.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Пърхут!!?

miSs^SixTy
    Guest

Пърхут!!?

Здравейте!Аз съм момиче,на 14 год. съм никога до сега не съм имала пърхут.Обаче като почнахме даскало(в ново даскало съм 8 клас) и ми се появи пърхут.Бихте ли ми препоръчали някакво ефективно средство с което да премахна пъхута(шампоан,маска,ампул ) каквото и да е било само да го махна!Моля ви!Благодаря за отговорите предварително! =D>

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Най-добре е да отидеш на лекар,ако е по серизоно.Аз се къпя с Head & Shoulders и нямам пърхут.Обаче то тфа си е строго индивидулано и на мен ако тоя шампоан ми помага на друг може пък точно той да му навреди,а друго да му помогне...
    I was lost and I'm still lost...

Guest
    Мне,определено не е нещо сериозно поне според мен..не е себорея,защото доколкото зн трябва да е на люспи а при мен са нормалните бели точици.
    П.С: аз в началото си бях помислила че са въшки и така се бях шашнала ама понеже баба е мед.сестра и каза че е пърхут

Guest
    На пазара има най разнообразни продукти за лечение на пърхут.Шампоаните на Клоран са много добри,но има и далеч по-евтини и качествени.

Супер фен
    ми има си специални шампоани за това,иди в аптеката и попитай кой е най-ефикасния и го купи
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    да,така е,но аз искам някой да ми препоръча тук.Нещо, от което той е доволен и му е помогнало,то пак не е сигурно че ще ми помогне но вероятността да ми помогне и да премахне гадния пърхут е по-голяма от колкото да питам в някоя аптека

Еми аз след като се боядисах имах малко пърхут....отидох в аптеката,предпоръчаха ми нещо и след второто намазване веше си бях окей! Иди и питай

Голям фен
    консултирай се с личния си лекър
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ми има си специални шампоани за това,иди в аптеката и попитай кой е най-ефикасния и го купи

InFaTuaTioN
    Guest
    Ей мацка в момента ползвам Dercos на VICHY ..струва 16 лева в аптеките казаха ми, че е по ефикасен и от Nizoral :P за всеки случай консултирай се с лекар..ще ти е по спокойно

Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    Най-добре е да отидеш на лекар,ако е по серизоно.Аз се къпя с Head & Shoulders и нямам пърхут.Обаче то тфа си е строго индивидулано и на мен ако тоя шампоан ми помага на друг може пък точно той да му навреди,а друго да му помогне...
    da i az mislq taka az se kupq sus djonsans baby oil

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз препоръчвам катранен шампоан от аптеката... той е за пърхут и наистина действа...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

еми препоръчвам ти head n shoulders и в него сложи едно скълцано Низорал хапче...върши супер работа...ако при тебе не стаа си зимай направо низорал шампоан...тфа вече ше те избави
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от InFaTuaTioN
    Ей мацка в момента ползвам Dercos на VICHY ..струва 16 лева в аптеките казаха ми, че е по ефикасен и от Nizoral :P за всеки случай консултирай се с лекар..ще ти е по спокойно
    това е така 100% ще ти помогне...баща ми имаше мн пърхут и именно на Vichy ми помогна...преди тва доста ползва и Низорал но Vichy го бие от всякъде...аз също се мия с него профилактично и съм доволна
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си