.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: Как може да има толко тъпи хора?

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Абе нормално ли е да има такива идиоти? Един се възбужда от майка си, друг ебе кози на друга пък са я ебали и мне може да си затвори краката 4-ти па наебал котката си и тя умряла абе на коя планета живееме бе хора? Верно че и аз не съм цвете за мирисане ама тия вече прекаляват с простотийте!!!
    хаха ам те са ебават

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Точно. Трябва да се научим сами да се управляваме. Това ще отнеме време, като се има предвид, че сме млада демокрация.

Всъщност не съм казал, че българите сме най-умните, нито че американците са природно тъпи. Те просто са неуки. Нито смятам, че трябва да се стремим към техния модел.

Има една друга тема, в която обсъждахме "тъпотата" на американците и аз се изказах. Ако те интересува, може да се поровиш, мен ме мързи да се повтарям. Само ще ти кажа, че управляващите в Америка на са тези, които мислиш, че са.

Абе нормално ли е да има такива идиоти? Един се възбужда от майка си, друг ебе кози на друга пък са я ебали и мне може да си затвори краката 4-ти па наебал котката си и тя умряла абе на коя планета живееме бе хора? Верно че и аз не съм цвете за мирисане ама тия вече прекаляват с простотийте!!!

хаххаахаххахаахахахахахах а

Може би са по-умни от тези които им се хващат на простотиите... Laughing

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Тези, които пускат темите лъжат, да.
    Но в реалния живот има и такива.
    Защо има ли ? А, защо пък да няма ?

Голям фен
    вече нищо не ме учудва в тоя свят
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ми като си нямат работа хората, що да не пускат :>

Не че им се връзвам на тъпотийте но просто как може да си толко тъп че да пишеш такива работи а между другото ас 4етох във весника преди време за един такъв ненормалник дет цял йивот не се е е*** със жена а само със животни
    a m/u drugoto se pi6e "аЗ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Живеем на планетата Земя.
    Всякакви ги има и това прави живота по-интересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си