- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- лигавнята е хуу нещо
какво "мислите" по въпроса
Ем да хубаво не6то е зависи кога и как го прави6![]()
"навсякъде по вс време"
Е не точно навсякаде и по всяко времето не е много хубаво постоянно да се лигави6 и да се прави6 на 3 годи6но бебе иначе по някога лигавнята може да се окаже много хубава.
ПЕРФЕКТНО нещо е !!! Аз го практикувам постоянну!![]()
Лично аз като се разлигавя всички да стоят по- далеч от мен, че става лошо![]()
Правя пълно мазало, а когато се съберем няколко такива- Лелеее...
Не е лошо човек да се разлигави, но има моменти, в които трябва да се държи... да го кажем така- На ниво...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Аааа, аз за mimka-sweet не се и съмнявам.Ами не се лигавя, ама се случва(рядко, даже много).
Съгласна съм-хубаво нещо еАма хване ли ме не ме пуска дълго време, и после хората ме гледат странно
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Мен винаги ме гледат странно. Дори когато не се лигавя. Това означава ли, че трябва да отида на психиатър?
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Qvno vsi4ki okolo teb sa ludi ili bavnorazviva6ti.I pri mene e taka zatova si namerix edin nevidim za ostanalite 4oveci izvunzemen priatel s koito naistina moga da si govorq i koito naistina me razbira!Първоначално написано от anubite
Личи си от аватара ти.Първоначално написано от Vittorio
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Най редовно се лигавя и гледам и всички около мен и те да се лигавят
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Що па реши че си за психиатър? Хората кат имат очи гледат,явно има ко да се гледаПървоначално написано от anubite
![]()
To huu,huu,ama da ne prekalqva6 ..
Look deep inside me ...
Емии..
Аз постоянно.. МА ПОСТОЯННО се лигавя..
Тъжна съм,минават 5 минути,някой ме е разсмял и вече съм лигава..
Голямо съм бебе..![]()
Аз лично се дразня на себе си.. Първо, защото ми се струва досадно ; второ,защото не мога никога да се разсъря на някой(lol) ; трето,защото изглежда адски гнусно.. и тнт..
Но повечето хора ми се кефят,защото ги разсмивам,пък и казват,че тва ми е най-големият чар..
Нищо интересно.![]()
![]()
Като се лигавя не мога да играя хек, затова не обичам да се лигавя![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
Зависи по някога е хубаво ама по някога е адски досадноооАма и аз понякога изпадам в кризи
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
AZ MISLQ 4E LIGAVNQTA E MNOGO HUBAVO NE6TO NO VSE PAK TRQQ I PONQKOGA DA STANA6 SERIOZEN :P NAPRIMER BRAT MI POSTOQNNO SE HILI DORI KOGATO GOVORIM I ZA SERIOZNO NE6TO PAK SE HILI
и аз така мисля най вече във форума, стига да има кой да чете или с кой да се лигавишПървоначално написано от gnome
2, 11 и 8 точка системно - бан
mnoo qsny che ligafnqta trqq da q ima.inache e skuchno.naprimer az i moite priqtelki postoqnno se ligavim i ni e mnoo veselo,makar che horata okolo nas ne ni vazpriemat.no kvo da se prai.ne moje samo po kafeta da sedish i da typeesh.trqq ima ligafnq!!! nie kato vlezem nqkade i se oglasq cqloto pomeshtenieaz naprimer ne moga bez da se ligavq.v kravta mi e
priqtelq mi postoqnno mi se kara ama az gledam da razligavq i nego
![]()
Оооо без лигавене няма оцеляване в даскалоОсобено след/по време на някой тъп час е много полезно малко да се поразлигави човек.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз съм си супер лигава по принцип![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!