.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 171

Тема: otnosno metalkite

Hybrid View

malkata_f
    Guest

otnosno metalkite

za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az kato slusham chalga i estestveno spazvam zakona da se oblicham samo po sutien i gashti :P

Re: otnosno metalkite

ти не ставаш за металка ти си за едно малко по-отхвърляно общество

Фен
    Град
    drevna garciq
    ne me privli4at mnogo no zavisi i ot momi4eto ima i gotini no pove4eto ne me kefqt s nqkvi drehi metalski a be mrazq metalite! tapi sa!
    ni6to li4no ! vseki si ima vkus!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
    Ами не мисля, че е задължително.Както искаш така се носи Хората ще те мислят за метълка обаче.
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Abe... spored men tva sa gluposti! Metalkite bili mnogo krasivi! Vqrno ima hubavi momi4eta ama... 4ak pak tolkova!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Град
    In Your Mind

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ами не мисля, че е задължително.Както искаш така се носи Хората ще те мислят за метълка обаче.
    + Това като започнеш да се обличаш като метълка няма да станеш по-хубава..
    I love you...

malkata_f
    Guest
    emm ne prosto edna moq frendka e metalka i e adski krasiva i si4ki metalki det gi znam sa mn krasivi...eee verno e ne hodat ragoleni ama mnogo zlobna muzika slu6at opitah se i az da slu6am metal(Linkin park)ama ne stava

emm ne prosto edna moq frendka e metalka i e adski krasiva i si4ki metalki det gi znam sa mn krasivi...eee verno e ne hodat ragoleni ama mnogo zlobna muzika slu6at opitah se i az da slu6am metal(Linkin park)ama ne stava
    момиче казах ти ти не ставаш за металка ти харесваш металки забога харесвай метали не металки не ставаш за металка точка

malkata_f
    Guest
    znam 4e ne stavam prosto muzikata ne mi ponasq yjas govora kato nqkva poziorka ama e taka gotin e stila Kakvi grupi trqbva da slu6am daite mi savet pls

Аз подкрепям, че метълите са готини хора, но музиката не ми харесва. По принцип не мога да слушам много гърмяща музика. Само Найтуиш от метълите ми харесват. От метълите, които познавам наистина има много готини хора. Дори мисля и аз да започна да се обличам като тях, нооо не слушам метъл.
    Carpe Diem!

malkata_f
    Guest
    da naistina mn sa gotini neznam za6to vsi4ki gi mrazqt 4e bili narkomani i t.n naprotiv naistina sa to4ni a kak se pi6e naityij

da naistina mn sa gotini neznam za6to vsi4ki gi mrazqt 4e bili narkomani i t.n naprotiv naistina sa to4ni a kak se pi6e naityij
    малката не е добре да си сексуално неосъзнат

метълките се залюляват(rock-ват за неразбралите)

Мега фен Аватара на koalka
    Да, стила им на обличане е много хубав наистина.Едни такива хубави рокли....Но не всички ходят така, защото не могат да си позволят.

Град
    In Your Mind
    Сега пък рокли... Така се обличат само готик фенките бе...
    Мноо ше е яко неква мацка с кожено яке със хиляда нашивки на моторхед и слейър, неква мешка... и РОКЛЯ...
    БДУ мацка, а ти стига си се правила на нещо, което не си. И чрез линкин парк метълка няма да станеш! Най-малкото, защото не са метъл. И аз се кефя на мацки с гребени, ама колкото и да слушам пънк няма да си прежаля косата само и само и аз да съм 'готина'...
    Така че се кефи там на метълките и бъди себе си...
    Ебахти, аман от позьорщина!
    I love you...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Слагаш една тениска на линкин парк , една шапка на лимб бискит.
    Кецове , и обеци на носа и на езика . Метълка и половина.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    И само, ако ми кажеш откога Линкин Парк са метъл и откога металите носят шапка...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Metalkite sa super qki ,ne samo shtoto slushat metal a i shtoto ne dyrjat tolkova na vynshnostta...Ako iskash da se oblichash kat metalka ti TRQBVA da si...to shte ti doide ot vytre kak da se nasish Tokio Hotel-THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Metalkite sa super qki ,ne samo shtoto slushat metal a i shtoto ne dyrjat tolkova na vynshnostta...Ako iskash da se oblichash kat metalka ti TRQBVA da si...to shte ti doide ot vytre kak da se nasish Tokio Hotel-THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    + Това като започнеш да се обличаш като метълка няма да станеш по-хубава..
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от anubite
    И само, ако ми кажеш откога Линкин Парк са метъл и откога металите носят шапка...
    първо линкин парк са нео метъл.....и второ къв е тоя израз откога метълите носят шапки.....не е задължително да са обличаш точно както
    стила на любимата ти музика изисква...що пък да не носиш шапка....
    кога ше разберете че музиката а не дрехите правят човека.....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    първо линкин парк са нео метъл.....и второ къв е тоя израз откога метълите носят шапки.....не е задължително да са обличаш точно както
    стила на любимата ти музика изисква...що пък да не носиш шапка....
    кога ше разберете че музиката а не дрехите правят човека.....
    Абсолютно съм съгласен с тебе пич...@anubite евалата баце-адския спамър!!!Мноу си лош.

Супер фен
    Честно да си призная и аз се чудих напоследък кака така става че най яките пиченца не стават чалгарки или рапърки примерно ми стават метълки. И след дълго размишляване по въпроса и обсъждането му с мои колеги и познати професори и социолози стинах до заключението че за да си готин не ти трябва нищо друго... освен много много бира и много много метъл.
    2т. системно

МЕТЪЛ FoReVeR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХхаХхА секи си има фкус ама....метЪла е дъ бест бейби!!!!!!!!!!хахах ми мноо ясну 4е металките 6е сме наи красивите.................... пък по темата...... ако не харесфа6 метъла и ако не го усети6 отвътре............еми мноооу сори ама......хаах
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си