- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite za tova
zna4i za vtori pat izlizam s edno mom4e i vtoriq pat toi mi pravi postoqnno nameci za seks,opipva6e me i me gleda6e taka vse edno vav v vseki edin udoben moment bi me iz*ukal.A ina4e tvardi 4e ne e s men za tova,4e sam razli4na,4e vajnoto bilo da sme zaedno.Spored vas laje li me ili az si vnu6avam?
Отрежи си ръката. Ще престане.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Kaк ще я режеш ръката стига резни по добре кракаПървоначално написано от anubite
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ей, ти си лош, бе. Требе и ти уж да си от тия.Първоначално написано от LO6IQ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Може и да ти говори, че не е, но аз лично смятам, че е точно заради това.Момче, което има към теб съвсем други намерения няма да ти говори така, повярвай ми.
Да напълно съм съгласен с това скъсай с него .![]()
Ами виж още малко какво ще стане и ако видиш че наистина иска секс само ..... режи
Според мен иска от теб само секс.Иначе едва ли още на втората среща ще ти прави такива намеци.Все пак ти си знаеш най-добре.
Зарежи го.Само те използва.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ами,...вие ходите ? цтцт ами...момчето явно му се е приискало хаха нормално мъже...какво очакваш![]()
ми мацка кфо да ти кажа мом4ето иска само секс ни6ту друго....заеби го!!!!![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!