- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предлагам Това да стане на статия АДМИНИ ВИЖТЕ ТВА
... А религията е направена само и единствено да защитава БЪлгарите...за теб господ е нещо като граничаря Рамбо, който трепе турци и защитава родината от техните ръчички..
Ислямския бог е някакъв много измислен, защото християнския е българин и ще го спука от бой ак го хване... Мама му турска...
п.с Аз чувствам вътре в душата си, че съм потомка на някой печенег от смесен брак със славянка... Да ме наричат българка е ужасна грешка...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Роска,след този твой пост пак ти бях задал въпрос..
Експлойтед,да наистина стига сме си писали глупости!Както казах аз съм не съм от най-вярващите,просто се учудих от факта как някои хора направо обиждат религията,която всъщност носи главната вина за нашето съществуване,като народ!И как същите тези хора нямат(по всичко личи) нищо против да бъдат потурчени(или техните предци да са били потурчени)...Тва един човек с българско самосъзнание не би го направил!Те тва е целата история!
Роске,аз чувствам вътре в душата си,че си потомка на някой турчин с метис!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Да,нали?Значи заради религиите има отделни народи?Първоначално написано от exploitedteen
Значи според теб Левски не се борил напразно,щото е искал всички народи да са равни,а не щото се е борил за освобождението на България?
А ако отречеш това,ще те попитам-тогава защо омаловажаваш християнството,което горе-долу се е борило за същото(в нашия случай)?Избери си едно от двете!Първоначално написано от на rosskata и писна да обяснява какво
Първо- Експлоитед не виждам да пише глупости.Експлойтед,да наистина стига сме си писали глупости!Както казах аз съм не съм от най-вярващите,просто се учудих от факта как някои хора направо обиждат религията,която всъщност носи главната вина за нашето съществуване,като народ
Второ- Той ъщо не е съгласен с теб
Трето- Религията не носи основната "вина" за съществуването ни като народ...
И понеже наистина май не четеш какво пишат другите:
Рода Дуло християни ли са били???
хан Крум християнин ли е бил???
хайде стига сме олицетворявали религия и принадлежност...
Турчин с метис... Звучи добре!
Жалко, че не съм по- мургава... Винаги съм мразела да съм толкова бледа...![]()
Роска,ти нормална ли си?Значи Левски се е борил не за съществуването на българите,а за тяхното равноправие с турците?А християнството се е борило за съществуването на българите?Моля те изсясни ги тези неща в един пост,щото нещо май верно се обърках...
Религията носи главна вина за оцеляването ни по време на турското робство!
По коя логика?Не претендирам,че съм историк,но до колкото знам се покръстваме доста по-рано от византийското робство...Първоначално написано от exploitedteen
ПП:Излизам,после пак ще говорим.
Християнството за нищо не се е борило. То се е стремяло към Своето оцеляване, а не към запазване на българската идентичност... Гърците също са били и са християни, при това православни... И за малко да ни асимилират по време на турското робство. Това което Паисий е писал за "Защо се срамиш да се наречеш Българин" не го е писал, за да не се наричат българите турци ( нещо малко вероятно), а да не се наричат гърци... Точно в този момент аргумента ти за християнството малко на важи.Първоначално написано от Ziezi
Левски, както писах, се е борил за свобода и, да , колкото и да си изумен, за равноправие...
Първоначално написано от Левски
„На драго сърце да обичаме оногова, който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.“
Зиези, слушай Апостола...
Гърците са щели да ни асимилират по време на турското робство?Интересно...А албанците са ни варели супи по време на византийското...Първоначално написано от rosskata
Левски се е борил за свободата на българите!Ако не ти е известно той е бил много набожен,вярата в Бог му е давала сили,както и на всички тогавашни революционери!Това имам предвид,като казвам,че християнството ни е помогнало неимоверно много!
Значи пак повтарям:
Те тва е!Просто не ви прави чест да говорите по този начин,само показвате комплексарщината си!Както казах аз съм не съм от най-вярващите,просто се учудих от факта как някои хора направо обиждат религията,която всъщност носи главната вина за нашето съществуване,като народ!И как същите тези хора нямат(по всичко личи) нищо против да бъдат потурчени(или техните предци да са били потурчени)...Тва един човек с българско самосъзнание не би го направил!Те тва е целата история!
А ти- само незнанието си по История...
Албанците въобще не са ни притеснявали по време на турското робство. Това, че не занеш за гърците... Си е изцяло твой пропуск... МОже да прочетеш История Славянобългарская, или някой учебник по история...
КОлкото до Левски- Всички разбрахме какво имаше предвид- И не беше прав.
СЕга стига си врещял вече, и да спориш за глупости...Роска,ти нормална ли си?Значи Левски се е борил не за съществуването на българите,а за тяхното равноправие с турците?
Аз вярвам на това каквото е казал Левски и каквото пише в историята, а не на това какво някой- си пише по форумите... Съжалявам...
И следващия път като твърдиш нещо, бъди така добър да го подкрепиш с някакви факти. Левски не съм видяла никъде да казва, че БОг му дава сили... Той навсякъде казва, че вярва в България, в идеите си, в Революцията...Първоначално написано от роската.
"Дякон" говори ли ти нещо?
Това за албанците беше ирония!Действително не знам точно в кой момент гърците са щели да ни асимилират по време на турското робство![]()
![]()
Ако ти се занимава да просветиш един необразован човек,като мен ще съм ти много благодарен..
Другари,аз предлагам да изпеем химна,да изгорим един-двама турчина и да се помолим на Господ Бог Иисус Христос да ни помогне в борбата ни да запазим българщината!! Амин!
