.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 171 от общо 171

Тема: otnosno metalkite

Hybrid View

Абе метала възбуждал. Глупости... Метълките може да са красиви, обаче аз метълка за гадже няма да си хвана... бляк, гнус ме е. Като се почне с "обичааам кръъъвв" и "любимия ми цвят е чернооо блеееек" също може и "любимото ми цвете е роза, юбимия ми цвят червен, обичам да ме бодът с игли някой път и сама се будъ...." хахаха, пфу...
    И лятото кво с прилеп ли да ходя ? Не мерси.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Голям фен
    според мен няма значение каква музика слушаш и как се обличаш....в крайна сметка ще се обличаш както ти искаш

Цитирай Първоначално написано от Digital
    Абе метала възбуждал. Глупости... Метълките може да са красиви, обаче аз метълка за гадже няма да си хвана... бляк, гнус ме е. Като се почне с "обичааам кръъъвв" и "любимия ми цвят е чернооо блеееек" също може и "любимото ми цвете е роза, юбимия ми цвят червен, обичам да ме бодът с игли някой път и сама се будъ...." хахаха, пфу...
    OMG Ти мъж ли си или какво!?
    По темата хресвам им стила на обличане и като цяло са много сладки!
    Light The Universe

Guest
    e dobre ama kvi sa tiq rokli det gi nosqt metylkite ima li gi v rock 6opa v pld i kolko g/d struvat i ako ne nosi6 takava roklq ne moje li edna bluza da si zeme6 primeno

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Това не са метъли.

343

метълките са върха незнам що ама са хубави Може би защото са различни .. пък различното грабва окото ... пък и сърцето

Град
    ..........
    Mili4ka rabotata e tam 4e metalite s oblekloto si iskat da pokajat kakvo im e otvatre a ne da se kefqt i na vikat na vseki sre6tnat "vij kolko mi otiva 4erno" az bqh zdravo zariben metal no sega nasmogvam da slu6am vsi4ko (bez 4algii bez nqkoi da se obidi) i sega obi4am da si hodq v 4erni4ko i da nosq razni ki4ilca no obici na stranni mesta i pove4e ot kolkoto trqbva nqmam
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

Мега фен
    Аз пък като метълка ще ти кажа, че да се обличаш заради разни идеалистични възгледи или защото "се чувстваш така" е позьорщина и е супер глупаво. Нещата идват отвътре, не мислиш: "Мрачен съм и затова ще нося черно", да не говорим за разни сатанизми и тем подобни. Да не говорим, че само момичетата метълки ходят "в черно" и всъщност черните дрехи не правят вида метълски.

malkata_f
    Guest
    emi ne ama az prosto iskam da se otli4avam ama ne vqrvam nqkoi vunka da me spre i da mi kaje sega izbroi si4kite pesni na teq ot teniskata ti sega si kupih na lincin park

Всъщност, металките не се обличат добре. Изключения правят готик, блек и HIM-фенките. Черна тениска с щампа, черни дънки и кубинки - е ако някой каже, че това е красиво, аз съм трамвай.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Бе по-добре си се носи така както го чувстваш, както написаха преди мен. Искаш да носиш черно - носи черно. Искаш да носиш розово - носи розово.
    Аз например съм някаква музикална курва. Един ден ще ми се слуша кючек, ще си пусна кючек. Друг ден БГ Поп, ще си пусна Бг Поп.
    Инак се обличам като пънкарка и не защото знам какво е това и не защото някой от селото ми се облича тъй, а защото така ми е свободно и ДОБРЕ. От скоро взех да слагам поли и токчета, защото в момента така искам да се нося. Всичко май идва до : "Удобно ми е с тия дрехи, харесвам се с тях, възприемам се с тях, това съм АЗ."
    Ти си реши дали, ще се чувстваш добре в "метълски" дрехи..
    Ако черен широк панталон с черно кожено поло ви изглежда метълско това, ще рече, че днеска съм се издокарала като метълка. Тъпо определение.
    Всеки се носи така както му идва на душа.. Не бих си взела нещо само защото е модерно и някой друг, ще му се накефи повече отколкото аз когато съм в него нещУ.
    Айде. Късмет!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Всъщност, металките не се обличат добре. Изключения правят готик, блек и HIM-фенките. Черна тениска с щампа, черни дънки и кубинки - е ако някой каже, че това е красиво, аз съм трамвай.
    Ти си трамвай.
    Иначе метълките може и да са готини,но аз съм по-готин.
    И да кажа вие сте идиоти.HIM не са никъв метъл ю морънс.
    Ето и причините това да е така
    1ва причина аз казах така
    2ра и 3та причина ти каза обратното а ти си превозно средство.
    И още нещо,никой няма право да казва какво е хубаво освен мен.Защо ли?Ако не си разбрал си идиот.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Абе ти да не си от един друг форум?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Абе ти да не си от форума на НПМГ?
    кФо о.О
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Като вас втори няма. Трети също!
    А где е Гетото?

Припомняте ми красивите дни на форума, хлип, когато Гетото си складираше очните ябълки в едни просторни кашони, а другите от даскалото го обсаждаха с надежда да се докопат до безценните му, а Pti4i grip обясняваше как му залепват дънките за пейката от студ.

И простотиите не са като едно време, нали вече са "умни теми"... И простаците не сме същите. И форума като че ли се изчерпи, и фафлата я няма.

Guest
    Реформи реформи...

Ех остарехме и ние, а зайци за заяждане няма...

Аз съм заек, ама в уни.

А не болест по добитъка?
    Ок, стоп кеч, реклама!
    Аз ще си лягам, че утре съм рано.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си