.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: tapite cigari

Фен
    Град
    drevna garciq

tapite cigari

pristrastqva6 se barzo otkazva6 gi trudno vsi4ki ti kazvat ne gi po4vai posle ne moi6 gi otkaje6 izob6to za ne6to pomogat li vsi4ki viakt za nervite
    tva sa gluposti prosto pravi6 ne6to prez tapoto vreme kogato nqma kvo da pravi6 tva e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tei4e spiraite cigarite pravete drugo
    osven ako ne e za agzariq da zaribi6 nqkoq macka togava gi priemam s udovolstvie!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Супер фен Аватара на _donna_
    хаХХАха..

Пич,докато не започнеш да пушиш не можеш да разбереш
    за какво са цигарите.А като започнеш-пак не знаеш.
    Дам,хората сме странни същества. (:

Повече от фен
    Град
    Приморско
    konfucii написа:
    pristrastqva6 se barzo otkazva6 gi trudno vsi4ki ti kazvat ne gi po4vai posle ne moi6 gi otkaje6 izob6to za ne6to pomogat li vsi4ki viakt za nervite
    tva sa gluposti prosto pravi6 ne6to prez tapoto vreme kogato nqma kvo da pravi6 tva e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tei4e spiraite cigarite pravete drugo
    osven ako ne e za agzariq da zaribi6 nqkoq macka togava gi priemam s udovolstvie!

Напълно съм съгласен с тебе аз лично не откривам никакъв смисъл в пу6енето ама никакъв за мене т'ва 1-во че е харчене на изли6ни пари и 2-ро че си трови6 живота.То вярно че все някога 6те умре човек дали на 60 без да пу6и или на 30-40 от цигарите примерно но всеки случаи предпочитам да е на 60.Т'ва цигарите са тъпа работа апак и +т'ва винаги може да ги спре човек стига да има силна воля според мене.Aм _donna_ ае ти ми обясни тогава за к'во са цигарите ??? и ако има смислена причина започвам да пу6а и аз.То 1-во че тва което казвате за за нервите че ви се успокояват е пълна ама пълна глупост и измислица!!! Обяснете ми какво е хубавото на това да се пу6ат ЦИГАРИ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    ти тъп ли си!

Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    То 1-во че тва което казвате за за нервите че ви се успокояват е пълна ама пълна глупост и измислица!!! Обяснете ми какво е хубавото на това да се пу6ат ЦИГАРИ!!!
    това за нервите ще го разбереш като пропушиш недей да говориш че няма ефект.Както някои хора се тъпчат с храна от нерви или от скука,така и други пушат цигари,трети друго правят..

Супер фен Аватара на _donna_
    Мечо,слънце,за всичко което ТИ правиш ли има

смислена причина ?!

Представете си следната ситуация.Примерно аз те виждам на улицата и кво стаа ау там сме с моята компания която ти не познава6 и аз ти казвам ае на кафе.Сядаме, сички си говорят обаче ти не познава6 никои и ти е тапо едно такова само седи6.Апак друго става вече като запали6 една цигара.Но иначе да пушиш наистина е гадно и аз не мисля че е газария да се пу6и.
    Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!

Град
    In my head
    Ем, sorry, че ви занимавам с лични неща, ама е по темата малко. Веднъж се скарах с най-добрата ми приятелка, кофти ситуация, въобще много болно ми беше. Като се разделихме сърдити седнах в едно кафе и ми се ревеше направо, но след една цигара и няколко глътки кафе просто бях нов човек.
    Та цигарите определено успокояват, това е сигурно.

Град
    pLd-Ty
    Абе газария дрънци!
    Ти кат не пушиш за ко си си праил труда да пишеш глупости?!
    Кат пропушиш пак пиши ама ти гарантирам че ще си на друго мнение!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Та цигарите определено успокояват, това е сигурно.
    Успокояват те, на баба ти фърчилото. Внушение му се вика, не успокоение. Вярваш, че цигарите успокояват, затова ти минава.

az we :D
    Guest
    emmm ko da vi kaja.pusha ot 3 godini i ne moa gi spra tei che...vypros na volq e sichko.priqtelq mi ne mi dava no az se kriq i pak pusha...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си