.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Bebencetoo
    Guest

Poqsnete mi za svar6vaneto pri jenite

zna4i zadaljitelno li e edna jena kato svar6i da otdeli nqkakav sekret?a ako useti6 4e pulsira6 tam dolu no bez da otdeli6 te4nost tova zna4i li 4e pak si svar6ila?blagodarq vi predvaritelno!

Повече от фен
    Mm to za vseki si e razli4no. Pone pri mene nqma takiva raboti,az kato svyr6vam mi e mn hubavo, cqlata po4vam da treperq prosto i posle si s eopravqm, ama presyhvam i ne moga pove4e ni6to da napravq .
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    az puk kato svar6a i se podmokrqm,no kakto kaza shalis pri vseki e razli4no!

Guest
    a pak az ne svar6vam

a pak az ne svar6vam
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е задължително-трепериш,пулсира ти влагалището,затопляш се и ти е готино.................

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Merito_ и Гост : как 6те свър6вате като приятелите ви не си вър6ат добре работата!! хаХаАХаХааХХ

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Merito_
    a pak az ne svar6vam
    Мерито_ ..да те попитамм.. това момиче ,което ти е на аватара на магистралата ли се намира ?

Guest
    Emm to ne zavisi samo ot priqtelq i...ima jeni koito sa nad 20 godini i ne znaqt kakvo e tova "orgazym" ili pone ne sa go pochuvstvali :}pri vseki e razlichno...hora vsqkakvi ... jeni syshto :}

Guest
    Стига глупости ве... хора всякакви БЛА БЛА
    Като спрете да се чукате с някакви малки ебльовци училищни и попаднете на истински мъж, който може да ползва и другите си крайници освен оная си работа и вие ще изпитате оргазъм.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ми..наистина при всеки е различно..и аз започвам да треперя 1 съвсем лекичко,не смао долу,а абсолютно цялата
    2 т. от правилника. Бан на профил

Bebencetoo
    Guest
    a maja mojeli da ne razbere 4e az ne sam svar6ila naprimer?v smisal li4i li si kogato edna jena svar6va?

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    При всеки е различно, аз като свръшвам понякога дори ми се разтреперват и краката. Да си личи? Аз мога да направя и да не ми личи, че свършвам Много относителни въпроси!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Стига глупости ве... хора всякакви БЛА БЛА
    Като спрете да се чукате с някакви малки ебльовци училищни и попаднете на истински мъж, който може да ползва и другите си крайници освен оная си работа и вие ще изпитате оргазъм.

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си