.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: :)

Guest

:)

sq ne mi se karaite 4 eim atakiva temi oba4e slu4aq e malko po razli4en prosto sam na 17 g i iskam da si sloja obica na nosa no nz kak da go kaja na maika mi i poneje sam "deteto na mama" ako se se6tate za kvo govora tova o6te pove4e zatrydnqva polojenieto mi
    samo ne mi kazvaite da q postavq pred svar6en fakt
    a i ako mojete da mi kajete ne6to pove4e za obicata na nosa sled tva ku iskam moga li da q mahna i 6te ostane li beleg i dali eventyalno 6te ima nqkaf problem ili infekciq kato me prodyp4at

Голям фен
    РовИ се из нета и бахти...ми просто й кажи!?!
    piercing-bg.com
    /rossa./

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Оф, случаят ти изобщо с нищо не е по-различен от хилядите теми дету има по тоя върпос.
    Кфо се превземате всички, ебати...
    Принципно, ако не си забелязала, на всички хора с обици на носа рано или късно им пада кожата+хрущяла от носа. И им изтича мозъка от там.
    dumbass.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Оф, случаят ти изобщо с нищо не е по-различен от хилядите теми дету има по тоя върпос.
    Принципно, ако не си забелязала, на всички хора с обици на носа рано или късно им пада кожата+хрущяла от носа. И им изтича мозъка от там.
    dumbass.
    А ако е на ухото?Ше падне ли след време?(ухото де)
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    абе буута се ебава,аз за такива филми дето ги вкарва досега не съм чувал и виждал.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Магесник
    абе буута се ебава,аз за такива филми дето ги вкарва досега не съм чувал и виждал.
    Ми то и аз се ебавам....

Иначе как казвша на майка си..аз как акзах ан нашите че искам обица на хрущяла..."Мамо, ше си слагам обица, нали може...." и тя "Кка на хрущяла...ше те боли!" а аз "Майната му!Не ми е за болката, много е яко!"
    и тя "Прави квото искаш!"
    Покажи й че вече си го решила ебаси...или просто не казвай, сложи обицата и майка ти ще пред свършен факт!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И ухото щи падне, дамз. Неизбежна раута.
    Аз като се продупчих м/у циците, как ми паднаха, а? Упс, забраих, аз няям цици.

Аз сега като се замисля, винаги съм казвала на майка ми, преди да се дупча. Ама не за разрешение, ми ей така - щото е пич и щото си говорим разни раути. Тя всеки път казваше - "Момиче, ти си луда", пък аз се ухилвах само и тя също

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    a pa na men puk bashta mi mi e napravil sichki dupki po ushite i kudeto drugade imam!!!! i na nosa e banalano da imash sqka 2 chalgarka ima!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    a moga li da si napraq o6te 1 duk an ayhoto v doma6ni ysloviq i kak to4no staa mojete l ida obqsnite plss

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На носа, ако имаш халка е мега яко, аз тъпите камъчета на чалгарките не ги броя.
    За домашните условия - взимаш си една игла от аптеката, спирт 98% (примерно). Поливаш обилно обицата, ухото и иглата със спирт. Пъхаш иглата, махаш иглата, слагаш обицата и си готова.

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sq ne mi se karaite 4 eim atakiva temi oba4e slu4aq e malko po razli4en prosto sam na 17 g i iskam da si sloja obica na nosa no nz kak da go kaja na maika mi i poneje sam "deteto na mama" ako se se6tate za kvo govora tova o6te pove4e zatrydnqva polojenieto mi
    a i ako mojete da mi kajete ne6to pove4e za obicata na nosa sled tva ku iskam moga li da q mahna i 6te ostane li beleg i dali eventyalno 6te ima nqkaf problem ili infekciq kato me prodyp4at
    на4и 1на4ално може6 да си земи6 от онея обици с магнита да види6 как е
    2.просто кажи на майка си за обицата
    3. за инфекция нз а аба4е дупката на носа по4ти не се вижда

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Супер фен
    Тва пък е мега тъпо да си дупчиш носъ

Guest

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    на4и 1на4ално може6 да си земи6 от онея обици с магнита да види6 как е
    2.просто кажи на майка си за обицата
    3. за инфекция нз а аба4е дупката на носа по4ти не се вижда
    ee tva e qko oba4e nz ot kade da si gi zema i kolko vrem e6te mi darji i kolko stryvat i izob6to dali v takyf malyk grad kato moq asenovgrad gi ima i kolko vreme moje da se izkara s tqh primerno moje li vmesto da si probivam nosa da nosa obica s magnit

emi skupa,az imam 10 "dupki"po sebe si i kogato predi 3 godini popitah maika si dali moje da si probia pupa tia nedvuslmisleno i kategorichno kaza "ne"...taka che svurshenia fakt,kolkoto i da ne ti se iska i viarva e nai-dobria variant za tezi neshta...vuprki che poniakoga e hubavo da gi podgotvish ot daleche i da im pokajesh che kakvoto i da misliat,ti naistina go iskash.A puk za mama i tati ne se pritesniavai,te niama da ti mahnat nasila pierca i puk i rano ili kusno svikvat s tova...
    we like it DARK&HARD

Цитирай Първоначално написано от Boot
    dumbass.
    според мен тея с обеца на носа предварително им е изтекъл мозъка...
    аааа заради обеците на пъпа ли има толкова много виснали кореми и задници?
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си