- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Напускам форума
uj na nikoi ne mu puka za neq i ne trqbva da se puskat "izlishni" temi - no faktite sa na lice - 25 mneniq![]()
ОоО не от това се страхувах!Какво ще правим без теб?!?Моля те , остани![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Само на мен ли ще ми липсва...
Вижте само колко добър превод ми беше дала когато и го поисках за една песен в неината тема за преводи...
е преведено катоКод:8. Alone In The Dark [Music: Skolnick, Peterson] [Lyrics: Souza] [1 :] When I was but very young Sorcerers came to claim my mind Leaving death and hatred to unmask The master of the game had won And let his final sin be known Killing those who stand in his path [BRIDGE :] Alone in the dark Where the demons are torturing me The dark passages of revenge is all that I see [CHORUS :] Armies of witches Are called in from the north Murders of elders occur The high priest of evil Has lowered his iron fist Thousands of people will die The slaughter of the innocent The house is burning That lights the sky My nightmare has begun to unfold The hissing of the cobras tongue Sound and feel of ripping flesh Fall two thousand feet from the sky My terror has controlled my life and Let my only weakness known I got to rid this hell from my head I fight off evil sorcerers Rid my mind of his torture and Meet the falling angel in his realm [BRIDGE :] Faustus prepares the legions of the night Diviners from the far north arrive Aimlessly people there huddled in a pack Wreaking deadly havoc on mankind I fall in my deepest sleep To meet the evil asteroth His title is the grand duke of hell I fight until the end is near To rid my mind of hopes and fears My destination lies in my dreams SET ME FREE [1:] [BRIDGE :] [CHORUS :]
Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Е, и?Да, наистина е тъпо да пускаш тема.Просто спираш да пишеш и това е.Като го заявяваш публично тука пред целия форума да те молим да останеш ли?
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боли ме "приятелката" пък че напускаш!!
п.с. колко съм зла![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
xагахахаха, правилноПървоначално написано от NiKOLAN
алелуя.
Bye0bye love![]()
Look deep inside me ...
Твое решение,не виждам смис да пускаш тема по тоя повод то ако всеки който напускаше правеше тема ехеее
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Довиждане.
Бавно, но славно форума го напускат все повече юзъри. Кой баннат, на кой му е тъпо...![]()
![]()
Добре, чао....
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
tupo .. ama 40 mneniq si subra momichetoПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
produljavaite , az sum tuk da sledq broq na mneniqta , v koito obqsnqvate kak ne vi e grija
a toi raste li , raste ..
Така си е. А за юзърката - щом така си преценила..Първоначално написано от p4elata_brumze
Лек ден и на теб!![]()
Ми чау....ти губиш:P
И какво губи по-точно? Според мен само печели, аз нищо хубаво не видях в този форум освен мненията на коалка. Другите са много негативно настроени. Без да те познават обиждат, нагрубяват най-просташки. Едно чисто нехуманно отношение. А и се опитват да ти налагат мнението. Например, като кажеш, че харесваш дадено ТВ шоу и ако 90% от хората във форума не го харесват ще започнат да ти се нахвърлят и да ти налагат мнението си колко било лошо, защо не трябва да го гледаш и ето такива. Това си е направо влияние и промиване на мозъцити. В дадения пример - всеки има право да харесва каквото си иска. А и още нещо - във форума не се спазват правилата за защита на личната информация. Например, аз като пуснах моя телефон и разни идиоти и досадници започнаха да ми звънят и да ми изпращат тъпи есемеси, а аз уточних, че е само за хора, които ме харесват. Така стана и с едни снимки на участник от форума - бяха публикувани на личен уебсайт със текст, осмиващ и подиграващ се на човека. Просто трябва модераторите да започнат да си вършат работата по-добре. Защото много потребители обръщат всяка втора тема на безсмислен и тъп чат. А и не мисля, че проблемите трябва да се обсъждат с непознати. Аз съм от хората, които предпочитат в реалния живот да решават проблемите си, не да се тюхкат и оплакват по разни форуми. А и какви са толкова проблемите?
Leka i dohodna
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Lek den i na tebПървоначално написано от BLaCk_LaDY_
![]()
вие сте ебаси малоумниците..
момичето е напуснало защото хората във форума са кретени! има супер много спам, и почти никой не помага в разделите Любов, Секс, У Дома, etc.
искала е да каже това, а не 'чао'
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами довиждане и успех в истинския живот. Аз напуснах по подобни причини. При мен форумите действаха негативно на социалния ми живот - много се бях запалил по тях и не се отлепях. Обаче, разбрах че вече не могат да ми дадат нищо от това, което имам нужда - приятелите, излизането, социалния живот. Затова и аз вече не се регистрирам по форуми. Негативизмът в някои от тях е направо зашеметителен, мен форумите ме направиха гаден песимист и сега ще трябва да полагам огромни усилия да стана пак оптимист.
Темата е от преди 8 месеца беВасиле, Василе.... Като ти действат негативно какво правиш пак тук?
К'фа си ти 4е не моа се сета, па ме занимаваш и с твойто напускане .. ай багажа и за ляб ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ок ..
кой глупак само вдига стари теми?! ..
Темата е от януари, тогава беше "напускащият период"хахаха..
иначе мацката си е права донякъде, де. Вече безмислените мнения или ебавките станаха мнооого повече от истинските.. , ноо шанс. На който не му харесва - да не влиза
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Spored men ne te sa vinovni, a ti. Problema ti e sobstvenata ti psihika. Nqma kvo da govorime po taq tema.Първоначално написано от Vassil Ko
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz