- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Poqsnete mi za svar6vaneto pri jenite
zna4i zadaljitelno li e edna jena kato svar6i da otdeli nqkakav sekret?a ako useti6 4e pulsira6 tam dolu no bez da otdeli6 te4nost tova zna4i li 4e pak si svar6ila?blagodarq vi predvaritelno!
Mm to za vseki si e razli4no. Pone pri mene nqma takiva raboti,az kato svyr6vam mi e mn hubavo, cqlata po4vam da treperq prosto i posle si s eopravqm, ama presyhvam i ne moga pove4e ni6to da napravq .
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
az puk kato svar6a i se podmokrqm,no kakto kaza shalis pri vseki e razli4no!
a pak az ne svar6vam![]()
Не е задължително-трепериш,пулсира ти влагалището,затопляш се и ти е готино.................
Merito_ и Гост : как 6те свър6вате като приятелите ви не си вър6ат добре работата!! хаХаАХаХааХХ
Emm to ne zavisi samo ot priqtelq i...ima jeni koito sa nad 20 godini i ne znaqt kakvo e tova "orgazym" ili pone ne sa go pochuvstvali :}pri vseki e razlichno...hora vsqkakvi ... jeni syshto :}
Стига глупости ве... хора всякакви БЛА БЛА
Като спрете да се чукате с някакви малки ебльовци училищни и попаднете на истински мъж, който може да ползва и другите си крайници освен оная си работа и вие ще изпитате оргазъм.
Ми..наистина при всеки е различно..и аз започвам да треперя 1 съвсем лекичко,не смао долу,а абсолютно цялата![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
a maja mojeli da ne razbere 4e az ne sam svar6ila naprimer?v smisal li4i li si kogato edna jena svar6va?
При всеки е различно, аз като свръшвам понякога дори ми се разтреперват и краката. Да си личи? Аз мога да направя и да не ми личи, че свършвамМного относителни въпроси!
Първоначално написано от Анонимко
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!