми се ко да прайм. Ма как да си легнем кат са некви луди мацки са ми навлязли в чата .
    2т. системно

Град
    ®България...®
    Ми спи ми се ко да прайм. Ма как да си легнем кат са некви луди мацки са ми навлязли в чата .
    Start menu -> turn off computer -> Turn off ,ето как . Ми като ми лягааш в 2-3 как няма ти се спи!??!

Guest
    Slu6ai sq malkata az samata predi godina slu6ah MN TAPATA 4ALGA sled tva se otkazah da q slu6am i kam tri meseca po kasno otivam v edna fr koqto mi piska pesen na SOAD i az ei taka bez da podoziram s vremeto se vliubih v taq muzika . Slu6ala sam i neo metal grupi kato Evanescence i
    \System of down i vse o6te si gi slu6am i vapreki tva nikade ne pretendiram 4e sam metalka nito se nosq kato tqh 6toto na mne ne mi hodqt po 6iroki drehi. Ta misalta mi be6e druga slu6ai tva koeto ti dostavq udovolstvie haresva ti i te izpalva ne e tolkova vajno dr da znqt kakav stil slu6a6 vajnoto e da obi4a6 svoqta muzika

LP ne e metal deba
    Guest
    Be ne moje taka, az li4no ako ne slushash metul i se obli4ash kato metulka she te hranq qko, to tfa tree si go useshtash otvutre, shot kfi gluposti govorite za tupite LP, tfa ne e metul i s nego ne se po4va, az po4nah s Nailbomb, Sepultura, Soulfly, Coal Chamber, Mudvaine, Pantera(btw te ne sa heavy a sa trash i sa edni ot nai-velikite v stila), Machine Head, Ektomorf i oshte neshta i do sa si gi slusham.
    Metula ima tolkova podstilove, ako iskash da po4nesh ot po-leko po4ni ot nqkakav melodic ili i az nz kfo, az leka jica ne slusham.
    Po4ni s Nightwish( i ne ne sa gothic, i H.I.M.(H.I.V.) ne e gothic).
    Po4ni ako iskash i s Cradle of Filth ili Napalm Death, ama ako ne te kefi ili po-losho te drazni, nqma da stane ot tebe nishto. Poznavam cifrata 14 godishni devoiki det iskat da sa razli4ni i staat meulki i slushat H.I.M. i pozirat, ili nekfi emocore laina. Tfa 4e na meshkata ti ima oblika na pra4i4oto na Max Cavalera ne e dokazatelsfo 4e znaesh koi e.
    S.O.A.D. imat qki pesni ama ne mi haresvat li4no, vij Hatebreed (tfa e 4ist hardcore za neprosvetenite)e druga bira, savsem druga.
    I ne samo metulkite sa krasivi, ima mnogo razli4ni no naistina mnogo krasivi momi4eto, e vernno 4e she predpo4eta da hodq s metulka otkolkoto s nqkfa kifla ili rapperka ili nekfa rave i techno fenka.
    I nikoi ne e kazal 4e metulkite sa sushtite kat mom4etata, emi da be mom4etata hodime s kubinki i ostanaloto e do stila, ama metulkite nikoi ne gi kara da sa mrusni, nemiti, neprani, s skusani drehi i t.n. za da sa metulki.
    Nau4ete se 4e muzikata ne e na4in na obli4ane, a na razbirane i na 4uvstafane. Az hoda s kamuflaji i kubinki i teniski v/u switcher-a, i ne sum metul shot tfa e shiroko ponqtie, az sum tribal. A v toq forum ima trima ili 4etirima 4oveka, koito naistina razbirat za ko ide re4, moje i pove4e da sa, propusnatite da ne se obijdat.
    Tai 4e si se obli4ai kakto iskash, ama ne pozirai i pomni 4e ne drehite te praat hubava.
    Shot ako si oble4esh nqkfa super kusa pola i nekfa bluzka det ti pokazva prelestite naqve, az she si kaja : "E*ati pi**ata , kak she q 4u**m"
    A ako vidq estestfeno krasivo momi4e she si kaja " E tova e hubava macka".
    Ako si grozna i nai-metulskite drehi nema te spasqt.

Мега фен
    Hhahhahha, определено очаквах друго, преди да отворя темата...прочетох само 1-вото мнение и съм 100% сигурна, че по всичките страници са бълвани обиди. Все едно. Благодаря на автора, на мен много ми се радват с дългата коса.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Металка .. представям си я с фанелка на линкин парк , кецове на Озирис , черни със зелено .. с черни дънки с много джобове по тях , обеци на езика и устната , черна дълга коса , спусната по раменете , малки ръкавички без пръсти .. и това е . Горе доло ме кефи стила им .

Голям фен

Re: otnosno metalkite

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
    Abe... spored men tva sa gluposti! Metalkite bili mnogo krasivi! Vqrno ima hubavi momi4eta ama... 4ak pak tolkova!!!
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ти си бати и маркуча ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Re: otnosno metalkite

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
    ако не слушаш метал и се обличаш като металка си печелиш прозвищетп "ПОЗИОРКА"...Ако деиствително ти харесва стила пробваи да слушаш нещо по леко ако не можеш по тежък метъл.Примерно Линкин Парк , Бизкит или Аврил въпреки че доста от хората точно тия имена ги презират шот били позиори...но като за начало е ок

А и бтв преди да са ми казали че и аз съм позиор заради съвета да знаете че слушам хардкор пънк ъ металкор

Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    ne me privli4at mnogo no zavisi i ot momi4eto ima i gotini no pove4eto ne me kefqt s nqkvi drehi metalski a be mrazq metalite! tapi sa!
    ni6to li4no ! vseki si ima vkus!
    пич няя да се караме ма не съм съгласен лично съм метъл и да ти кажа металките са много печени и готини ... та тфа за красотата : ХАьхаьхаьхаьхаьхьХЬАхАЬхА ьхАЬ дрехите не ги правят готини а характера и държанието им

Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    А и бтв преди да са ми казали че и аз съм позиор заради съвета да знаете че слушам хардкор пънк ъ металкор
    само така де и аз така ...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Както те кефи така ходи!

точно!!!!! никой на никой не плаща данък обществено мнение!който искам оже да си ходи смъкнат а да слуша метал или нещо такова.тва си е личен избор!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Всъщност мен наистина ме възбужда

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност мен наистина ме възбужда
    не си само ти ,..ама аз и на техното нещо ти ри ри ра..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Слагаш една тениска на линкин парк , една шапка на лимб бискит.
    Кецове , и обеци на носа и на езика . Метълка и половина.
    хахахахахахахххххахахахах ахахахаахахахахахахххххах ахахахахахахаахахахахахах ххххахахахахахахахаахахах ахахахххххахахахахахахаха ахахахахахахххххахахахаха хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си