- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Напускам форума
Да,наистина напускам,защото честно казано ми писна от лични нападки,неуместни изказвания и не може да се разбере истина или лъжа е едно мнение...Много хора питат тук отностно проблемите си и се започва със обиди и "Това е ебавка".Вярно е,че се злоупотребява с помощта на юзерите,но имайте някаква мярка...Лек ден на всички.
...TaKe mE In YouR ArmS...
не ме ебе
Ми чао.
Не си интересна като правиш голям въпрос от напускането си. На никой не му дреме.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ей и сега какво ще правим без теб? Не само форумът, а животът ми няма да е същият без теб в този форум. Сега ти обезмисляш живота ми. Отивам да си режа вените...
Едит: Буут не е вярно. На мен ми пука.![]()
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
дрее ми на мене..
Да Мo6nо представям си те как отива6 да си реже6 вените за човек които познава6 в някаф форум ем ако е така и аз напускам иди се самоубии!!!
Аз бих се самоубил, ако останеш.Първоначално написано от Me4oOoOo
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Дано се върнеш...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И ти ли страдаш от липса на внимание?Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Деца, това не е удачен начин да го получите, най-малкото защото няма да го привлечете върху вас в добра светлина.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ммм хуу.. ай чао... ма съм сигурна че няма да го направиш за дълго и с нетърпение ще пуснеш компа за да видиш колко човека са отговорили на тази тема и какви са отзивите им![]()
мене мензиса и акълаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
а и тва да...Първоначално написано от exploitedteen
2, 11 и 8 точка системно - бан
и за това трябваше да пускаш тема?нищо против нямам към теб,но знаеш ли колко хора от този форум вече са го "напуснали" и не влизат в него.само че не са пускали тема,за да казват защо го напускат.след като го правят значи форума не им харесва или хората в него...така че не виждам за какво пусна тази тема.който е поискал се е махнал.
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Хич даже не е така! Конкретно за тая наистина сигурно на никой не му пука, но определено има потребители (особено тези със стаж), чието напускане наистина е неприятно и доста хора ги вълнува!Първоначално написано от Boot
![]()
Левски шампион але але!
Случва се.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Уффф!!!!И ся кво?! Айде да ревеме. Писна ми "разни хора" да търсят внимание като пускат такива безсмислени теми. Като не щеш да пишеш повече тук - СПИРАШ и готовоАко някой е умрял за теб ще открие начин да те намери и да ти пише и т.н.
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
Да,наистина.Мойта даскалка по немски напуска 20пъти!
![]()
Айде чао,и успех в живота!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ще си взема бонбонче в твоя чест, че ми се яде....И аз почвам да мисля за тема за напускане, щото страдам от мегаломания, а пък налице е и липса на внимание...Гг ;(
а ти коя си изобщо?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Трогнат съм! ЧАО !!!![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Е поне се сдобихме с още едно прощално писмо