- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- otnosno metalkite
za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivine sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva
trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
![]()
Az kato slusham chalga i estestveno spazvam zakona da se oblicham samo po sutien i gashti :P
ти не ставаш за металка ти си за едно малко по-отхвърляно общество![]()
ne me privli4at mnogo no zavisi i ot momi4eto ima i gotini no pove4eto ne me kefqt s nqkvi drehi metalski a be mrazq metalite! tapi sa!
ni6to li4no ! vseki si ima vkus!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Ами не мисля, че е задължително.Както искаш така се носиПървоначално написано от malkata_f
Хората ще те мислят за метълка обаче.
хъхъ..
Abe... spored men tva sa gluposti! Metalkite bili mnogo krasivi! Vqrno ima hubavi momi4eta ama... 4ak pak tolkova!!!Първоначално написано от malkata_f
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
+ Това като започнеш да се обличаш като метълка няма да станеш по-хубава..Първоначално написано от Shadow_Walker
I love you...
emm ne prosto edna moq frendka e metalka i e adski krasivai si4ki metalki det gi znam sa mn krasivi...eee verno e ne hodat ragoleni ama mnogo zlobna muzika slu6at opitah se i az da slu6am metal(Linkin park)ama ne stava
![]()
момиче казах ти ти не ставаш за металка ти харесваш металки забога харесвай метали не металки не ставаш за металка точкаПървоначално написано от malkata_f
![]()
znam 4e ne stavam![]()
![]()
![]()
prosto muzikata ne mi ponasq yjas govora kato nqkva poziorka ama e taka gotin e stila
![]()
Kakvi grupi trqbva da slu6am daite mi savet pls
Аз подкрепям, че метълите са готини хора, но музиката не ми харесва. По принцип не мога да слушам много гърмяща музика. Само Найтуиш от метълите ми харесват.От метълите, които познавам наистина има много готини хора. Дори мисля и аз да започна да се обличам като тях, нооо не слушам метъл.
![]()
Carpe Diem!
da naistina mn sa gotini neznam za6to vsi4ki gi mrazqt 4e bili narkomani i t.n naprotiv naistina sa to4nia kak se pi6e naityij
![]()
малката не е добре да си сексуално неосъзнатПървоначално написано от malkata_f
![]()
метълките се залюляват(rock-ват за неразбралите)
Да, стила им на обличане е много хубав наистина.Едни такива хубави рокли....Но не всички ходят така, защото не могат да си позволят.
Сега пък рокли... Така се обличат само готик фенките бе...
Мноо ше е яко неква мацка с кожено яке със хиляда нашивки на моторхед и слейър, неква мешка... и РОКЛЯ...
БДУ мацка, а ти стига си се правила на нещо, което не си. И чрез линкин парк метълка няма да станеш! Най-малкото, защото не са метъл. И аз се кефя на мацки с гребени, ама колкото и да слушам пънк няма да си прежаля косата само и само и аз да съм 'готина'...
Така че се кефи там на метълките и бъди себе си...
Ебахти, аман от позьорщина!
I love you...
И само, ако ми кажеш откога Линкин Парк са метъл и откога металите носят шапка...Първоначално написано от LO6IQ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Metalkite sa super qki ,ne samo shtoto slushat metal a i shtoto ne dyrjat tolkova na vynshnostta...Ako iskash da se oblichash kat metalka ti TRQBVA da si...to shte ti doide ot vytre kak da se nasishTokio Hotel-THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Metalkite sa super qki ,ne samo shtoto slushat metal a i shtoto ne dyrjat tolkova na vynshnostta...Ako iskash da se oblichash kat metalka ti TRQBVA da si...to shte ti doide ot vytre kak da se nasishTokio Hotel-THE BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Първоначално написано от Alerta
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
първо линкин парк са нео метъл.....и второ къв е тоя израз откога метълите носят шапки.....не е задължително да са обличаш точно кактоПървоначално написано от anubite
стила на любимата ти музика изисква...що пък да не носиш шапка....
кога ше разберете че музиката а не дрехите правят човека.....
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Абсолютно съм съгласен с тебе пич...@anubite евалата баце-адския спамър!!!Мноу си лош.Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
Честно да си призная и аз се чудих напоследък кака така става че най яките пиченца не стават чалгарки или рапърки примерно ми стават метълки. И след дълго размишляване по въпроса и обсъждането му с мои колеги и познати професори и социолози стинах до заключението че за да си готин не ти трябва нищо друго... освен много много бира и много много метъл.
![]()
2т. системно
МЕТЪЛ FoReVeR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХхаХхА секи си има фкус ама....метЪла е дъ бест бейби!!!!!!!!!!хахах ми мноо ясну 4е металките 6е сме наи красивите....................пък по темата...... ако не харесфа6 метъла и ако не го усети6 отвътре............еми мноооу сори ама......хаах
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!