.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: spored teb...

Hybrid View

Guest

spored teb...

ми има едно мн готино мом4е което ме харесва и аз мн си падам по него, но проблема е 4е е 1 година по малук от мен и 6те е странно ли според вас ако тръгна с него, а наи кофти 6те са вси4ки подмятания и клюки и такива работи плс съвети

Мега фен Аватара на koalka
    Не, няма да е никак странно.А и в периода на пубертета момчетата съзравят бързо и разликата няма да се забелязва.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз съм ходила с момче,по-малко от мен и не съм имала никакви проблеми с клюки и такива глупости.Важното е да се обичате,какво ти пука за мнението на другите?А приятелите ви,ако наистина са такива,трябва не да ви клюкарят,ами да се радват за вас.Тръгни с него,1 година не е никакъв проблем,особено ако на външен вид изглежда дори по-голям.

Guest
    проблема е 4е е от моето даскало а там има доста ограни4ени хорица и доста злобари ина4е мен друго не ме спира

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    1 година не е голяма разлика, така че да не ти пука

Град
    In Your Mind
    Е ти на колко си?
    Абее има и такива, подиграващи се. Например едно момиче от съседния клас ходеше с едно момче от нашето училище с година по-малко от нея. И за тва знаехме само аз и една съученичка. Е съученичката ми доста я бъзикаше за тва.
    Ама кво ви пука бе, кога ще се научите, че трябва да слушате сърцето си, а не кво щял да каже някой си там...
    I love you...

Guest
    mi na 15

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    и кво те интересува тебе какво ще кажат другите???щом го харесваш няма значение
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Той значи е колкото мен , 8ми клас. Ами не смятам ,че ще ви се подигравати ще ви клюкарят. Ама дори и да го правят ,както ти пука.
    ,,Ама кво ви пука бе, кога ще се научите, че трябва да слушате сърцето си, а не кво щял да каже някой си там...''

Голям фен
    Град
    на луната
    Оо ми естествено че ще има бъзици, но ако държиш на него няма да ти пука. Преди мен приятеля ми е ходил с едно момиче, което беше с три години по-голяма и имаха не лоша връзка, нооо аз се появих
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Щом се харесвате тръгнете 1 година не е толкова голяма разлика

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    ,,Ама кво ви пука бе, кога ще се научите, че трябва да слушате сърцето си, а не кво щял да каже някой си там...''
    Братле. Страниш си от имиджа. Ти си лош. Не го забравяй.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Тръгвайте. Какво ти пука за мнението или подигравките на другите ? Не те живеят твоя живот.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: spored teb...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми има едно мн готино мом4е което ме харесва и аз мн си падам по него, но проблема е 4е е 1 година по малук от мен и 6те е странно ли според вас ако тръгна с него, а наи кофти 6те са вси4ки подмятания и клюки и такива работи плс съвети
    1.няма да е странно...само не сфанах що да е странно като е с една година по малък от теб!!
    2.ти да не пращаш данък общесвено мнение че да ти пука ко 6е каат др те!!!!???
    ти си решаваи!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Цитирай Първоначално написано от anubite
    А ти че не си си резнал ръката
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от malone
    А ти че не си си резнал ръката
    По простата птичина, че нямам такива проблеми като останалите. Аз раздавам безплатни съвети, които в повечето случаи вършат изключително много работа, и затова трябва да сте ми благодарни.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Ми аз ще съм ти като ми се похвалиш че си отрязал всичко ненужно по теб
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

tainata e luja
    Guest
    e eto kvo ti kazvam- nai veoqtno ako trugnete 6te turpi6 izrazi kato: podofilka<ne moja li i po maluk da si nameri6, tozi koq grupa v detskata gradina e, lele kolko si smotana, toq e 2 pedi pod zemqta, ti li mu smenq6 pampersite, biberon li mu podari za rd-to
    i sekvo takiva prostotii i si pomisli dobre dali 6te gi izdurji6 i pogovorete pitai li go dali e gotov na takova ne6to za teb.

Guest
    maiiikooooooooooooo leeeleeeeeeeeeeeeee kfo vi stava na vas momi4etata ne moja li verno po maluk da si namei6?????????????

Град
    sofiq
    Възрастта не е от значение..пък и-1 година..аз съм ходила с момче почти 7 години по голям от мен и въпреки това всичко беше-супер..относно злобните подмятания и такива..да не ти пука..подминавай ги с вдигната глава

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anubite

смешник
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

mi nqma da e tupo za lubovta nqma nikvavi granici

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен
    basi stereotipite haresva li ti pi4a ili ne

Фен
    Град
    BG
    Аз не бих тръгнала с по-малко момче от мен.....просто защото никога не гледам по този начин на по-малките си познати...незнам....просто те са си деца в някои отношения (извинявам се на мъжката половина), а това мен не ме остройва....
    Но виж, ако ти наистина харесваш това момче...не виждам какво те спира....не бива да ти пука какво ще си помислят другите....важно е на теб да ти е хубаво! Все пак това си е твоят живот
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!

Re: spored teb...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и според мен няма да е странно...какво като е по малък....щом се харесвате да не ви пука от никой....все си мисля че данък хорско мнение не се плаща!!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си