- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da svar6i predi mene
Kak da nakaram priqtelkata mi da svar6i predi mene. Dosega samo zaedno stava. Ako az zadarjam tq ne svar6va i 4ak kato doide moqt moment tq svar6va. Iskam da probvam da q nakaram da svar6i predi mene. Kajete kak.
Викаш съседа на помощ. Той я обработва, тя свършва с него и тогава започвате двамата. Така тя ще е свършила преди теб, няма друг начин.
Mi kaji i da se postarae...ti tva ne moje6 da go napravi6...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Pri momi4etata kato svar6at vednaj i posle vtoriq pat po barzo li svar6vat.
I sled parviq pat kolko vreme da iz4akam i da po4nem pak.
PS: a i fetish_mi na mene sased ne mi trqbva , ako sam na kef moga i 3 pati edin sled drug da svar6a zaedno s neq , no ne be6e tova vaprosa.
Първоначално написано от Анонимко
ми ти си направо евробоеца бе !!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Повечето се кефат като свършат с приятелката си..на теб от къде ти щукна да свършва преди теб да се чуди човек!И кво -тя да свърши преди теб и после 15 мин да си я клатиш ей така
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Анонимко
xaxa,emi ti siguren li si 4e ne se pravi 4e svar6va zaedno s teb?6toto e vazmojno i da ne svar6va vaob6te ili da e po-rano i da ne iska da ti kaje!
Хората искат да свършват с приятелките си,а това става много трудно. А иначе-прави й френска любов преди това!
Повечето искат да свършват с приятелките си, ти не искаш. Може да се сдържа, за да свършите заедно.Първоначално написано от Анонимко