- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 и все още без гадже
На 15 съм и все още нямам гадже.На мен не ми прави впечатление,но понякога се замислям по този въпрос,тъй като почти всички мои приятелки са имали поне по 2.Това проблем ли е?
[/b]
Spoko. 6te ima i 17 bez dajde. posle 23 bez gadje. posle 30 bez gadje/saprug/a
40 bez saprug/a.
prosto ne si v shemata s lubovta.
Nqkoi e propusnal da te otbeleji
Първоначално написано от Pti4i grip
Как ги измисляш все такива бисери
.
Кво се шашкаш?Ще си намериш гадже споко та ти си само на 15 не си на 35-40 за да се плашиш толкова.![]()
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
Но гаджето ти надали ще е щраус... те имат вкусПървоначално написано от лоринда
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Това към мен ли е адресираноПървоначално написано от xixi
?
това бях азПървоначално написано от Анонимко
Изведнъж изпитах силното желание да разбера на какво ти миришат 4орапите О.О .Първоначално написано от лоринда
Моля те скъпо дете помириши и ми кажи
Xixi кво искаш да кажеш?
трябва да издам една моя странност.Първоначално написано от лоринда
Възбуждам се от 4орапи.
ako si hubava i si ot stz az 6te te vzema
Недееееей тя иска 4орапите ти!!!Първоначално написано от vvs_go
Първоначално написано от xixi
тогава помириши своите чорапки.Не виждам да пишеш по темата.
ПФу сичко трябва да правя самПървоначално написано от лоринда
И аз до 15 си нямах гадже.Ако толкова искаш да си намериш просто излизай повече, запознавай се с нови хора.
Не би трябвало да се притесняваш от тфа....Просто както каза koalka трябва да излизаш пофече...да се запознаваш с нови хора и когато харесаш някой да не се притесняваш да се запознаете..и така....![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Споко няма от какво да се притеснява6 все пак е началото на 2007 година има много време може тази година да си намери6 гадже може и другата все някога 6те е споко.
Проблем стига глупости аз си хванах гадже на 16 год за пръв път а ти какво се притесняваш и до сега имам бройка около 20не е важно дали на 13-14-15-16 ще си хванеш хвани когато мислиш че си READY
![]()
И като нямаш гадже,светът е свършил,така ли?Да не ти пука!За всичко си има време.
Разбирасе, че е проблем. Да си момиче на 15 и никога да не е имало гадже със сигурност се дължи на някакъв фактор. Но не се притеснявай, по-добре че няма да станеш евтино курве като твоите връснички.
Вероятно сега си пълничко пъпчасало дете и затова да не те харесват, но нали знаеш...Грозните патета обикновено стават красиви лебеди като пораснат.
като станеш на 15 и 11 месеца пак пишитва е критичната точка
Auuu kakuv problem!Първоначално написано от Анонимко
![]()
6te si nameri6 spoko ne se 6a6kai 4ak puk tolko![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Лично аз него намирам за проблем...МОже би просто неси намерила подходящ човек , или си затворена в себе си..и ..нз ,но това не е проблем..Спокойно просто неси от онези мръсници който немогат без момче
хехе така си е ... ще дойде и твоя принц
Споко бе ти си още на 15 има време ще си намериш!!!
Вси4ко идва с времето си! Явно о6те не си намерила подходя6тия,не е толкова фатално да си без гадже на тая възраст..пък и за кво ти е да ти вдига нервите само![]()
да се ще намериш някой достатъчно задръстенПървоначално написано от koalka