- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Използва ме най-долнопробно
Използва ме,говори зад гърба ми,че съм била каква ли не...а пред мен беше повече от перфектния.И все пак не страдам,а напротив-олекна ми...с 1 боклук по-малко!...Искам да кажа на всички- не се оставяйте да ви въртят на малкия си пръст...не се опитвайте да им отмъщавате,такива боклуци, независимо момчета или момичета, не заслужават достойнството и вниманието ви,гордостта и сълзите ви
Напълно права. Но според мен заслужават поне едно наказание - да ги заменим с друг/друга и да не им обръщаме внимание!!!
Придържам се към мнението ти,че е поредния боклук.Освиркаи го и си гледай живота.
prava si no govori6 kato 4e li ot gube6ta poziciq
Права си.Но има хора, които много добре се прикриват наистина.Добре, че си го разбрала по-рано, защото после може би щеше да е по-гадно.Наистина трябва да внимаваме.
Е,за момента се чувствам повече печеливша,отколкото губеща.Спечелих от това да разбера истината по-рано,отколкото по-късно...освен това разбрах наистина колко струвамПървоначално написано от vvs_go
![]()
Мисля че няма какво повече да добавя...Освен че такива ги има навсякаде и е много жалко да разбереш че човека който си обичала е толкова долен..,.
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Ае ся да не се убиждаме много много а? То все пак не всички сме такива а и вие момичетата несте цвете за мирисане все пак!!!!Но ги има всякакви.
То вече много от момчетата и момичетата станах такива за жалост![]()
Оооо, моля те, напълно те разбирам! И как да не те разбера... такива има много... и се радвам, че нагласата ти е такава, защото наистина такава трябва да е такава... аз отначало обвинявах себе си и ми беше мъчно, обаче после разбрах, че грешката не е в мене - просто тези лицемерни боклуци не заслужават каквото и да е внимание!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
I can't see your star
The mechanical lights of Lisbon frightened it away
And I'm alone now
Me and all I stood for
We're wandering now
All in parts in pieces, swim lonely
Find your own way out...
~EvAnEsCeNcE~
uffff takiva gi ima navsqkude...Radvam se 4e si razbrala na vreme!Rqdkost sa m-4etata koito stavat....
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
уф, не уф, никой не ви е виновен, че не можете да преценявате хората![]()
Мога да кажа само едно голямо БРАВО!Много се радвам 4е си се усетила на време.Сега може6 просто да си хване6 някои друг и да си прави6 6оуто...Това е успех![]()
ооо да това ми харесваПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Стига глупости!!!Първоначално написано от Seizure of Power
Сички знаем че всъщност виновен има.
Но за момента предлагам да изям едни пържени картофи
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
обичам да цитирам ^^Първоначално написано от TreeHill
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Тука и аз се присъединявам!Първоначално написано от malkata_
![]()
ее най-после да се намери някой с акъла си![]()
все пак има толкова много като тях, трябва ли да се ограничаваме да тичаме само подир едно?:P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.