- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пърхут!!?
Здравейте!Аз съм момиче,на 14 год. съм никога до сега не съм имала пърхут.Обаче като почнахме даскало(в ново даскало съм 8 клас) и ми се появи пърхут.Бихте ли ми препоръчали някакво ефективно средство с което да премахна пъхута(шампоан,маска,ампул ) каквото и да е било само да го махна!Моля ви!Благодаря за отговорите предварително! =D>![]()
Най-добре е да отидеш на лекар,ако е по серизоно.Аз се къпя с Head & Shoulders и нямам пърхут.Обаче то тфа си е строго индивидулано и на мен ако тоя шампоан ми помага на друг може пък точно той да му навреди,а друго да му помогне...
I was lost and I'm still lost...
Мне,определено не е нещо сериозно поне според мен..не е себорея,защото доколкото зн трябва да е на люспи а при мен са нормалните бели точици.
П.С: аз в началото си бях помислила че са въшки и така се бях шашнала ама понеже баба е мед.сестра и каза че е пърхут![]()
![]()
На пазара има най разнообразни продукти за лечение на пърхут.Шампоаните на Клоран са много добри,но има и далеч по-евтини и качествени.
ми има си специални шампоани за това,иди в аптеката и попитай кой е най-ефикасния и го купи![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
да,така е,но аз искам някой да ми препоръча тук.Нещо, от което той е доволен и му е помогнало,то пак не е сигурно че ще ми помогне но вероятността да ми помогне и да премахне гадния пърхуте по-голяма от колкото да питам в някоя аптека
![]()
Еми аз след като се боядисах имах малко пърхут....отидох в аптеката,предпоръчаха ми нещо и след второто намазване веше си бях окей! Иди и питай![]()
консултирай се с личния си лекър![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ей мацка в момента ползвам Dercos на VICHY ..струва 16 лева в аптекитеказаха ми, че е по ефикасен и от Nizoral :P за всеки случай консултирай се с лекар..ще ти е по спокойно
![]()
da i az mislq takaПървоначално написано от stel4eto__
az se kupq sus djonsans baby oil
![]()
еми препоръчвам ти head n shoulders и в него сложи едно скълцано Низорал хапче...върши супер работа...ако при тебе не стаа си зимай направо низорал шампоан...тфа вече ше те избави
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
това е така 100% ще ти помогне...баща ми имаше мн пърхут и именно на Vichy ми помогна...преди тва доста ползва и Низорал но Vichy го бие от всякъде...аз също се мия с него профилактично и съм доволнаПървоначално написано от InFaTuaTioN
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!