.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    аб0у
    Guest

Вярно ли е че ... ?

Казаха ми че имало кръвни групи които могат да са само носители на спин ... т.е. не моагт да го предават или не могат да хващат едно от двете беше ... та въпроса ми е : Вярно ли е че има кръвни групи защитени от спин-а ?? и ако има кои ?

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем човек аз сега от тебе чувам за това не6то че имало такива кръвни групи.Дано това да са Б- хахаха ако някои знае кои са групите и дали това е вярно кажете че и на мене ми стана интересно

Guest
    има хора които са само носители на спин и не се заразяват това обаче е почти сащото като да си болен защото не мисля че ще е хубаво да хоиш и да сееш спин на сякаде

Повече от фен
    Ммм, това не са някакви кръвни групи, просто кръвта носи вируса на спин...Боже, много неообразовани има.Може да си носител на вируса без да си болен от него, но това в никакъв случай не са някакви по-особени кръвни групи...Вземи почети малко книжки...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest

Re: Вярно ли е че ... ?

Цитирай Първоначално написано от аб0у
    Казаха ми че имало кръвни групи които могат да са само носители на спин ... т.е. не моагт да го предават или не могат да хващат едно от двете беше ... та въпроса ми е : Вярно ли е че има кръвни групи защитени от спин-а ?? и ако има кои ?
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПОЛОВО ПРЕДАВАНИТЕ БОЛЕСТИ

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Работя в сферата на биологията и за пръв път чувам за нещо подобно! Това е налудничев и глупав въпрос! Има доста литература отностно СПИН-а, вземи и прочети нещо, няма да ти е излишно!

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано и аз за пръв път го чувам и не ми се вярва да има подобно нещо, от това, което съм чела.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Еми shalis ние сме учели че СПИН се предава само по полов път и по кръвен а и може да се предаде на бебе от хив позитивна майка тоест тя е болна от СПИН.А ти вика6 че ние сме много необразовани " Боже, много неообразовани има. " а аз мога да кажа че ние ако несме образовани ти ли 6те си образована?? Просто човека може да не са учили това в даскало о6те и се интересува от не6то сега.

Просто има хора, които са само носители на вируса, но не са болни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Ммм, това не са някакви кръвни групи, просто кръвта носи вируса на спин...Боже, много неообразовани има.Може да си носител на вируса без да си болен от него, но това в никакъв случай не са някакви по-особени кръвни групи...Вземи почети малко книжки...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Тц.. и аз за пръв път чувам за подобно нещо. Предполагам че не е вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си