.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

прочетиииии го де

значи имМам проблем Имам някакви бели точици по срамните устни,а съм девствена.Може ли някои да ми каже дали са гъбички или е възпаление И може ли да отида на гинеколог без родител,на 15 съм

Голям фен
    Град
    trqvna

Re: прочетиииии го де

не гинеколога ще те заколя че си без родител естествено че може да отидеш доколкото съм чувала тези бели пътчици/точици са събиране на мастен секрет защото си в пубертета и масните желези работят по-усърдно или нещо такова е все пак аз не съм лекар по-добре отиди на гинеколог

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

Цитирай Първоначално написано от deidiy
    не гинеколога ще те заколя че си без родител естествено че може да отидеш доколкото съм чувала тези бели пътчици/точици са събиране на мастен секрет защото си в пубертета и масните желези работят по-усърдно или нещо такова е все пак аз не съм лекар по-добре отиди на гинеколог
    Лекар... отиди на лекар.

Guest
    Ела да проверя и щи кажа!Или прати снимка!Завършил съм специалност гинеколог!

Повече от фен
    Град
    Приморско
    deidiy написа:

Бягай на лекар за всеки случаи

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Може да са много неща. Примерно при ориниране, срамните устни се докосват от орината и така, ако ти има нещо на нея се получават такива белички на срамните устни. Това би се получило да много фактори от тип висока кръвна захар, камъни в бъбреците или такива неща замърсяващи орината. Може да са гъбички от замърсяване. А това за пубертета за пръв път го чувам, по срамните устни пубертетски пъпки... Е, все пак не се плаши от тези мой твърдения, върви на лекар да те прегледа! Така на приказки не може да се определи диагноза!

Guest
    а забравих да кажа че имам и бяло течение така че може ли да са гъбички ???

Guest
    sarbi li te ?

Guest
    от кура ти
    ot kura ti

не гинеколога ще те заколя че си без родител естествено че може да отидеш доколкото съм чувала тези бели пътчици/точици са събиране на мастен секрет защото си в пубертета и масните желези работят по-усърдно или нещо такова

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Лекар... отиди на лекар.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    да бе, а аз психология... и експертното ми мнение е , че ти страдаш от тежък комплекс за малоценност
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Цитирай Първоначално написано от tequila
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    да бе, а аз психология... и експертното ми мнение е , че ти страдаш от тежък комплекс за малоценност
    а аз съм завършил биология и моето заключение е че страда от закърненяване на хипофизата в ранна детска възраст или инае казано кретенизъм
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си