- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои Рапъри ви кефат и Кои Мразите ?
братле явно не си ме разбрал още от началото. не слушам никакъв рап. казах че се кефя на шамара иронично, защото за мене той е най голямата смешка във хип-хоп-а. тва дето казах че капут-на-обратно е много зле също беше ироично казано в разцеп с мнението на qwertyu. иначе знам и за шамара и за 2пак горе долу колкото теб, щото като бях малък бях хип-хопер-че и така... капиш?Първоначално написано от Thug_Life
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
аааа а ся си голям?ясноПървоначално написано от NiKOLAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако трябва да ги гледам...няма които да ми харесват
The Amazing Jeckel Brothers - 1999/Първоначално написано от Мo6nо
http://store3.data.bg/dreadwriter/Music/ICP/ -някаф линк с простоотии
ми да за ся самотолкос намерих ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
8Ball & MJG(страшни), Project Pat, David Banner, Lil Scrappy, Lil Jon, Lil Wyte, Lil Flip, Jim Jones, Pastor Troy (просто много голям), Bone Crusher, C-bo, Three 6 Mafia, Fat Joe, Ludacris....
а тва е една от най-големите песни![]()
![]()
http://kiromastikata.data.bg/DubbNIt...nin_Wheelz.mp3
tupac e pulen neshtastnik
Кефа се на гангстерите - 50 сент, ДМХ, тия дето пеят за гетото и за мацки - Снууп. Кефа се и на шамара щото никога не есе е зимал на сериозно и винаги е бил номер едно. Веселяк и майтапчия с много фенки.
![]()
2т. системно
направи услуга на обществото и се гръмни ! нещасник !Първоначално написано от HOLLOW`TIP
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ми предимно слушам : 2pac , Lil Wayne , Shyne
групи : Big Tymer, Bone Thugs...
а незнам да има някой ,който да мразя![]()
..impossible...
...is nothing...
харесвам и слушам страшно много изпълнителни и ще изпусна някой, ако тръгна да ги пиша..но все пак на челните места се нареждат Тупак, Джедайте, ИТ, Бушидо, Супрем, Уош..
кефят ме :2PAC ,Snoop DOgg,Eazy-e,Nate Dogg,Warren G,Kurupt,Master P,Jarule,Lloyd banks,the game,petey pablo
Много мразя:Puff daddy,emine(M),Jay Z,
... а ти като си толкова неограничен ни кажи различни изпълнители.Първоначално написано от _Becko_
Идиотка - Благодаря ти за линковете.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Eminem - позиор това за пръв път го чувам!!!
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Сайпърс Хил и Еминем са горе долу... 50 стинки съкс... ДМХ и той стаа горе доло...за Тупак не мога да кажа нищо...
Snoop Dog rulzzzzz.Eminem ne me kefi koi zn kolko
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Първоначално написано от NiKOLAN
на мене ми харесват само Еминем Ейкън Пи Диди.
EMINEM 4EVER
JiveI jivotA sI s KEf,zA6tot0 s keF sI napravEN
Nai golemite sa Eminem,50 cent,Akon,2PAC ,Snoop Dogg,Eazy-e,Nate Dogg \/
Единствените, против които нямам нищо, са Снууп Дог и 2пак... Другите са тъпанари!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
От рапърите единствено може да се каже, че съм фен на Еминем, Шон Пол и П.Диди...въпреки, че фен е леко пресилено.
На другите може да харесам някоя отделна песен, но само толкова.
хъхъ..
Cypress hill 4ever+Jedi mind tricks , Method man , Onyx , Lords of the underground , The streets , 2pac , Acid reign , Eminem i mnooou drugi...
Eminem и Cypress Hill
Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
![]()
![]()
смешник! аа...има една хубава песен на мишо шамара, ама все пак как можеш да мразиш всички рапъри освен него! тва е голям майтап. =D>
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ми да. и аз съм на същото мнение. освен това са и най-известните май!Първоначално написано от Shady Rekards
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...