.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    spe6en
    Guest

Trqbva li da se obezkosmqvam ?

ta az sum mom4e i si imam gadje, sigurno skoro 6te go pravim i 6te mi e za pruv put. trqbva li da si obrusna onaq rabota, vie brusnete li si q?(mom4etata)
    a ako da - kak to4no, kakto si brusna bradata li ?
    mersi predvaritelno

Guest
    abe ti ako neznae6 kak da si obrusne6 onaq rabota kvo znae6 za seksualnia akt izob6to? misli6 li 4e 6te se spravi6 xaxa

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Да и ние си я бръснем и за това и ти го направи ако иска6 де и може да се каже че и така си я бръснем както и брадата ти хубу че остави тая тема да ида си обръсна брадата :P Хахахахахах че забравям е

sp363n
    Guest
    ami zna4i 6e si q obrusna, ami posle kato porasne i pak q obrusna nqma li da raste se po-4esto i nakraq da trqa seki den da q brusna ?
    a topkite su6to li se brusnat

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем то е логично е брато колкото повече се бръсне6 толкова по гъсти и толкова по бързо ти порастват космите ве ама чак да стигне6 всеки ден да го прави6 немисля.И всичко си бръсни там и някои ден иди си вземи една електрическа съмобрасначка или некаф епилатор женски и минаваи с него по оная работа и така

spe6niq
    Guest
    a az imam ena evtina brusna4ka ot nai-tupite i starite i malko pqna i 6e stane rabotata ?sigurno 6e se poreja mnogo

Guest
    zna4i 6e se brusna posle kato poraste da stane grozno pak 6e se obrusna i tui nqma da se nalaga da e 4esto, a i nebrusnat nqma da sum mnogo okosmql
    10x

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Ем то е логично е брато колкото повече се бръсне6 толкова по гъсти и толкова по бързо ти порастват космите ве ама чак да стигне6 всеки ден да го прави6 немисля.И всичко си бръсни там и някои ден иди си вземи една електрическа съмобрасначка или некаф епилатор женски и минаваи с него по оная работа и така
    как с епилатор топкитеееее ооооооооооооооооооооооооо о деба
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем има магазини и така от там си взима6 една нова и така.Апак незнам каф трябва да си непохватен за да си нарежи6 оная работа и та6аците като се бръсне6 направо 6те си ..... оле мале

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ае ти така като обеснява6 ко пи6е6 имам чувството че в га6тите си има6 една голяма гора ве човек и Ice_Queen не се 6а6каи всеки трябва да се изцепва някои ден

Guest
    dano samo ne se precaka 4e dogodina da mi rastat burzo i prez 2-3 dena da trqa se brusna
    6tot ako ima leko okosmqvane e hubavo, ama kat porastat mnogo i burzo e grozno

Супер фен
    Град
    Ае ти така като обеснява6 ко пи6е6 имам чувството че в га6тите си има6 една голяма гора ве човек и Ice_Queen не се 6а6каи всеки трябва да се изцепва някои ден
    Абе как да не се шашкам бре Мечо ,топките ви са супер чувствителни.А от опит знам - с епилатор на тези интимни места си е ..пфффф смела история да се пробва. Ако ще го измъчвате може и кола маска да му препоръча някой

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Мила Ice_Queen просто недеи ми говори за топките защото имам много голям проблем с лявата и то прекалено голям.Просто незнам ко е станало и бе хванало не6то като кори4ка или не6то такова и по едно време една малка част от нея падна и там стана много червено едно такова и просто взе много да ми щипе и да ме боли и на другия ден се ядосах и си махнах цялата коричка там или к'во бе немога да го опи6а и аз и просто немога да ти опи6а к'ва е болката!!!

Супер фен
    Град
    Мила Ice_Queen просто недеи ми говори за топките защото имам много голям проблем с лявата и то прекалено голям.Просто незнам ко е станало и бе хванало не6то като кори4ка или не6то такова и по едно време една малка част от нея падна и там стана много червено едно такова и просто взе много да ми щипе и да ме боли и на другия ден се ядосах и си махнах цялата коричка там или к'во бе немога да го опи6а и аз и просто немога да ти опи6а к'ва е болката!!!
    извинявай но докато го четях бях така - ! сру много! както казах -знаммммммммммммммм съчувствам тииии,за тва за мен самобръсначката си е най-доброто решение в случая

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Окс и се радвам че ме разбра сега само се надявам до 24 докато ида във военна болница за казармата да ми мине проблема че там 6те минавам кабинет точно за такива неща

Ами аз съм момиче и предпочитам приятеля ми да е обръснат...

Guest
    a vie momi4eta vsi4ko li brasnete ?
    i mom4etata izcqlo brasnati momi4eta li vi haresvat?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Пич ... отиди на фризьор. Мисля ,че вземат 5.50 в Краси Стил.
    Хахаха ,шегувам се . Ами обръсни се със самобръсначка мак три турбо чемпиян , баща ми има такава . Хубава работа върши . Става и с обикновенна. :P

Guest
    Ако не си много окосмен,не ти трябва.Ти си прецени,мъжа ми се подстригва с ножичка и си прави прическиТози вариант ти препоръчвам и аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си