- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам го е :|
Добар вечер.Значи да си кажа мъката : ония ден както си лъсках Киро (така съм си го кръстил) изведнъж чух глас (отдолу) , не беше мн мн ясно но беше нещо от сорта " Искам секс с п***а . И аз го заведох на курва (защото без него никъде не ходя той ми е като другар във всичко ( дори в секса) ) та отидохме ние ии ахаа да стане туи онуй ии той се скри и каза , че го е срам. Мацката песни му пя , духов оркестар му направи , той пак и пак се срамува и не мърда , а като съм си в нас се сабужда бая барже.та искам да попитам може ли по някакъв начин да го накарам да баде по - голем коражлия ?
АХАХАХАх Още един ли бе... ахахаАХАХх ми като го е срам го резни и си присади нов "Киро" , пък и сигурно си е свикнал с Деснислава и не иска друга (просто онова е била някаква неясна фантазия от негова страна )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пс : За лека нощ да не му пееш песнички?![]()
Напий гоПървоначално написано от лилиан иванов
удари му една Виагра + трибестанец, та да нема избор
Набий го.Първоначално написано от лилиан иванов
![]()
![]()
![]()
Свирни му и ти на кирето туко виж стане![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Накажи го щом не слуша - отрежи го!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Вземи го резни както казаха някои ХахахахХАхахах :"Киро" хахаха ся 6те мисля име на моя. ХАХсхасхахахахх голям смях
к'во ще кажеш за Петко?Първоначално написано от Me4oOoOo
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ахахахах евала!![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
xhauuxhauh oleee![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
йхехехееехе леле..
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Аз мисля че не си харесва името![]()
Моя се казва Гайтан Веждьо Войвода , ама за по кратко му викам само ВойводатаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Може да не харесва женски!
ама си и оригинален ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Моя се казва бай Пешо косъма
това ще да еПървоначално написано от Angel_of_fate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
валериан..ако историята ти е някъв несполучлив опит да представиш проблема си по забавен начин..
иначе декапитато![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Моя е Капитан Петко![]()
![]()
хаха мале кви ги има![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!