- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стриптиз
Сетих се за няколко готини парчета за стриптиз и те са:
Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On
Joi - Lick
Paula Cole - Feelin' Love
Madonna - Justify my love
Ивана - Стриптиз
Това са парчетата,които аз знам,ако някой се сети още нека да добави
А и...ако някой може да сложи някакъв линк към стриптиз,но да е профисионален,а не някакви госпожички/господиновци прикачени в www.vbox7.com защото повечето от тях само танцуват и нищо кой знае какво не правят![]()
Правила съм. Сещам се, че Кармен Електра има такава програма Fit To Strip. Много я готина и полезна. \/
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аз! Аз!Първоначално написано от Skramizavar
В едно тестче ми казаха, че несбъднатата ми детска мечта е да стана стриптийзьорка![]()
![]()
Единственият проблем е, че голотата леко ме притеснява![]()
Иначе ми се види много весело![]()
правила съм..преди доста време .Беше хубаво,трябва да го поторя![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Има и още едно парче дето е готино за стриптийз - Peace orchestra - "who am i "
Много бавна и много добра
:P :P :P :P :P :P
не съм-просто като ни се отдаде възможност за секс нямаме желание за лиготии,а гледаме да се награбим!
не съм![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Carmen Electra rlz![]()
а иначе за стиптийза... предстои ми, защото загубих бас с гаджето...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
оф по4вала съм ама не ми дава да довърша .. просто щом си сваля блузата -> сутиена и край ве4е е върху мен ;( .....
не
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
да няма лошо
Craig David-Walking Away
Mmm maniqta e mom4e da ti prai striptiiz - az pone padam ot smqh....Na mom4etata hi4 ne im hodi da se kyl4at kato momi4eta...pyk izob6to, sme6ni sa mi kato pravqt striiptiz.Pone spored men ne izly4vat seksapil - a uj tova e celta.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Правила съм и беше готино!
da i mislq pak da go napravq samo 4e samo na priqtelq si,a nadqvam se i na men skoro da mi napravqt...
PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!
Мда правих на гаджето си и той яко се изкефи....
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Da,pravila sum i beshe neveroqtno.Do kato go praveh obache priqtelq mi beshe zavurzan i mojeshe samo da gleda,bez da me dokosva i gram,a tova mu beshe dosta trudno...Nakraq veche ne izdurjashe i me moleshe da go razvurja i veche natam se seshtaite kakvo stana...![]()
Тормозиш си го а? Ако питаш мен не трябваше да го развързваш трябваше ти да го изчукаш както е вързан щеше да се изкефи максималноПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Eee,tormozq si go otvreme-navreme...I az misleh za tozi variant,no prosto nqmah shansove,zashtoto toi taka ili inache sam shteshe da se razvurje....
![]()
хехе е щом е тъкаи все пак такива игрички са мн добри
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Razbira se![]()
Не съм правил, но нищо не пречи да направя.