.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 171

Тема: otnosno metalkite

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    SOAD i Disturbed sa malko po-tejki da .. no ne sum kazala,che sa neo vs izredeni grupi.. a i vseki si ima vkus..spored men starite grupi imat mn po-qki pesni
    a i Metallica imat mn razlichni pesni nqkoi ot koito sa s puti po-tejki ot SOAD
    не съм казал че съм свръхинтелегентен но това е така.
    Металика рулз Аз рулз два пъти повече.
    П.П. ти не рулз
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Абе момиче ( за мalkata_f става въпрос) я малко се поспри. Какво е това "не харесвам метъл ама искам да съм метълка щото ми харесва как се обличат". Какви са тея глупости? То едно момиче ако е красиво каквото и да облече си изглежда супер. Да не споменвам пък каква простотия е това да не харесваш дадена музика и да се мъчиш да я слушаш насила. Като се правиш на такава каквато не си няма да станеш по- готина в очите на другите, само смешна.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    Shumen
    Ako se obli4a6 kato metalka,a ne slu6a6 metal-togava si poziorka.A poziorite ne gi obi4at mnogo mnogo
    Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Абе момиче ( за мalkata_f става въпрос) я малко се поспри. Какво е това "не харесвам метъл ама искам да съм метълка щото ми харесва как се обличат". Какви са тея глупости? То едно момиче ако е красиво каквото и да облече си изглежда супер. Да не споменвам пък каква простотия е това да не харесваш дадена музика и да се мъчиш да я слушаш насила. Като се правиш на такава каквато не си няма да станеш по- готина в очите на другите, само смешна.
    забога ти пишеш в розуво

ТралаЛа
    Guest
    Та тУка всевЪзможНи ГлупостИ наПисаНи ИМаше... Но... Мацката Дет Пишеше С РозУфу беше мНооГо Права.... И Още едНо мнение Имаше дЕто Ми Хареса - метЪл не сЕ стаВа а се"Залюлява"... Та МетЪЛКи... ХММ.. чувеК или Е Красив ИлИ не... ИлИимаш излъчване или Не... СтИла няма дА Те напраВи По раЗЛична... Още Повече че децата казаХа... МноГо чесТО РазЛичнИте са оТхвърляНи оТ общесТвоТо... а И Нужда От повече феЙкоВе няма...ПъК И То не е саМо До МузИката ... То е вЪпрос на свеТоУсещане... ЛинКИН паРК ... ОлеееЙ Те БиЛи БрУтаЛнИ... Брат мИ Е 4 клас и Ги наМира за отегчитеЛнИ... а Милия Виле ваЛО НякОЙ пЪт ше заСпя ДокаТу Го слУшаМ... МомичЕ ... не сЕ ИзлагаЙ, БъДи себе си И не сЕ МъчИ... ЩоТ ше паДнеШ Ф очите на МоогО Хора ... И ниТо ше си Готяна... НитО НиЩо... ама виж Може да оПитаШ емОкоР... поне мНооГо чалгаРИ се заРибяааТ С тва... хахахХ По леко им идва яВНо... хахаХ аМаН с Тоя СтемеЖ да Сте ГотяНи И да ви хаРесваТ сичкИТе!!! таКова полоЖение ПрОстО няМа!!!

i az sum mn vluben

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    tva mnenie na gosta otgore beshe moe...traaa LB e Limp Bizkit da.. i vuobshte nito Linkin Park nito Limp Bizkit( ae shte vi pisha celite imena da shvanete) ne sa nikakyv metul.. po-skoro na rap malko biqt.. za HIM .. mi ima hora ,koeto slushat neo metul,koito e po-lek i im se kefqt.. az ot tam sum pochnala i ima mn qki pesni! i kvo im e na metulite... vseki si ima vkus... a za grupi emi ako imash predvid neshto po-leko ( v smisul neo ) Evanescence Korn ; Disturbed ; System of a Down ; Ill Nino... moje i Rammstein
    za neshto po-dobro i zdravo Metallica ; Sodom ; Pantera .. veche vupros va vkus
    нито металика ни пантера са по твърди от SOAD и неможеш да твърдиш кое е по добро преди да ме питаш кое е по добро( с една дума пантера sux)
    по новите групи не са по лоши ах вие промити мозъци
    П.П. SOAD не са неометъл нито Disturbed
    Ахахахахаха, тоя па. Пантера ще сравнява със SOAD.. дееба глупака. SOAD са тъп поп. Не мога да ги определя като метъл от никакъв вид! Некви облечени като рапъри... абе всички от нео-гей-шит-метъла да мрат в кофите.

