- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- otnosno metalkite
не съм казал че съм свръхинтелегентен но това е така.Първоначално написано от PoisoNGirL
Металика рулз Аз рулз два пъти повече.
П.П. ти не рулз
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Абе момиче ( за мalkata_f става въпрос) я малко се поспри. Какво е това "не харесвам метъл ама искам да съм метълка щото ми харесва как се обличат". Какви са тея глупости? То едно момиче ако е красиво каквото и да облече си изглежда супер. Да не споменвам пък каква простотия е това да не харесваш дадена музика и да се мъчиш да я слушаш насила. Като се правиш на такава каквато не си няма да станеш по- готина в очите на другите, само смешна.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ako se obli4a6 kato metalka,a ne slu6a6 metal-togava si poziorka.A poziorite ne gi obi4at mnogo mnogo
Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!
забога ти пишеш в розувоПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Та тУка всевЪзможНи ГлупостИ наПисаНи ИМаше... Но... Мацката Дет Пишеше С РозУфу беше мНооГо Права.... И Още едНо мнение Имаше дЕто Ми Хареса - метЪл не сЕ стаВа а се"Залюлява"... Та МетЪЛКи... ХММ.. чувеК или Е Красив ИлИ не... ИлИимаш излъчване или Не... СтИла няма дА Те напраВи По раЗЛична... Още Повече че децата казаХа... МноГо чесТО РазЛичнИте са оТхвърляНи оТ общесТвоТо... а И Нужда От повече феЙкоВе няма...ПъК И То не е саМо До МузИката ... То е вЪпрос на свеТоУсещане... ЛинКИН паРК ... ОлеееЙ Те БиЛи БрУтаЛнИ... Брат мИ Е 4 клас и Ги наМира за отегчитеЛнИ... а Милия Виле ваЛО НякОЙ пЪт ше заСпя ДокаТу Го слУшаМ... МомичЕ ... не сЕ ИзлагаЙ, БъДи себе си И не сЕ МъчИ... ЩоТ ше паДнеШ Ф очите на МоогО Хора ... И ниТо ше си Готяна... НитО НиЩо... ама виж Може да оПитаШ емОкоР... поне мНооГо чалгаРИ се заРибяааТ С тва... хахахХ По леко им идва яВНо... хахаХ аМаН с Тоя СтемеЖ да Сте ГотяНи И да ви хаРесваТ сичкИТе!!! таКова полоЖение ПрОстО няМа!!!
i az sum mn vluben![]()
SOAD не съ нео умнико ^^Първоначално написано от TheNightRider
и ако си ги виждал не приличат на рапърчета по нищо намери си картинчичичичица
иначе някъде погоре казах че съм свръхинтелегентен и тъй като никога не греша немога да съм глупак същевременно.
Та това което се опитвам и успявам да кажа е че ти си твърде грозен за да ме цитираш и докато не достигнеш интелектуалното ми ниво или поне не настигнеш интелектуалното ниво на червея който си отглеждам в аквариум нямаш право да ме цитираш.
всички тъмни,мрачни,черни..за какъв стил говорехте?
..
и аз имам идеи с гробища,всъщност.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
ми виж сега не металкие са красиви, т.е. не всички, има и красиви признавам. красивото в тях е загадъчното излъчване което лъха като ги погледнеш, магията на черното и мистиката привлича момчетата, зашото ние си падаме по такива неща, а за да си готина в 99% от случайте трябва да си самата себе си, а да се правиш на нещо което не си!
с други думи се откажи от живота и влез в сектата ми.Първоначално написано от artilerista_vlad
Ще си сектантстваш щастливо и единственото което ще ти искам е парите ти дрехите ти и сичко което имаш.След което ще те оставя да умреш в мизеия и мъка.
Демек ша имаш един интересен живот.
Не е задължително! Аз съм металка и нямам претенции гаджето ми да е метал непременно, определено да не е чалгар де! Е, сегашното ми гадже си е металПървоначално написано от malkata_f
![]()
Като слушаме метъл, грозни ли трябва да сме?!Първоначално написано от malkata_f
П.П. Брех... тука половината форум били метАлки бе... [/u]
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
туй е мнооооу верну!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от artilerista_vlad
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
abe zapo4ni srok guns whitesnake rainbol deff leppard i tn da vii6 kak malko po malko 6te po4ne6 da haresva6 i po tejkite
Лелеле иде ми да се самоубия!Какви са тези глупости?!???!!
Тцтцтц като не слушаш такъв стил въобще не се и опитвай да приличаш на тях!!!!Лелеле комплексирано момиче!!!!!!!!Само унижаваш този стил по този начин.Като слушаш тъпата чалга се обличай като чалгарка.
Въобще не си въобразявай,че ако облечеш нещо 'по металско' ще станеш голяма работа.Тцтцтц това са комплекси вече!!!!
![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
представяте ли си много готина мацка облича се като метълка...казваш си - брех ще излезе човек от нея-...и после я виждаш да хвърля кючек с приятели...хахахахах направо ме удря в петите от смях.
не е важно как се обличаш,а къв си что си ... като човек!
![]()
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
Искам да кажа нещо по темата.
Болят ме зъбите.
е дай един пик и ша ги откажеш сичките да стават метълиПървоначално написано от PoisoNGirL
То ако си си грозен/грозна музиката която слушаш и стила ти на обличане няма да те направят по красива.Обличай се както искаш и както ти отива.На мен лично ми отвиат и "чалгарси" дрехи,но се чуствам по-удобно в по изсулени панталони.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
егати простото
vij sq..i az si sly6kam mn zdravo metal i to nai ve4e LP....ama..tva zna4i li 4e s1m Miss World? tva 4e primerno si slagam 50 tona 4eren moliv i se obli4am v 4erno..ne zna4i 4e s1m "EGATI MACKATA"ta...ako si sly6a6 4alga si se obli4ai kakto iska6...4esno da ti kaja...drehite ne mogat da te promenqt mnogo....te sa prosto drehi.....
абе луд ли си, много са гнусни, една мацка захранена с планета тв от малка цена няма
Тва го знаем.Х.И.М.-също(не са метъл,а и го знаят)Първоначално написано от Pti4i grip
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.