.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: сам ли съм

ILLLI
    Guest

pffffffff

moi 4ovek,iskam da te pitam ne6to...Ti kato si protiv pieneto i drugite ne6ta...NIMA SI NE6TO POVE4E OT NAS,koito piem,pu6im i upotrebqvame narkotici?????Ako si misli6 taka-jestoko se jaje6...ne iskam da te ubijdam..no prekalqva6...ami ako se vliubi6 v 4ovek koito pravi tez ne6ta,na koito ti tvardo kazva6 ne????EBATI kefa 6te eeeeee
    ot vse sarce ti pojelavam tova da ti se slu4i...

Guest
    Nikoga ne sam pu6ila,ba6ta mi me otvrati ot cigarite o6te kato malka,zaradi 6ibanata druga si izgubih nai-dobrata priqtelka i edva li nqkoga 6te posegna daje i kam treva.Ne piq,az sam 4ovek,koito sportuva

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    хората, които не употребяват никакви вредни вещества, обикновено са пристрастени към още по- вредни идеологии, Сталин, Мусолини и Хитлер са били такива.

И това никак не е 4удно, защото ние, "поро4ните" променяме себе си 4рез веществата, които употребяваме, а те "трезвниците" се опитват да променят околните, твърде 4есто - насила.
    А "насила хубост НЕ става", това народният гений отдавна го е установил със сигурност.

Голям фен
    Град
    София
    e kakvo az si piivam za zdrave(v ogromni kolichestva) obache prez povecheto vreme kogato horata ot moqta kompaniq sa piqni az sum trezvena,zashtoto ne namiram smisul vseki den da se nalivam kato buchva inache piq 1-2 puti f mesec ponqkoga i 4-5
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    Sofia
    Аз съм на 15 пия, пуша трева и слушам Боб Марли
    WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF! SwF

Еми аз вече не пуша,алкохол мн рядко употребявам и никога не се напивам!А към наркотици едвали някога ще посегна...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Имам много хора ,които не друсат...Има хора ,които не чадят...Малко хора не пушат..само ти гориш алкохола
    Супер...искам да кажа - много добре казано Наистина е така - вие като не пиете алкохол не го горете, има други, които пият! Все пак живеем в общество и трябва да се съобразяваме с него.
    Поздрави от Карнобат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си