- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- spored teb...
ми има едно мн готино мом4е което ме харесва и аз мн си падам по него, но проблема е 4е е 1 година по малук от мен и 6те е странно ли според вас ако тръгна с него, а наи кофти 6те са вси4ки подмятания и клюки и такива работиплс съвети
Не, няма да е никак странно.А и в периода на пубертета момчетата съзравят бързо и разликата няма да се забелязва.
Аз съм ходила с момче,по-малко от мен и не съм имала никакви проблеми с клюки и такива глупости.Важното е да се обичате,какво ти пука за мнението на другите?А приятелите ви,ако наистина са такива,трябва не да ви клюкарят,ами да се радват за вас.Тръгни с него,1 година не е никакъв проблем,особено ако на външен вид изглежда дори по-голям.
проблема е 4е е от моето даскало а там има доста ограни4ени хорица и доста злобари ина4е мен друго не ме спира
1 година не е голяма разлика, така че да не ти пука![]()
Е ти на колко си?
Абее има и такива, подиграващи се. Например едно момиче от съседния клас ходеше с едно момче от нашето училище с година по-малко от нея. И за тва знаехме само аз и една съученичка. Е съученичката ми доста я бъзикаше за тва.
Ама кво ви пука бе, кога ще се научите, че трябва да слушате сърцето си, а не кво щял да каже някой си там...
I love you...
mi na 15
и кво те интересува тебе какво ще кажат другите???щом го харесваш няма значение
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Оо ми естествено че ще има бъзици, но ако държиш на него няма да ти пука. Преди мен приятеля ми е ходил с едно момиче, което беше с три години по-голяма и имаха не лоша връзка, нооо аз се появих![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Братле. Страниш си от имиджа. Ти си лош. Не го забравяй.Първоначално написано от LO6IQ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Тръгвайте. Какво ти пука за мнението или подигравките на другите ? Не те живеят твоя живот.
1.няма да е странно...само не сфанах що да е странно като е с една година по малък от теб!!Първоначално написано от Анонимко
2.ти да не пращаш данък общесвено мнение че да ти пука ко 6е каат др те!!!!???
ти си решаваи!!!![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
А ти че не си си резнал ръкатаПървоначално написано от anubite
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
По простата птичина, че нямам такива проблеми като останалите. Аз раздавам безплатни съвети, които в повечето случаи вършат изключително много работа, и затова трябва да сте ми благодарни.Първоначално написано от malone
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ми аз ще съм ти като ми се похвалиш че си отрязал всичко ненужно по теб
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
e eto kvo ti kazvam- nai veoqtno ako trugnete 6te turpi6 izrazi kato: podofilka<ne moja li i po maluk da si nameri6, tozi koq grupa v detskata gradina e, lele kolko si smotana, toq e 2 pedi pod zemqta, ti li mu smenq6 pampersite, biberon li mu podari za rd-to
i sekvo takiva prostotii i si pomisli dobre dali 6te gi izdurji6 i pogovorete pitai li go dali e gotov na takova ne6to za teb.
maiiikooooooooooooo leeeleeeeeeeeeeeeee kfo vi stava na vas momi4etata ne moja li verno po maluk da si namei6?????????????
Възрастта не е от значение..пък и-1 година..аз съм ходила с момче почти 7 години по голям от мен и въпреки това всичко беше-супер..относно злобните подмятания и такива..да не ти пука..подминавай ги с вдигната глава![]()
Първоначално написано от anubite
смешник
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
mi nqma da e tupo za lubovta nqma nikvavi granici
Първоначално написано от ThePainIsReaL
basi stereotipite haresva li ti pi4a ili ne
Аз не бих тръгнала с по-малко момче от мен.....просто защото никога не гледам по този начин на по-малките си познати...незнам....просто те са си деца в някои отношения (извинявам се на мъжката половина), а това мен не ме остройва....
Но виж, ако ти наистина харесваш това момче...не виждам какво те спира....не бива да ти пука какво ще си помислят другите....важно е на теб да ти е хубаво! Все пак това си е твоят живот![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me