Heavy Metal rules the land.
    SOAD не съ нео умнико ^^
    и ако си ги виждал не приличат на рапърчета по нищо намери си картинчичичичица
    иначе някъде погоре казах че съм свръхинтелегентен и тъй като никога не греша немога да съм глупак същевременно.
    Та това което се опитвам и успявам да кажа е че ти си твърде грозен за да ме цитираш и докато не достигнеш интелектуалното ми ниво или поне не настигнеш интелектуалното ниво на червея който си отглеждам в аквариум нямаш право да ме цитираш.

Голям фен Аватара на pathetic
    всички тъмни,мрачни,черни..за какъв стил говорехте?

..

и аз имам идеи с гробища,всъщност.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ми виж сега не металкие са красиви, т.е. не всички, има и красиви признавам. красивото в тях е загадъчното излъчване което лъха като ги погледнеш, магията на черното и мистиката привлича момчетата, зашото ние си падаме по такива неща, а за да си готина в 99% от случайте трябва да си самата себе си, а да се правиш на нещо което не си!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    ми виж сега не металкие са красиви, т.е. не всички, има и красиви признавам. красивото в тях е загадъчното излъчване което лъха като ги погледнеш, магията на черното и мистиката привлича момчетата, зашото ние си падаме по такива неща, а за да си готина в 99% от случайте трябва да си самата себе си, а да се правиш на нещо което не си!
    с други думи се откажи от живота и влез в сектата ми.
    Ще си сектантстваш щастливо и единственото което ще ти искам е парите ти дрехите ти и сичко което имаш.След което ще те оставя да умреш в мизеия и мъка.
    Демек ша имаш един интересен живот.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: otnosno metalkite

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
    Не е задължително! Аз съм металка и нямам претенции гаджето ми да е метал непременно, определено да не е чалгар де! Е, сегашното ми гадже си е метал

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

?!

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    za6to po dqvolite metalkite sa tolkova krasivi ne sly6am metal ama stila im e varhoven...tolkova sa krasivi s edni dulgi kosi takiva trqbva li zadaljitelno i az da slu6am metal za da se obli4am kato tqh
    Като слушаме метъл, грозни ли трябва да сме?!

П.П. Брех... тука половината форум били метАлки бе...
    [/u]
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    туй е мнооооу верну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Guest
    abe zapo4ni srok guns whitesnake rainbol deff leppard i tn da vii6 kak malko po malko 6te po4ne6 da haresva6 i po tejkite

Лелеле иде ми да се самоубия! Какви са тези глупости?!???!!
    Тцтцтц като не слушаш такъв стил въобще не се и опитвай да приличаш на тях!!!!Лелеле комплексирано момиче!!!!!!!! Само унижаваш този стил по този начин.Като слушаш тъпата чалга се обличай като чалгарка.
    Въобще не си въобразявай,че ако облечеш нещо 'по металско' ще станеш голяма работа. Тцтцтц това са комплекси вече!!!!
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

представяте ли си много готина мацка облича се като метълка...казваш си - брех ще излезе човек от нея-...и после я виждаш да хвърля кючек с приятели...хахахахах направо ме удря в петите от смях.
    не е важно как се обличаш,а къв си что си ... като човек!
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Guest
    Искам да кажа нещо по темата.
    Болят ме зъбите.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    predi beshe moderno da slushash chalga..sega vseki iska da stava metal... leleeee pone shte stanem poveche lubiteli na muzikata
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    predi beshe moderno da slushash chalga..sega vseki iska da stava metul... leleeee pone shte stanem poveche lubiteli na muzikata
    е дай един пик и ша ги откажеш сичките да стават метъли

Град
    Пловдив
    То ако си си грозен/грозна музиката която слушаш и стила ти на обличане няма да те направят по красива.Обличай се както искаш и както ти отива.На мен лично ми отвиат и "чалгарси" дрехи,но се чуствам по-удобно в по изсулени панталони.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    xixi ne sum chak tolkova plasheshta.. pishi edno lichno suobshtenie i shti dam link :Pp inache si e 100puti po-udobno s pantaloni pred polichka i tokchenca
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    егати простото

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    vij sq..i az si sly6kam mn zdravo metal i to nai ve4e LP....ama..tva zna4i li 4e s1m Miss World? tva 4e primerno si slagam 50 tona 4eren moliv i se obli4am v 4erno..ne zna4i 4e s1m "EGATI MACKATA" ta...ako si sly6a6 4alga si se obli4ai kakto iska6...4esno da ti kaja...drehite ne mogat da te promenqt mnogo....te sa prosto drehi.....

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Супер фен
    абе луд ли си, много са гнусни, една мацка захранена с планета тв от малка цена няма

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    ЛИНКИН ПАРК НЕ СА МЕТЪЛ!!!
    Тва го знаем.Х.И.М.-също(не са метъл,а и го знаят)
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си