![]()
ООООО, ВСЕМОГЪЩИ БОГ ТАНГРА!!! ПРИЗОВАВАМ ТЕ,ЧУЙ МОЛИТВИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ВОИН ЗИЕЗИ,СИН КУБРАТОВ!!! ДАЙ МУ СИЛА, ВОЛЯ, ВЛАСТ И СМЕЛОСТ ДА ПОБЕДИ ТУРЦИТЕ-БОЛШЕВИКИ-ЦИОНИСТИ И ДА ЗАПАЗИ ПЛЕМЕТО БОЛГАРСКО!!!
![]()
Аз предлагам да си затвориш миризливата уста!Такива путки,като теб са за публично изнасилване следвано от бой с камъни и вадене на бъбреци с ръждиви куки!Другар ще викаш на съществото,което те е изплюло на този свят!Не знам колко прост трябва да си за да си туриш такъв аватар...Първоначално написано от quench
Много добре се аргументирате,другарю! Очарован съм,че можете така да спорите,на такова високо ниво! Чест ви прави,че просветлявате нас,слепците,с духовната си светлина! Амин!
Най-после некой ме разбра!Явно ти само така разбираш!Първоначално написано от quench
Това е по-приемливо. АТАКАБГ със своето изказване доказва,че тезата ми е вярна - Бог е създаден от съзнанието на човека,а не априори да му се е явил свише и да е казал "ВЯРВАЙ В МЕН!" Ето такова вярване като на АТАКАБГ признавам за нормално.
Абе боли ме оная работа кво признаваш!Ти не си никой да изказваш тези,на всичкото отгоре без един аргумент в тяхна подкрепа!Ако не си верващ-хубаво,но не обобщавай кво има и кво няма!Първоначално написано от quench
Напротив,другарю,зад мен стоят червени ескадрони от малди и жертвоготовни активисти! А зад вас? Азис?
Каквото повикало,такова се обадило - почерпете от наордната мъдрост,стига с тази люта ракия,другарю!
Е тва ми дойде в повече...Ама нищо,все има право на избор..Първоначално написано от quench
:P
Бог....
може би създателя?
щом на вас ви е по приятно да идавата от амебата чехалчето и незнам си кво до маимуната ?
защо нито една маимуна не е станала човек?
защо е спряла еволюцията?
?
нямате си представа нали?
Вяра - какво означава вяра?
може би доверие?
В днешно време неможеш да имаш доврие на всеки нали? всички сме го забелязали и може би повечето изпитали
И ето пак въпроса?
Да Бъдеш или да не бъдеш?
Да вярваш или да не вярваш?
Може би просто трябва да живеем достойно без да правим догатки и предположения и хиляди хипотези? може би?
а може и да разберем истината?
И всичко идва от дребен Еросалим ли как беше града на Исус Христос
?
незнам цялата история но както и да е знам същещвеното
Бог срещу дявол?
Какъв е този Бог Какъв е този Дявол?
интересно
нали?
Занете ли че преди много години една група мисля че Биталс песните им на обратно като ги слушаш са били молитви към дявола те са го призовавали и може би затова са има ли такъв успех?
дали?
незнам?!?
Но кой може да го докаже?!?
Някой гении спецялист незнам!!!!!!!!
Дано някой ден някой разбере истината и разпространи на всички
А може би това отдавна се е случило?
Но никой не е повярввал в Чудесата както и в Бог? защо?
Толкова много версии на Религии и нито една да не е вярна?!?
ОМГ ! честно тва ша е бахти тапото
за всеки неговата религия си е истинската за мен моята си е истинската
а именно Християнството!
Православна Църква
а може би Не толкова да вярваш а да уважаваш?
почти никой не уважава нищо в днешно време? на никой не му пука за никой друг но кога ли е било така може би никога?
Но чак сега си го признават?
не смятате ли?
мда
интересно ?
Да или Не
Бяло или Черно
Сладко или Солено
Добро или Лошо?
Промиваме си мозаците всеки ден психясваме и откачеме все повече и повече и един ден ще се самоунищожим сигорен сам !
Но няма да е скоро тей4екеф
аиде даите още мнения ама нека бадат само по темата моля!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Бог може би го познавате с друго име НАДЕЖДА?!?
КОГАТО ИЗГУБИМ НАДЕЖДА СЕ МОЛИМ НА ГОСПОД БОГ И ПОНЯКОГА МНОГО ВАРЖЕ И ТОЙ НИ ПОМОГА!
А ВСЪЩНОСТ СЕ НУЖДАЕМ ОТ НЯКОЙ КОИТО ДА ВЯРВА В НАС!
Никога не се опитвай да разбереш всичко-някои неща не са от значение!
ДАЛИ?
Всяка лъжа повтаряна многократно,става истина!!!
МОЖЕ БИ ТУКА СЕ КРИЕ ИСТИНАТА?
Може Бог да ме накаже,но аз не вярвам![]()
Вчера гледаах ВЕСЕЛИ КРАЧЕТА на кино...с много сладки пингвинчета дето вяряха в ПИНГВИН...този които дига слънцето и пуска рибите във водата!Според мен беше олицетворение на НАС..ние бяхме пингвини!По едно време там нямаше храна и си мислеха,че защото един пингвин които не можеше да пее а тацуваше степ,бил виновен!
Изгониха го и той им доказа,че няма великия ПИНГВИН!А просто хората са им взимали храната!
За мен бог не е един!Бог е слънцето,бог е храната!Бог е духа в нас....бог ни кара да съществуваме и да изпитваме различни чувства!
Емиии това е май![]()