Цитирай Първоначално написано от malkata_f
ami ako sly6am H.I.M zna4i li 4e sam metalka...te sa malko brytalni spored men kak be LP sa si jiv metal osobenno tazi pesen Numb ne sum poziorka prosto iskam da sum metalka i 6te stana v nai skoro vreme
Малката,не се прави на такава квато не си,от 12 годишен слушам метъл и ги знам тия работи,първо-трябва да знаш всичко за групата която харесваш,второ-не трябва да слушаш метъл насила,ако не ти харесва-откажи се,трето-избери си група от хора,фенове на твойте предпочитания,ти кво си мислиш-че метълите сме единни и сме се фанали за ръчичка-лъжеш се,примерно-хора които слушат HIM или някоя от твойте любими групи,четвърто-металите,каквито и да са те,давам ти личен пример-винаги са били отхвърляни от обществото до една степен-учители,приятели,органи на реда...
Ако искаш да слушаш нещо сериозно,защото нека си го кажем-LP са Rapcore,не метъл,пробвай различни групи и си избери една на която до бъдеш верна .Вчера се сбих с един чалгар-каза че любимата ми група Rammstein са педали,пребих го,водиха ме при директора и иам предупреждение,но си струваше-честта преди всичко!